Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi van a húgommal? Lent

Mi van a húgommal? Lent

Figyelt kérdés

na szóval a húgom 14 éves. eddig teljesen normális volt, rendesen öltözködött stb. Mostanában egész nap metált bömböltet full hangerőn, bandás pólókba jár, bakancsba, koncertekre jár, olyan alakokkal barátkozik hogy rémálmaim lesznek tőlük . A szüleinket nem zavarja , mondván, hogy sokkal jobban tanul, és úgymond megjavította ez a zene. Csak én látom igazából ,hogy sátánista lesz a kishúgomból, akit annyira szeretek. A kapcsolatunk romlott, mert sokat kértem hogy húzza le ezt a mocskot erre ő kiakadt. a szüleinket még a hangos zene se zavarja, hanem még néha meg is kérdezik hogy milyen banda. Bezzeg amikor a húgom nincs itthon beteszek egy-egy mixet, akkor jönnek hogy húzzam le mert fáj tőle a fejük.Még történt egy eset, amin nagyon kiakadtam. Egyik barátnőmnek voltunk a szülinapi buliján, egy diszkóban, ahol megismerkedtem egy sráccal (jómódú gyerek, jól öltözik Iphone - ja van) akivel úgy alakult, hogy össze jöttem. Már két hónapja jártunk, titokba, elhatároztam hogy bemutatom anyuméknak és a húgomnak. Nem sült el jól mivel a húgom kigúnyolta, hogy micsoda "páwagyerek" , és a szüleim se fogadták repesve az örömtől. Két hétre rá hazaállít a húgom, egy ilyen hosszúhajú, bakancsos, bandás pólós rockerrel, hogy ő a pasija, és a szüleink kedvesen fogadták stb.

Elegem van ebből:(( mindig én szívok. Velem mindig ordibálnak hogy későn érek haza, és a húgomat dicsőítik, hogy ő soha nem jött haza részegen, nem maradt este sokáig stb. Mit tegyek??

2013. okt. 18. 10:27
 81/105 anonim válasza:
100%
Egyébként meg a sátánizmust is nagyon sokan keverik az ördögimádással. Nézz utána a két dolognak. A végén még te leszel sátánista :D
2013. okt. 23. 12:56
 82/105 anonim válasza:
100%
A te hozzáállásod undorító nem az amit a húgod hallgat...Ha az én húgom lenne még meg is veregetném a vállát hogy igen, végre te nem olyan vagy mint az összes többi. azért arra nem tértél ki, hogy abban a buliban amiben megismerted azt a nagyonrendes ájfónos becsületes gyermeket, fogadni mertnék hogy hullarészegen lógtatok egymás szájából miközben istenítettétek az ájfónt...gratulálok a hozzáállásodhoz, én is inkább vagyok fekete fehér mint olyan begyöpösödött nyomorék mint te, aki nem képes felfogni hogy minden ember különbözik. és tudod ezek a "sátánista" hosszúhajú rockerek nem úgy ismerkednek hogy buliban odamennek az első ájfónos páwagyerekhez hogy "ájfónod van dekirájvagy anyám biztos szeretnifog"
2013. okt. 23. 13:27
 83/105 anonim válasza:
100%
te egy pláza r.banc vagy a húgod viszont tök jó fel lehet
2013. okt. 23. 13:46
 84/105 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező feladta. :)
2013. okt. 23. 13:50
 85/105 Bölcs-Druida válasza:
100%

Na ez egy durva általánosítás volt amiből az jön le h neked fingod sincs arról h milyenek a rockerek inkább csinálsz magadból hülyét mint h egyet is megismernél.....

"ahol megismerkedtem egy sráccal (jómódú gyerek, jól öltözik Iphone - ja van)"

Gondolom nektek plázap(I)csáknak mert ebből úgy szint ez jön le h neked az emberi tulajdonság márkákba meg anyagiakba mérhető ezek után ne is várd azt hogy itt az ön sajnáltató "kiírásodba" mindenki megfog sajnálni mert ha ilyen hüly(e) vagy h arra nincs eszed h egyet is megismerj akkor nem tudom h mit akarsz....

Attól meg h annak a srácnak pénze van meg iphone attól még nem biztos h mindenki leborul a lába elé...

Am meg dicsérem a húgod ízlését neki legalább van vmi ami neked hiányzik (józan esze) :D

2013. okt. 23. 14:30
 86/105 anonim válasza:
100%
a slipknot mióta szar szívesen megismerném a hugodat korabeliként mondom eddig nagyon kevés lányt ismertem aki szereti a metált ez inkább különleges nem pedig undorító
2013. okt. 23. 15:11
 87/105 anonim válasza:
100%
Tudják, hogy a "mix"-jeid elkészítéséhez nem kell tehetség.. Hallgatnál inkább te is rockot, és ne a leggazdagabb homópáwát szedd fel.. -.-
2013. okt. 23. 16:07
 88/105 anonim válasza:
100%
Legyél te is rocker. Hidd el neked is szüleidnek, de még a hugodnak is jobb lesz :)
2013. okt. 23. 17:55
 89/105 Martina11 válasza:
100%
Kiváncsi vagyok,mit szólnál,ha a húgod azt hallgatna,amit én,pl: http://www.youtube.com/watch?v=ocXjr9nPnvg(én is 14-vagyok).
2013. okt. 23. 18:38
 90/105 anonim válasza:
100%
Szerintem semmi gond nincs a húgoddal akkor ha a metál zenétől jobbak még a jegyei is ,nem kell érte aggódni :) Azt meg nagyon unom már hogy sok ember azt hiszi hogy a metál= a sátánista életvitellel ...stb.
2013. okt. 23. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!