Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi van a húgommal? Lent

Mi van a húgommal? Lent

Figyelt kérdés

na szóval a húgom 14 éves. eddig teljesen normális volt, rendesen öltözködött stb. Mostanában egész nap metált bömböltet full hangerőn, bandás pólókba jár, bakancsba, koncertekre jár, olyan alakokkal barátkozik hogy rémálmaim lesznek tőlük . A szüleinket nem zavarja , mondván, hogy sokkal jobban tanul, és úgymond megjavította ez a zene. Csak én látom igazából ,hogy sátánista lesz a kishúgomból, akit annyira szeretek. A kapcsolatunk romlott, mert sokat kértem hogy húzza le ezt a mocskot erre ő kiakadt. a szüleinket még a hangos zene se zavarja, hanem még néha meg is kérdezik hogy milyen banda. Bezzeg amikor a húgom nincs itthon beteszek egy-egy mixet, akkor jönnek hogy húzzam le mert fáj tőle a fejük.Még történt egy eset, amin nagyon kiakadtam. Egyik barátnőmnek voltunk a szülinapi buliján, egy diszkóban, ahol megismerkedtem egy sráccal (jómódú gyerek, jól öltözik Iphone - ja van) akivel úgy alakult, hogy össze jöttem. Már két hónapja jártunk, titokba, elhatároztam hogy bemutatom anyuméknak és a húgomnak. Nem sült el jól mivel a húgom kigúnyolta, hogy micsoda "páwagyerek" , és a szüleim se fogadták repesve az örömtől. Két hétre rá hazaállít a húgom, egy ilyen hosszúhajú, bakancsos, bandás pólós rockerrel, hogy ő a pasija, és a szüleink kedvesen fogadták stb.

Elegem van ebből:(( mindig én szívok. Velem mindig ordibálnak hogy későn érek haza, és a húgomat dicsőítik, hogy ő soha nem jött haza részegen, nem maradt este sokáig stb. Mit tegyek??

2013. okt. 18. 10:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 A kérdező kommentje:
nem hiszem el.. most meg én vagyok a rossz? de fejtse már valaki bővebben akkor, hogy mi a baj van velem...
2013. okt. 18. 10:56
 12/105 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj csak, kérdező, ez is metál: http://www.youtube.com/watch?v=4MLmdm3nKIs Kár általánosítani.
2013. okt. 18. 10:57
 13/105 A kérdező kommentje:
hát ez egy fokkal jobb mint amiket a húgom hallgat.
2013. okt. 18. 10:58
 14/105 anonim ***** válasza:
98%
Nagyjából az a baj veled, amit az első leírt. Felszínes vagy, külső alapján ítélkezel, szűk látókörű vagy az emberi értéket számodra az anyagiak jelentik.
2013. okt. 18. 10:59
 15/105 anonim ***** válasza:
100%

na "Kedves" Kérdező látom te is azok táborát gyarapítod, kik azt gondolják, hogy aki metált hallgat, akkor az csak is sátánista lehet és levágott macskafejjel a táskájában megy mindenhova.az, hogy neked más a zenei ízlésed, az csak egy dolog.

elárulom, hogy ez nagyon nem így van: jómagam és a környezetemben lévők zöme metált hallgat, olyan emberek, akikről kinézetre meg nem mondanád, ellenben a feltételezéseiddel egyikünk sem áldoz kecskét, nagyon megbízható, tiszta szívű emberek, normális erkölccsel megáldva. én is tipikus bakancsos emberke vagyok, piercingekkel, tetkókkal, stb, se nem voltam részeg életemben, soha nem bántottam senkit, kikérem magamnak, hogy sátánista bandákat hallgatok és, hogy én is az vagyok ezáltal.

úgy gondolom, hogy ha tényleg szeretnéd a húgodat, akkor így is szeretnéd. tiszteletben tartanád, hogy mit szeret.

kíváncsi lennék, hogy a "rendesen öltözködött" alatt mit értesz pontosan, mert szerintem semmi rossz nincs abban, ha valaki kinyilvánítja, hogy mit szeret.

ne a húgodon "verd le" azt, hogy a te pasidat nem fogadták el a szüleid. egyébként meg ha a szüleid nem látnak ebbe semmi rosszat, akkor neked ez miért okoz akkor problémát? inkább beszélgethetnél vele erről, hogy miért változott meg, mi ennek az oka.

az, hogy milyen zene sátánista: nézz utána a sátánista szimbólumoknak és megtudod....nem minden az, aminek látszik.

bocsánat levelem feldúlt nyelvezetért, de nem szeretem, mikor olyan emberekre, akik metált hallgatnak téves dolgokat feltételeznek.

2013. okt. 18. 11:02
 16/105 A kérdező kommentje:
jó oké, akkor a klipet leszámítva (tekintsünk el a külsőségektől blabla), maga dal: szörnyű, maszlag, összevisszaság stb. http://www.youtube.com/watch?v=sJ3kVtd2CCA szerintem ez túl durva neki.
2013. okt. 18. 11:04
 17/105 A kérdező kommentje:
a Dimmu Borgir sem sátánista ? "kedves" utolsó? /:)
2013. okt. 18. 11:06
 18/105 anonim ***** válasza:
100%

13-as : Ez nagyon szuper :D

Kérdező: Te mondtad h javultak a jegyei,akkor olyan rossz dolog nem történt vele. Amúgy még kamasz,változik a zenei ízlése,ahogy neked is változott meg változik.Ha annyira közel áltatok egymáshoz akkor neked kéne megértened őt,bátorítanod és nem hisztizned h ő metál rajongó lett. Attól h neki nem a OD meg JB tetszik lehet ugyan olyan aranyos meg kedves amilyen volt,csak te annyit veszel észre h rock-ot hallgat, biztos azért mond ilyet mert látja h idegest téged.

2013. okt. 18. 11:06
 19/105 A kérdező kommentje:
hát végülis... lehet hogy ihazad van. csak szúrja a szemem
2013. okt. 18. 11:08
 20/105 anonim ***** válasza:
87%

Rammsteint linkeltél kérdező, de mind1.

miért lennének sátánisták, meg miért lenne a ZENE, maszlag, meg össze vissza??

2013. okt. 18. 11:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!