Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi van a húgommal? Lent

Mi van a húgommal? Lent

Figyelt kérdés

na szóval a húgom 14 éves. eddig teljesen normális volt, rendesen öltözködött stb. Mostanában egész nap metált bömböltet full hangerőn, bandás pólókba jár, bakancsba, koncertekre jár, olyan alakokkal barátkozik hogy rémálmaim lesznek tőlük . A szüleinket nem zavarja , mondván, hogy sokkal jobban tanul, és úgymond megjavította ez a zene. Csak én látom igazából ,hogy sátánista lesz a kishúgomból, akit annyira szeretek. A kapcsolatunk romlott, mert sokat kértem hogy húzza le ezt a mocskot erre ő kiakadt. a szüleinket még a hangos zene se zavarja, hanem még néha meg is kérdezik hogy milyen banda. Bezzeg amikor a húgom nincs itthon beteszek egy-egy mixet, akkor jönnek hogy húzzam le mert fáj tőle a fejük.Még történt egy eset, amin nagyon kiakadtam. Egyik barátnőmnek voltunk a szülinapi buliján, egy diszkóban, ahol megismerkedtem egy sráccal (jómódú gyerek, jól öltözik Iphone - ja van) akivel úgy alakult, hogy össze jöttem. Már két hónapja jártunk, titokba, elhatároztam hogy bemutatom anyuméknak és a húgomnak. Nem sült el jól mivel a húgom kigúnyolta, hogy micsoda "páwagyerek" , és a szüleim se fogadták repesve az örömtől. Két hétre rá hazaállít a húgom, egy ilyen hosszúhajú, bakancsos, bandás pólós rockerrel, hogy ő a pasija, és a szüleink kedvesen fogadták stb.

Elegem van ebből:(( mindig én szívok. Velem mindig ordibálnak hogy későn érek haza, és a húgomat dicsőítik, hogy ő soha nem jött haza részegen, nem maradt este sokáig stb. Mit tegyek??

2013. okt. 18. 10:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
100%

franc, pedig örülnék neki :)

egyébként nekem is pozitív irányt vett az életem, mióta keményebb zenét hallgatok.

mindenesetre: ne bántsd ezért, fogadd el, fogadjátok el egymás dolgait és tartsátok ezt tiszteletben.

2013. okt. 18. 11:23
 32/105 anonim ***** válasza:
100%

Hát az első válasz nagyon jó, imádom az ilyen embereket:)

És maximálisan egyet is értek. Én is 13 évesen vettem meg az első 10 soros, Martens acélbetkós bakimat. Emlékszem, 1 hónapot dolgoztam érte egy Dohány utcai kis boltban az ismerősömnél. Az AC/DC-n és társain nőttem fel, minden nyáron a ZP-ben tomboltam a Junkies és Depresszió koncerteken. "VBK"-t ittunk a Rocktogonban, és a Teke Csárdában.

Jelentem, ép, egészséges felnőtt lettem, teljesen hétköznapi öltözködéssel, és munkával. Már én is csak télen a sárba veszem fel az acélbetkósat kutyasétáltatáshoz, és alvósnak a Nirvanás pólómat. De néhanapján nagyon jól esik maxon bömböltetni a rock'n'roll-t, és visszaemlékezni a tini éveimre.

Kérdező, itt nem fogsz egyetértő fülekre találni. Ezerszer inkább legyen rocker, punk, metálos, mint valami tucat p..csa, aki kirakja a seggét, és műkörömmel nyomkodja az ájfónt.

Amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek. De a Föld ovális, jó lesz nekünk a metál is:)

2013. okt. 18. 11:37
 33/105 anonim ***** válasza:
100%

nekem pl ez (is) volt a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=8ifyH9UVxXk ,Sodom.Mégsem lettem sorozatgyilkos.

Hagyd rá ,ne azzal foglalkozz milyen zenét szeret,hogyan öltözködik ,kikkel lóg ,fogadd el ilyennek. Szeresd így.

2013. okt. 18. 12:22
 34/105 anonim ***** válasza:
94%

A húgod egy rohadt jó arc lehet, a szüleiddel egyetemben, te meg totál átlagpipi vagy, aki a mai divatos b*zigyerekekre indul be, meg erre a semmitérő fos zenére ami ömlik a rádióból... -.-"

Én metálos vagyok, rocker vagyok, évek óta, imádom, ezeket a zenéket legalább hangszerrel, ÁTÉRZÉSSEL játsszák, de nem is értheted, mert soha nem élted át, hogy milyen érzés, amikor a rock az egész életedre hatással van, ez nem csak egy zene, hanem egy életérzés, és több TUCATNNYI alfajjal, amiben mindenki megtalálhatná a neki valót, ha az emberek 85%*a nem lenne olyan színvonaltalan, ízlés nélküli tucat mint te -.- Én imádom a Blind Guardiant, a Children of Bodomot, a Machine Headet, a Panterát, a Savatage-t (ne EZT aztán tényleg nem lehet nem elismerni!!!), az Iron Maident, a Led Zeppelint, a Judas Priestet, a Motörheadet, Black Sabbathot, Rainbow-t, a Lordot, P Mobilt, Ossiant, Oment, Akelát, a fenébe is, és EGYIK SEM sátánista, közük nincs hozzá, jobban tennéd ha te is ilyenekt hallgatnál a köcsögségek helyett, mert ez VALÓDI ZENE.

A bakancs, meg a hosszú haj ehhez hozzátartozik.

Egy bakancsos, bandás pólós, rocker lány, akinek a barátja egy hosszú hajú bandás pólós rocker :) És NEM TINI, mert ez egy életre szóló dolog!!!

"Rocker vagyok, vállalom!!!"

2013. okt. 18. 12:30
 35/105 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még annyit, hogy a metálzenének kb 0,1%-a szól a halálról és az elmúlásról, mindegyiknek egyenként van mondanivalója, és nagyon-nagyon sok szól magáról az életről. Ha szeretnéd, ajánlok is.

Ja és még a listámhoz kiegészítés: Guns 'n' Roses, hogy is hagyhattam ki? :')

2013. okt. 18. 12:33
 36/105 anonim ***** válasza:
12%

Tuti, hogy kamu a kérdés.

Vagy te vagy a 14 éves kishugi és be akarod égetni a nővéredet XD

2013. okt. 18. 12:46
 37/105 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én konkrétan hányingert kaptam ettől az irománytól. Főleg az a zárójeles Iphone-os megjegyzés..csak gratulálni tudok! Szerinted minden a külső, meg a hülye Iphone? Arra nem is gondoltál, hogy az a hosszú hajú, bakancsos talán jó ember és a rocker póló alatt érző szív dobog? Meg is érdemled, hogy szivjál...Anyukádék nyilván okosabbak, mint Te, ezért nem ítélik el rögtön a húgod barátját, a te pasijelölted meg gondolom nem volt valami szimpatikus Nekik. Hja és csak hozzátenném, hogy 13 éves koromig én is"normális" voltam, aztán rákaptam a rock zenére, én is feketében jártam, sört ittam a koncerteken stb. Namármost, anyukáméknak ilyenkor ki kellett volna tagadni és megtiltani, hogy metált hallgassak?:D Mára már kinőttem ezt a rocker vagyok, vállalom korszakot, 21 éves egyetemista lettem, s bár már nem járok feketében, de még ugyanúgy imádom a rockot és néha eljárok koncertekre is. Úgy tekintek vissza arra az időszakra, mint a " fénykoromra", nagyon szép emlékeim vannak. A válasz a kérdésedre: semmit ne tegyél! próbáld meg elfogadni a húgodat, és jegyezd meg jól, mig a Föld kerek, mindig lesznek rockerek! ;)
2013. okt. 18. 13:49
 38/105 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy pont az ájfonos megjegyzésbõl látszik, hogy kamu kérdés.

Mostanában nagyon elszaporodtak.

2013. okt. 18. 14:03
 39/105 anonim ***** válasza:
100%

Na álljon már a menet, kérdező!

A metált hallgató emberek nem sátánisták, de hála istennek nagyrészt nem is olyan felszínesek, mint amilyen te vagy. Ha neked az Iphone a legnagyobb érték egy srácban, akkor csak gratulálni tudok neked.

Egyébként köszi a Slipknot számot, pont az egyik kedvencem :)

2013. okt. 18. 14:03
 40/105 anonim ***** válasza:
12%
Én a kérdezővel értek egyet. Bár az Iphone-os megjegyzést igazán kihagyhattad volna.
2013. okt. 18. 14:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!