Mi van a húgommal? Lent
na szóval a húgom 14 éves. eddig teljesen normális volt, rendesen öltözködött stb. Mostanában egész nap metált bömböltet full hangerőn, bandás pólókba jár, bakancsba, koncertekre jár, olyan alakokkal barátkozik hogy rémálmaim lesznek tőlük . A szüleinket nem zavarja , mondván, hogy sokkal jobban tanul, és úgymond megjavította ez a zene. Csak én látom igazából ,hogy sátánista lesz a kishúgomból, akit annyira szeretek. A kapcsolatunk romlott, mert sokat kértem hogy húzza le ezt a mocskot erre ő kiakadt. a szüleinket még a hangos zene se zavarja, hanem még néha meg is kérdezik hogy milyen banda. Bezzeg amikor a húgom nincs itthon beteszek egy-egy mixet, akkor jönnek hogy húzzam le mert fáj tőle a fejük.Még történt egy eset, amin nagyon kiakadtam. Egyik barátnőmnek voltunk a szülinapi buliján, egy diszkóban, ahol megismerkedtem egy sráccal (jómódú gyerek, jól öltözik Iphone - ja van) akivel úgy alakult, hogy össze jöttem. Már két hónapja jártunk, titokba, elhatároztam hogy bemutatom anyuméknak és a húgomnak. Nem sült el jól mivel a húgom kigúnyolta, hogy micsoda "páwagyerek" , és a szüleim se fogadták repesve az örömtől. Két hétre rá hazaállít a húgom, egy ilyen hosszúhajú, bakancsos, bandás pólós rockerrel, hogy ő a pasija, és a szüleink kedvesen fogadták stb.
Elegem van ebből:(( mindig én szívok. Velem mindig ordibálnak hogy későn érek haza, és a húgomat dicsőítik, hogy ő soha nem jött haza részegen, nem maradt este sokáig stb. Mit tegyek??
azért csinálják ezt a szüleid mert jó izlésük van..egyébként ha már iphoneja van a srácnak,meg van pénze,akkor már tökéletes ugye?és amit belinkeltél zene,az pedig nagyon jó szám!
13/L
Basszus, 1-el fiatalabb vagyok a húgodnál és nekem nem akarják elfogadni az öltözködési stílusom. Bár csak az év elején kezdtem ez a zenei ízlésemhez igazodva öltözni, ne nem veszik túl jól a szüleim. Ők is ezen vannak fenn akadva, hogy "sátánista, a halálról szól, depressziós". Bár bevallom, rontottam a tanulmányi átlagomon, de nem a zene tette velem. (Inkább az, hogy új iskolába kerültem.)A zene igen is javított a lelki világomon.
A húgodnak most szüksége van erre. Sőt ez egészséges. Minden normális fejlődő léleknek és szervezetnek szüksége van egy kis lázadásra. Ez mindenkinél bekövetkezik tini korban vagy egy kicsit előbb/később. Ha ez nem lenne, akkor bizony 20-30 éves korában következne be, ami nem lenne rá túl jó hatással, mivel akkor már a jövőjén kell dolgoznia. És ilyen korban rossz irányba is jöhet elő ez a bizonyos kis lázadás. Akár gyilkos is lehet belőle ha túl későn kezd "lázadni". Általában ilyenkor lesznek a szopszichopata emberek is.
Én is rockzenét hallgatok csak a szüleim nem nagyon fogadják el! sőt teljesen megzakkantak! Anyám nem is engedi hogy fekete cuccott vásároljak magamnak. ő az akarja hogy legyek kislányos. nekem ebből már nagyon elegem van!
Már próbáltam mondani nekik de mindig csak veszekedés volt belőle. Ők is azt hiszik hogy rockerek sátánisták és depisek. A hugod nagyon szerencsés, hogy ilyen jófej szüleitek vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!