Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi van a húgommal? Lent

Mi van a húgommal? Lent

Figyelt kérdés

na szóval a húgom 14 éves. eddig teljesen normális volt, rendesen öltözködött stb. Mostanában egész nap metált bömböltet full hangerőn, bandás pólókba jár, bakancsba, koncertekre jár, olyan alakokkal barátkozik hogy rémálmaim lesznek tőlük . A szüleinket nem zavarja , mondván, hogy sokkal jobban tanul, és úgymond megjavította ez a zene. Csak én látom igazából ,hogy sátánista lesz a kishúgomból, akit annyira szeretek. A kapcsolatunk romlott, mert sokat kértem hogy húzza le ezt a mocskot erre ő kiakadt. a szüleinket még a hangos zene se zavarja, hanem még néha meg is kérdezik hogy milyen banda. Bezzeg amikor a húgom nincs itthon beteszek egy-egy mixet, akkor jönnek hogy húzzam le mert fáj tőle a fejük.Még történt egy eset, amin nagyon kiakadtam. Egyik barátnőmnek voltunk a szülinapi buliján, egy diszkóban, ahol megismerkedtem egy sráccal (jómódú gyerek, jól öltözik Iphone - ja van) akivel úgy alakult, hogy össze jöttem. Már két hónapja jártunk, titokba, elhatároztam hogy bemutatom anyuméknak és a húgomnak. Nem sült el jól mivel a húgom kigúnyolta, hogy micsoda "páwagyerek" , és a szüleim se fogadták repesve az örömtől. Két hétre rá hazaállít a húgom, egy ilyen hosszúhajú, bakancsos, bandás pólós rockerrel, hogy ő a pasija, és a szüleink kedvesen fogadták stb.

Elegem van ebből:(( mindig én szívok. Velem mindig ordibálnak hogy későn érek haza, és a húgomat dicsőítik, hogy ő soha nem jött haza részegen, nem maradt este sokáig stb. Mit tegyek??

2013. okt. 18. 10:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/105 Nayal válasza:
88%
Utolsó: Más világot élünk. Manapság a 14 évesek érettebbek mint az előző generáció tagjai, a szülők ismerik a saját lányukat csak tudják mi a jó neki. Plusz ha szeretik a rockzenét nyilván abban is járatosak, és akkor már a kultúrában is, tehát nem féltik a lányukat azoktól akikkel barátkozik mert tudják milyenek: Normálisak. Jók. Továbbá: A rockerekre nem jellemző, hogy elkapkodnák a szexet főleg nem 14 évesen, plusz nem erre hajtanak. Ezekben a körökben van szerelem még :) Máshol nincs. Rockerek miért nem sírnak Facebookon, hogy ilyen k.va minden lány meg ilyen k.csög minden fiú? Ma is egyik ismerősömmel (discos) szakított a párja, és először elmondta minden k.vának aztán meg írta kifele az idióta idézeteket arról, hogy neki mennyire hiányzik meg stb... És fiú. Há' nóóórmális? A legtöbb rocker ismerősömnél viszont ez így zajlott le (akár a fiú akár a lány kezdeményezte a szakítást akár közösen döntöttek róla): Szakítás, megbeszélés, és megmaradtak barátoknak. Ugyanúgy jártak koncertre nevettek együtt stb. Kész. Am ha erősebb a lány szíve (és lelke) szerinted akkor miért baj, hogy beszólogatnak neki más lányok, hogy nem nőies? Ki fogja bírni :) Sőt egyik ismerősöm rendszeresen ver idegen lányokat fiúkat ha túl messzire mennek. Ő nem hagyja magát. Nem kell minden lánynak nőiesnek lennie!!! Én ki nem állhatom ha egy lány odavan a külsejéért és TÚL SOKAT foglalkozik vele plusz erre építi az egóját... Okádhatnékom van tőlük. De ezt most nem részletezem. Plusz a rocker kinézet nem feltétlenül horrorisztikus, elég egy bandás póló, bakancs vagy szimpla fekete cipő, farmer, öv, nyaklánc, kesztyű kész. Az már más kérdés, hogy vannak extrémebb dolgok is: Én pl sok helyre maszkban járok. Másik: "HISZEN 18 ÉVES A KÓR HATÁR HOGY BE ENGEDJENEK BÁRHOVA IS!!!" Ezt Te honnan vetted? O.o Hülye vagy vagy mivan? 12 éves p.csák járnak discoba, kocsmába meg BÁRKI bemehet...18 éves kortól szolgálnak ki szeszesitallal. De mivan ha a barátaid megosztják veled a sört amit vettek? Na? Nem lehet bekorlátozni a fiatalokat, az már elvenné a szabadságukat, és még jobban lázadnának. Hidd el így is van miért. "Mert 14évesen ha én haza hoztam volna valaki apám szó szerint ki verte volna a fogam! " Mert akkor még olyan világ volt. Viszont egy új fog elég drága... :) "Ha jól tanul valaki, nem épp annak a jutalomnak kéne lennie, hogy csavarogjon koncertezen ilyen fiatalon" Akkor minek? Mondom: Ha nem engedik szabadon lázadni fog, és ez vezethet ahhoz is, hogy megromlik a kapcsolata a szüleivel vagy ha gyenge depressziós/öngyilkos lesz. Nem fejtem ki. "14éves kis lánnyoknak ágyban a helyük mesét nézni, nem fiúzni!" 1. Ez szerintem nem fiúzás, nem az volt gondolom, hogy odament leszólította meg flörtölt vele ez nem disco! Ez szerelem erről nem tehet, ha ilyen korban jön akkor ilyen korban jön kész... 2. Ne mondd már meg, hogy ki mit csináljon mi ez kereszténység? :) Meg diktatúra? 50-es évek? Nőj már fel...
2013. dec. 8. 13:11
 102/105 anonim ***** válasza:
100%

azért csinálják ezt a szüleid mert jó izlésük van..egyébként ha már iphoneja van a srácnak,meg van pénze,akkor már tökéletes ugye?és amit belinkeltél zene,az pedig nagyon jó szám!

13/L

2014. márc. 16. 16:46
 103/105 anonim válasza:
100%

Basszus, 1-el fiatalabb vagyok a húgodnál és nekem nem akarják elfogadni az öltözködési stílusom. Bár csak az év elején kezdtem ez a zenei ízlésemhez igazodva öltözni, ne nem veszik túl jól a szüleim. Ők is ezen vannak fenn akadva, hogy "sátánista, a halálról szól, depressziós". Bár bevallom, rontottam a tanulmányi átlagomon, de nem a zene tette velem. (Inkább az, hogy új iskolába kerültem.)A zene igen is javított a lelki világomon.

A húgodnak most szüksége van erre. Sőt ez egészséges. Minden normális fejlődő léleknek és szervezetnek szüksége van egy kis lázadásra. Ez mindenkinél bekövetkezik tini korban vagy egy kicsit előbb/később. Ha ez nem lenne, akkor bizony 20-30 éves korában következne be, ami nem lenne rá túl jó hatással, mivel akkor már a jövőjén kell dolgoznia. És ilyen korban rossz irányba is jöhet elő ez a bizonyos kis lázadás. Akár gyilkos is lehet belőle ha túl későn kezd "lázadni". Általában ilyenkor lesznek a szopszichopata emberek is.

2014. júl. 11. 01:42
 104/105 BVB.army válasza:
100%

Én is rockzenét hallgatok csak a szüleim nem nagyon fogadják el! sőt teljesen megzakkantak! Anyám nem is engedi hogy fekete cuccott vásároljak magamnak. ő az akarja hogy legyek kislányos. nekem ebből már nagyon elegem van!

Már próbáltam mondani nekik de mindig csak veszekedés volt belőle. Ők is azt hiszik hogy rockerek sátánisták és depisek. A hugod nagyon szerencsés, hogy ilyen jófej szüleitek vannak

2014. aug. 14. 17:32
 105/105 anonim válasza:
100%
Azért mert a hugodnak van ízlése neked meg csak a ficamok jutottak :D sátánista persze, te nagyon elmebajos vagy, azért mert van hörgős metál az máris azt jelenti,hogy sátánista? nagyon gyík vagy, meglátszik,hogy nem értesz ehhez az életérzéshez...
2014. dec. 29. 18:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!