Mi van a húgommal? Lent
na szóval a húgom 14 éves. eddig teljesen normális volt, rendesen öltözködött stb. Mostanában egész nap metált bömböltet full hangerőn, bandás pólókba jár, bakancsba, koncertekre jár, olyan alakokkal barátkozik hogy rémálmaim lesznek tőlük . A szüleinket nem zavarja , mondván, hogy sokkal jobban tanul, és úgymond megjavította ez a zene. Csak én látom igazából ,hogy sátánista lesz a kishúgomból, akit annyira szeretek. A kapcsolatunk romlott, mert sokat kértem hogy húzza le ezt a mocskot erre ő kiakadt. a szüleinket még a hangos zene se zavarja, hanem még néha meg is kérdezik hogy milyen banda. Bezzeg amikor a húgom nincs itthon beteszek egy-egy mixet, akkor jönnek hogy húzzam le mert fáj tőle a fejük.Még történt egy eset, amin nagyon kiakadtam. Egyik barátnőmnek voltunk a szülinapi buliján, egy diszkóban, ahol megismerkedtem egy sráccal (jómódú gyerek, jól öltözik Iphone - ja van) akivel úgy alakult, hogy össze jöttem. Már két hónapja jártunk, titokba, elhatároztam hogy bemutatom anyuméknak és a húgomnak. Nem sült el jól mivel a húgom kigúnyolta, hogy micsoda "páwagyerek" , és a szüleim se fogadták repesve az örömtől. Két hétre rá hazaállít a húgom, egy ilyen hosszúhajú, bakancsos, bandás pólós rockerrel, hogy ő a pasija, és a szüleink kedvesen fogadták stb.
Elegem van ebből:(( mindig én szívok. Velem mindig ordibálnak hogy későn érek haza, és a húgomat dicsőítik, hogy ő soha nem jött haza részegen, nem maradt este sokáig stb. Mit tegyek??
56-os,ezt a képet még nem láttam....nagyon tetszik!
Előző voltam
TE KÖCSÖG
METAL FOR EVER!!!
SLIPKNOT LEGJOBB. PSYCHOSOCIAL, DUALITY, WAIT AND BLEED, MEG SOROLJAM MÉG?:D
JÓ HOGY EZT PREFERÁLJÁK A SZÜLEID. INKÁBB BECSÜLD MEG HOGY EGY NORMÁLIS ÉLETŰ HÚGOD ÉS FAMÍLIÁD VAN!
hát kérdezőkém nemtom hány éves lehetsz, de menj vissza barbizni... eszem megáll tőled
21L
Szóval a húgod normális zenét hallgat, nem öltözik csillámpóninak, jól tanul, nem iszik, nem ér haza későn, talált magának egy normális gyereket... és azt szeretnéd, ha megváltozna.
De különben nem veszed észre magadon, hogy micsoda egy pénzleső tucatp*csa vagy? "Iphone-ja van". Édes istenem...
Én szeretek sok sátánista zenekart (Watain, Gorgoroth, Marduk, Belphegor, Urgehal, 1349, Behemoth, Vader, Dark Funeral, Tsjuder, stb.) de ettől még nem vagyok sátánista, csak egyszerűen keresztényellenes, ami viszont nem a zene miatt van, hanem csak egy kis gondolkodás.
A slipknot, rammstein, paparócs, stb. szr divatzenék, majdnem annyira utálom az ilyeneket mint a diszkós cuccokat.
A Dimmu Borgir jó, de nem sátánista.
Amúgy a kedvenceim: Eluveitie, Amorphis, Ossian, Amon Amarth, Dalriada, Powerwolf, TYR, Dragonforce, Immortal, Cannibal Corpse, Deicide, Equilibrium, Windir, Darkthrone, Children Of Bodom, Arkona, Kalapács, Auróra, Finntroll.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!