Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi van a húgommal? Lent

Mi van a húgommal? Lent

Figyelt kérdés

na szóval a húgom 14 éves. eddig teljesen normális volt, rendesen öltözködött stb. Mostanában egész nap metált bömböltet full hangerőn, bandás pólókba jár, bakancsba, koncertekre jár, olyan alakokkal barátkozik hogy rémálmaim lesznek tőlük . A szüleinket nem zavarja , mondván, hogy sokkal jobban tanul, és úgymond megjavította ez a zene. Csak én látom igazából ,hogy sátánista lesz a kishúgomból, akit annyira szeretek. A kapcsolatunk romlott, mert sokat kértem hogy húzza le ezt a mocskot erre ő kiakadt. a szüleinket még a hangos zene se zavarja, hanem még néha meg is kérdezik hogy milyen banda. Bezzeg amikor a húgom nincs itthon beteszek egy-egy mixet, akkor jönnek hogy húzzam le mert fáj tőle a fejük.Még történt egy eset, amin nagyon kiakadtam. Egyik barátnőmnek voltunk a szülinapi buliján, egy diszkóban, ahol megismerkedtem egy sráccal (jómódú gyerek, jól öltözik Iphone - ja van) akivel úgy alakult, hogy össze jöttem. Már két hónapja jártunk, titokba, elhatároztam hogy bemutatom anyuméknak és a húgomnak. Nem sült el jól mivel a húgom kigúnyolta, hogy micsoda "páwagyerek" , és a szüleim se fogadták repesve az örömtől. Két hétre rá hazaállít a húgom, egy ilyen hosszúhajú, bakancsos, bandás pólós rockerrel, hogy ő a pasija, és a szüleink kedvesen fogadták stb.

Elegem van ebből:(( mindig én szívok. Velem mindig ordibálnak hogy későn érek haza, és a húgomat dicsőítik, hogy ő soha nem jött haza részegen, nem maradt este sokáig stb. Mit tegyek??

2013. okt. 18. 10:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 Dragor válasza:
100%

Te és a húgod 2 brutálisan ellentétes kategória vagytok.

Ha egy kicsit körbe néznél neten, akkor azért észrevehetnéd azt, hogy amit éppen te szorgalmazol, azt az emberek jelentős része már a témát felhozva az arcodba köpve reagálná le.

Általában az a "réteg" amit te úgymond "képviselsz" az írásod alapján, az egy elbaszott generáció zamatos gyümölcse.

Ez a réteg amúgy rohadtul túlértékeli magát, ahhoz képest, hogy egy normális ember olyan szinten megveti őket, hogy hihetetlen. Persze a pláza királylányai meg a meleg lovagok, hogy számos ember gondolatát idézzem, ugyanúgy megvetik a többi réteget. Lassan már istenekké akarják emelni magukat.

De térjünk a tárgyra!

A leírtak alapján, tisztán tehetem azt a megjegyzést, hogy a húgod érzelmi szinten kicsit felnőttesebb nálad.

Ha egy napot is rászánnál, ill vernyákolás helyett esetleg ráéreznél, hogy vajon miért is hallgat Metált, akkor nem csak annyit látnál hogy sátánista :D

Pl. engem ahhoz képest hogy eléggé elzártan csak metált szoktam hallgatni, így tesóm is átvette eléggé a rendszert :D

Mellesleg én meg tőle a Dubstep nótákat, persze csak ami szépen összekulcsolódik a metállal.

iigen, ilyen is létezik :D

nevezzük kölcsönhatásnak :D

Ha nem tudsz kompromisszumot kötni a húgoddal, akkor nincs mit tenni, erőltetéssel úgy se érsz el semmit, főleg mert a metált nem véletlenül kezdik el hallgatni. Én pl. energia, meg a hülye emberek okozta agyfasz levezetésére szeretem alkalmazni, meg a finomabb számokat kedvcsinálónak. (Sonata Arctica, Avantasia, Nightwish)

Nem ártana kicsit kulturálódnod, aztán később majd jöhet egy kis Omnium G, Soilwork, meg a többi remekmű is.

Ha nem áll szándékodban kicsit hajlani, akkor a húgod úgyis kiidegel, mert ő csinálja jól, nemde? XDD

2013. okt. 23. 20:23
 92/105 Koncore válasza:
100%

egy dolog történt a kedves húgoddal :D

értelmesebb lett mint te :D

nem azért hogy fényezzem a rockereket és a többieket de lényegesebben jobbak mint a páwák :D

inkább legyek rocker mint bármi más :D

próbáld ki menj el egyszer húgoddal egy koncertre (ne pogózz) élvezni fogod

öltözet:

-ne magassarkú

-ne rózsaszín női naci meg felső.

a többi meg alap. (kiegészítőt keveset. nem lopnak csak letépheti valaki véletlenül)

u.i: húgod jó fej lehet :D én 7 évesen kezdtem :D

2013. okt. 25. 21:39
 93/105 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, ez is metál: http://www.youtube.com/watch?v=LB6wS4fHEkA Húgoddal nincs a világon semmi baj.
2013. okt. 25. 22:21
 94/105 anonim válasza:
0%
Tiny korszakba van,és az is meglehet hogy van egy új barátja,barátnője aki ezeket szereti és a húgod pedig nem akar kilógni közülük..egyébként én is annyi idős vagyok ezérr tudom hogy milyen..
2013. okt. 26. 09:54
 95/105 zsofi.lili válasza:
100%
Hallod nem akarsz életet cserélni te jössz az enyémbe mert pont illesz a nővéremhez én megyek a tiédbe mert asszem el leszek a húgoddal!
2013. okt. 26. 21:04
 96/105 anonim ***** válasza:
100%

Sőt, ezek is metál zenék... és személyes kedvenceim... :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZUpxniZBb5s

http://www.youtube.com/watch?v=_ri96lDMe7E

http://www.youtube.com/watch?v=ZAS4arYBE7U

Milliószor több mondanivalójuk van mint bármelyik ma divatos "zenének" - nem is beszélve a szépségükről.

2013. okt. 29. 10:29
 97/105 anonim válasza:
69%
Utálom az ilyen tucatgyártmányú embereket mint a "kedves" kérdező.Szerintem te nem vagy normális. Hát, majd kinövöd..
2013. okt. 31. 00:21
 98/105 anonim ***** válasza:
100%
Én elektronikus zenét hallgatok, de mégis azt mondom, a rockerek sokkal jobb fejek, mint a "diszkósok" (ezt összefoglalóan írom az elektronikus zenét hallgatókról, nem írom ki minden egyes alkalommal). Egy beképzelt, felszínes rockerrel sem találkoztam még, pedig többet is ismerek középiskolából vagy munkahelyről (diákmunka). Viszont a diszkósok közül nagyon sok a beképzelt, buta, felszínes ember, akik többet között lenézik a rockereket úgy, hogy nem is ismerik azt az embert. A zene pedig mindenkinek más, engem egyáltalán nem érdekel, hogy miről szól, nekem nem is kell bele szöveg, de ha van, felőlem akkor is énekelhetne a paprikáskrumpli receptjéről, ha a dallam tetszik. De mást meg érdekli a szöveg, azért hallgatja, mert elgondolkodtatja, olyan témáról szól, ami őt is érinti. Fogadd el, hogy más más ember másmilyen (nem csak ebben, mindenben), különben nem fogod érteni, hogy miért nem áll szóba veled senki.
2013. dec. 6. 21:38
 99/105 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még eszembe jutott valami. Nem tudom, milyen zenét hallgat, de ha halálról szólókat, azzal sincs semmi baj. Ha így van, akkor valószínűleg most kezd tudatosodni benne, hogy ő vagy a szülei nem nem fognak örökké élni és ezt segíti feldolgozni, ha ezzel foglalkozik. Szóval semmi rossz nincs ebben sem, az sokkal rosszabb lenne, ha nem foglalkozna ezzel, hanem mondjuk pánikrohamai lennének.
2013. dec. 7. 01:51
 100/105 anonim ***** válasza:
27%

Itt olvasom mi a bajod, de kellemest felnevetem !

Ne haragudj szerintem a 14éves húgicának nem épp a férfi szerszámot kéne cibálni , hanem azon gondolkodni, hogy merre menjen tovább tanulni!

Szégyen esküszöm milyen fiatal néhány lány, de előbb megkóstolta a PÉNISZT mint mi anno a FELNŐTT nők!

Nem a zene a hibás! Elárulom én is réggen nyomtam a metált stb! És NAGYON jót tett nekem! Erősebb lett a szívem, de mióta vegyesen hallgatok zenéket azóta gyengébb is lettem lelkileg( zene terápia) Max öltözzökését ne engedjétek, mert pl én is öltözködtem igy és hidd el, nem jó érzés mikor veled egykorú lányok szekálnak hogy "NEM VAGY NŐIES " Lehet szeretni a zenét , nem kötelező a horror kinézet! Másik őő épp hogy gondolja..

A rocknak is megvan a maga szépségei! Sőt abba igazán, gyönyörű gitár szóló stb!

Eláruljam a disco is hangszereken alapult anyáink idejébe! Emlékezzünk vissza Nagy Feróra! akkor és most ? Na valaki tudja ? le eset ?

Másik meg http://www.youtube.com/watch?v=9hmzR1CKGtA neked pl ez gáz? vagy zavaró ?

Ha igen te vagy a beteg!

Amugy meg szüleitek SZÓÓ SZERINT NEM NORMÁLISAK már bocsánat!

Mert 14évesen ha én haza hoztam volna valaki apám szó szerint ki verte volna a fogam! Ha jól tanul valaki, nem épp annak a jutalomnak kéne lennie, hogy csavarogjon koncertezen ilyen fiatalon HISZEN 18 ÉVES A KÓR HATÁR HOGY BE ENGEDJENEK BÁRHOVA IS!!!Felelötlenek a szüleitek ! Én apám inkább mindig pénzt adott egy bizonyos összeget ha jól tanultam! Ez volt a zsebpénzem! Meg mutatta hogy kell magyarul meg dolgozni a pénzünkért! És nagyon jól csinálta nagyon jó tanitot! 14éves kis lánnyoknak ágyban a helyük mesét nézni, nem fiúzni! Az meg hogy milyen zenét hallgat őőő szabad jóga!

2013. dec. 7. 09:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!