Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi van a húgommal? Lent

Mi van a húgommal? Lent

Figyelt kérdés

na szóval a húgom 14 éves. eddig teljesen normális volt, rendesen öltözködött stb. Mostanában egész nap metált bömböltet full hangerőn, bandás pólókba jár, bakancsba, koncertekre jár, olyan alakokkal barátkozik hogy rémálmaim lesznek tőlük . A szüleinket nem zavarja , mondván, hogy sokkal jobban tanul, és úgymond megjavította ez a zene. Csak én látom igazából ,hogy sátánista lesz a kishúgomból, akit annyira szeretek. A kapcsolatunk romlott, mert sokat kértem hogy húzza le ezt a mocskot erre ő kiakadt. a szüleinket még a hangos zene se zavarja, hanem még néha meg is kérdezik hogy milyen banda. Bezzeg amikor a húgom nincs itthon beteszek egy-egy mixet, akkor jönnek hogy húzzam le mert fáj tőle a fejük.Még történt egy eset, amin nagyon kiakadtam. Egyik barátnőmnek voltunk a szülinapi buliján, egy diszkóban, ahol megismerkedtem egy sráccal (jómódú gyerek, jól öltözik Iphone - ja van) akivel úgy alakult, hogy össze jöttem. Már két hónapja jártunk, titokba, elhatároztam hogy bemutatom anyuméknak és a húgomnak. Nem sült el jól mivel a húgom kigúnyolta, hogy micsoda "páwagyerek" , és a szüleim se fogadták repesve az örömtől. Két hétre rá hazaállít a húgom, egy ilyen hosszúhajú, bakancsos, bandás pólós rockerrel, hogy ő a pasija, és a szüleink kedvesen fogadták stb.

Elegem van ebből:(( mindig én szívok. Velem mindig ordibálnak hogy későn érek haza, és a húgomat dicsőítik, hogy ő soha nem jött haza részegen, nem maradt este sokáig stb. Mit tegyek??

2013. okt. 18. 10:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 A kérdező kommentje:
tudom. csak azt is hallgat. ;)
2013. okt. 18. 11:11
 22/105 anonim ***** válasza:
100%

egyébként ez egy nagyon jó Rammstein szám.

mert a Nicki Minaj az jobb ugye?

23/105 A kérdező kommentje:
azért, mert abban a "zenében" ordibál a csávó egész végig.
 24/105 A kérdező kommentje:
hát jobb. mert nem az öldöklésről, meg a halálról szól, és vidámabb lesz az ember tőle
2013. okt. 18. 11:12
 25/105 anonim ***** válasza:
100%
minden provokációt félretéve: szerinted nem önző az, hogy csak azért nézed rossz szemmel a húgod mostani énjét, mert neked nem fekszik ez a zenei stílus ? mert szerintem kissé az.
2013. okt. 18. 11:13
 26/105 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én tolerálnám hidd el, de annyira abnormális, hogy a kis életvidám 14 éves kishúgom ezt nézi és hallgatja, hogy egyszerűen NEM TUDOM tolerálni :/
2013. okt. 18. 11:15
 27/105 anonim ***** válasza:
100%

ez megint általánosítás, ezen stílust nézve: nem csak halálról, pusztulásról énekelnek, hanem pl.. a Rammstein erős társadalom kritikát gyakorol a dalszövegeit és klipjeit tekintve.

nézz utána a dolgoknak. én spec. Nicki Minaj, meg Lady Gaga, meg effélek szörnyek társaságától borulok ki, kik szalagon gyártott sztárolt sztárok, kik csak arról énekelnek, hogy ragyogás, pénz, hatalom, szex, milyen szép az élet.

de kár ezen pattogni, a húgod ezt szereti, te meg azt.

2013. okt. 18. 11:18
 28/105 anonim ***** válasza:
100%

tudod mit: én örülnék a húgodnak, küld el nekem postán itt hallgathatna jó kis metált :) nekem kell a húgod, komolyan.

20/L

2013. okt. 18. 11:20
 29/105 A kérdező kommentje:

lehet hogy igazad van .. de még nagyon fura .

Á azért nem fogom elküldeni xd

2013. okt. 18. 11:21
 30/105 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen alapon a húgod is kiírhatna egy kérdést arról, hogy mi van a nővérével, aki korábban teljesen normális volt, de kis rózsaszín, felszínes lányka lett belőle, aki otthon állandóan primitív, monoton diszkózenét hallgat nyálpoppal vegyítve, amitől még a szüleitek is rosszul vannak. Ráadásul romlottak a tanulmányi eredményei, állandóan diszkóba jár és ahelyett, hogy értelmes pasija lenne, csak a divatos ruhákra és az ájfónra hajt, aztán csodálkozik, hogy a szülők sem tolerálják a dolgot.

Gondold át egy kicsit az egészet, hátha még nem menthetetlen a dolog...

2013. okt. 18. 11:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!