Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi van a húgommal? Lent

Mi van a húgommal? Lent

Figyelt kérdés

na szóval a húgom 14 éves. eddig teljesen normális volt, rendesen öltözködött stb. Mostanában egész nap metált bömböltet full hangerőn, bandás pólókba jár, bakancsba, koncertekre jár, olyan alakokkal barátkozik hogy rémálmaim lesznek tőlük . A szüleinket nem zavarja , mondván, hogy sokkal jobban tanul, és úgymond megjavította ez a zene. Csak én látom igazából ,hogy sátánista lesz a kishúgomból, akit annyira szeretek. A kapcsolatunk romlott, mert sokat kértem hogy húzza le ezt a mocskot erre ő kiakadt. a szüleinket még a hangos zene se zavarja, hanem még néha meg is kérdezik hogy milyen banda. Bezzeg amikor a húgom nincs itthon beteszek egy-egy mixet, akkor jönnek hogy húzzam le mert fáj tőle a fejük.Még történt egy eset, amin nagyon kiakadtam. Egyik barátnőmnek voltunk a szülinapi buliján, egy diszkóban, ahol megismerkedtem egy sráccal (jómódú gyerek, jól öltözik Iphone - ja van) akivel úgy alakult, hogy össze jöttem. Már két hónapja jártunk, titokba, elhatároztam hogy bemutatom anyuméknak és a húgomnak. Nem sült el jól mivel a húgom kigúnyolta, hogy micsoda "páwagyerek" , és a szüleim se fogadták repesve az örömtől. Két hétre rá hazaállít a húgom, egy ilyen hosszúhajú, bakancsos, bandás pólós rockerrel, hogy ő a pasija, és a szüleink kedvesen fogadták stb.

Elegem van ebből:(( mindig én szívok. Velem mindig ordibálnak hogy későn érek haza, és a húgomat dicsőítik, hogy ő soha nem jött haza részegen, nem maradt este sokáig stb. Mit tegyek??

2013. okt. 18. 10:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/105 anonim ***** válasza:
100%

szóval: a húgod rockot,és metált hallgat,ami teli van mondanivalóval,jól tanul,és egy hasonló beállítottságú pasit szerzett magának.

te meg hallgatod a disco zenédet,szerinted nicki minaj zenéje teli van értékkel,és összeszedtél magadnak valami páwagyereket a discoban.

és azt hiszed,hogy jobb vagy a húgodnál,de elárulom neked,hogy nem;)

2013. okt. 18. 14:39
 42/105 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában metált hallgat. --> A jegyei javultak. Sose ment még haza részegen. Nem marad este sokáig.

Eléggé beszűkült látókörrel rendelkezel. Ha vennéd a fáradságot és megnéznéd, hogy mit jelent a dalszöveg, akkor rájöhetnék hogy a legtöbb metálzene nem a halálról, gyilkolásról és a sátánról szól. Egyszerűen buta vagy. Hiszel az általánosításoknak, és ez alapján beskatulyázod a saját húgodat. Továbbá miért fáj, hogy a húgod talált egy magához illó, jóra való srácot? Tudod, a pénz nem minden. Lehet a te pasid a milliárdos is, ha egy gerinctelen tahó. Nyilván a szüleidnek nem szimpatikus, ezért nem örültek neki. És a rockerek többsége jóravaló, rendes és okos(!!) is - nyilván vannak köztünk is tahók, akik csak piálnak és züllenek - de ne fájjon már hogy a húgodnak van esze neked meg nincs.

2013. okt. 18. 15:04
 43/105 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy rohadtul felszínes vagy. Világéletembe ilyen rockos-metálos zenéket hallgatam. És ebből mai napig nem nőttem ki. Anyámék az ilyen koncertektől mindig is féltettek de sosincs semmi baj. Szerintem jó megszoktak szervezve lenni (biztonságiak szempontjából is jobban mint némely fesztivál)

Ettől nem lesz a húgod sátánista. Vannak nagyon is normális emberek az ilyen közegekben. 1x voltam ilyen popos hiphopos koncerten és förtelmes volt. Az egyik ismerősömnek neki mentek és nekem kellett közéjük állnom mert a biztonsági alig akart odamenni. Amikor megyek valami rock vagy metál koncertre sosincs semmi mindig normális a társaság. (még ha nem is találkoztunk addig mindig közvetlenek és segítőkészek jó persze van egy két tahó)

Azok amiket te mixnek nevezel azokat szerintem én is levetetném.

Egyébként ezek a számok nagyrésze nem olyanokról szól mint amire gondolsz inkább ilyen mindennapo dolgokról.

2013. okt. 18. 15:22
 44/105 Frigg ***** válasza:
100%

Nos, a húgoddal az van, hogy megjött az esze ;)

Az én családomban apu és bátyám mindig ilyen zenét hallgatott, szóval mondhatni ezen nőttem fel. A külsőmön kb 12 éves korom körül kezdett "megjelenni", hogy milyen zenét is hallgatok én. Persze azóta alakult ez-az, de az alap megvan, csak a saját stílusom szerint építek rá.

Soha nem voltam sátánista, ne általánosíts, mert baromság, amit írtál. Úgy nagyjából az egész.

Először is: vetkőzd le a felszínességedet, és felejtsd el az előítéleteket, ha jóban szeretnél lenni a testvéreddel, meg úgy általában mindenkivel. Azok az "értékek", amiket te felsoroltál, amiket te tartasz lényegesnek, lópukit nem érnek. Ha nem is zeneügyileg, de lehet példát vehetnél a húgodról. Nincs azzal baj, hogy te mást hallgatsz, engem ugyan nem zavar, de ne a zenei ízlése, vagy külseje alapján ítélj meg valakit. Főleg, ha szüleid sem ezt a példát mutatják neked.

\m/

23/N

2013. okt. 18. 18:57
 45/105 anonim ***** válasza:
100%

Én 11 évesen kezdtem el ilyeneket hallgatni,19 vagyok,van érettségim,szakmát tanulok,nem bűnözök,nem vagyok sátánista.Az a nagy helyzet,hogy irigy vagy.

http://www.youtube.com/watch?v=fa3XPYzCGPA

Tessék,egy nagyon jó kis feldolgozás

2013. okt. 18. 20:13
 46/105 anonim ***** válasza:
68%
az mit szeretne jelenteni, hogy "húzza le" ?
2013. okt. 18. 20:41
 47/105 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy halkítsa le:)amugy tenyleg nem olyan ijeszto a rock zene nem tudom iert van ez...
2013. okt. 18. 22:51
 48/105 anonim ***** válasza:
98%

Most ne haragudj de jön a feketeleves.Azaz igazság hogy te is a tipikus ma "disco csitri" vagy,aki ájfónós,rózsaszinpólós,fültágitós,csőnadrágos kis bzik jönnek be nekik,akik már úgy néznek ki mint egy lányok,mert egyszer akárki rájuk mozdul az utcán hazaszalad anyuci szoknyája alá sirni,aztán utána sirtok hogy miért nem kellettek normális pasiknak hát ezért....Egyébként a hugod jóarc lehet,bár én nem vagyok nagy rockkedvelő,mert én inkább Rap-et,Hip-Hop-ot(igen a régifajtát nem a nyálcsorgós mai hugyot hallgatom),de megmondom őszintén igy öltöztem Isten tudja mióta,körülbelül 13éves korom óta,sok rockert ismerek (ismertem) ,soha nem néztem le őket,nem tartottam őket se sátánistának se semminek,mert normális emberek normális emberi (morális) értékekkel,ami a mai "páwa" csicska gyerekekről ez kevésbé mondható el.És megkell mondjam őszintén azért én is szivesen meghallgatom pár régi rock számot (AC/DC,Guns N Roses,Linkin Park) ,mert igenis jó zenék,sőt,klasszikusok,mégha Rap-et hallgatok akkor is :)

Tudod hányon mondták már nekem hogy miért nem változtatsz a stilusodon (deszkás cipő,hosszú farmer gatya,nagy pulcsi stb),biztos egy csomó csaj tapadna rád stb blaBLAbla....Igen csomó csaj tapadna rám,de nem RÁM,hanem az öltözékemre,arra hogy úgynézek ki mint a mai kis homik a diszkóba,na ebből köszönöm szépen nem kérek,egy nő ne a ruha alapján szeressen vagy jöjjek be neki, hanem a belső értékeimért.Örülnék ha felébrednél és hugod példáját követnéd.

2013. okt. 19. 02:06
 49/105 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg arra lennél kíváncsi, miért nem támogat itt senki, elmondom: rossz kulcsszavakat adtál meg, ilyen kulcsszavakra nyilván a rockerek jönnek.

Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, nekem is volt feketeruhás korszakom, már leszoktam róla, de az ízlésem nem változott. Sőt, sokkal keményebb lett. Mikor az első hozzászólást olvastam, azt hittem, hogy a jövőbeli ének írt, pont ilyen szeretnék lenni 32 évesen :)

2013. okt. 19. 04:08
 50/105 anonim ***** válasza:
89%

Te is azok táborát gyarapítod kedves kérdező,aki a hollywoodi filmekből szerzi a tudást.

Miért lenne baj ha valaki metált hallgat? Mitől lesz ettől valaki rossz ember?

Látom belinkeltél egy rammstein számot amire te azt mondtad,hogy "összevisszaság",hát el kell,hogy áruljak neked egy dolgot: A Rammstein nevű banda zenéjét sosem szabad szó szerint értelmezni(hasonlatok,szinonimák és egyéb dolgok végett).

"Bezzeg amikor a húgom nincs itthon beteszek egy-egy mixet, akkor jönnek hogy húzzam le mert fáj tőle a fejük."

Vajon miért?Mert a tuc-tuc nem zene hanem zaj ezzel tiszában kellene lenned(minden zenei stílust szeretek kivéve a tuc-tuct).

Nagyon szűk látókörrel rendelkezzél kedves kérdező:

- Ha vennéd a fáradságot és megnéznéd, hogy mit jelent a dalszöveg, akkor megtudnád azt is,hogy ezek a zenék nem a halálról,sátánizmusról szónak.

- Hiszel az általánosításoknak amit a Tv-ből tanulsz.

- Felszínes vagy.

-És még sok más amit nem írok le mert nem az a célom,hogy végigsértselek.

Nem tudom,hogy észrevetted e már,de a mai tuc-tuc zenék 1-4 évig terjedő élettartammal rendelkeznek,mert utána már "lejárt lemez",míg a metál,rock zenéket több évtizeden át hallgatják vagy talán tovább is.

Szerintem ennyi elég is...

2013. okt. 19. 13:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!