Mi van a húgommal? Lent
na szóval a húgom 14 éves. eddig teljesen normális volt, rendesen öltözködött stb. Mostanában egész nap metált bömböltet full hangerőn, bandás pólókba jár, bakancsba, koncertekre jár, olyan alakokkal barátkozik hogy rémálmaim lesznek tőlük . A szüleinket nem zavarja , mondván, hogy sokkal jobban tanul, és úgymond megjavította ez a zene. Csak én látom igazából ,hogy sátánista lesz a kishúgomból, akit annyira szeretek. A kapcsolatunk romlott, mert sokat kértem hogy húzza le ezt a mocskot erre ő kiakadt. a szüleinket még a hangos zene se zavarja, hanem még néha meg is kérdezik hogy milyen banda. Bezzeg amikor a húgom nincs itthon beteszek egy-egy mixet, akkor jönnek hogy húzzam le mert fáj tőle a fejük.Még történt egy eset, amin nagyon kiakadtam. Egyik barátnőmnek voltunk a szülinapi buliján, egy diszkóban, ahol megismerkedtem egy sráccal (jómódú gyerek, jól öltözik Iphone - ja van) akivel úgy alakult, hogy össze jöttem. Már két hónapja jártunk, titokba, elhatároztam hogy bemutatom anyuméknak és a húgomnak. Nem sült el jól mivel a húgom kigúnyolta, hogy micsoda "páwagyerek" , és a szüleim se fogadták repesve az örömtől. Két hétre rá hazaállít a húgom, egy ilyen hosszúhajú, bakancsos, bandás pólós rockerrel, hogy ő a pasija, és a szüleink kedvesen fogadták stb.
Elegem van ebből:(( mindig én szívok. Velem mindig ordibálnak hogy későn érek haza, és a húgomat dicsőítik, hogy ő soha nem jött haza részegen, nem maradt este sokáig stb. Mit tegyek??
A szüleitek a külsőségek mögé látnak. Tudják, hogy a bandás póló senkit nem tesz sátánistává, a metálosok között pedig épp ugyanannyi a jó arc, mint a többi ember körében. Zenei ízlés miatt kár eltaszítani magadtól a húgodat, főleg, mivel az elmondottak alapján kifejezetten jó hatással van rá. Egyébként nem ő lenne az első.
Ha pedig egy kapcsolatban azt nézed, hogy a másik "jómódú gyerek", könnyen lehet, hogy nem a srácnak nem örültek a szüleid és a tesóid, hanem a szempontoknak, amelyek alapján szelektálsz.
Mindezt harminckét éves, konszolidáltan öltöző, kétgyerekes metálos anyaként mondom, aki már régóta csak takarításhoz veszi fel a szekrényben tornyosuló bandás pólóit, de ugyanazzal a szeretettel hallgatja a régi kedvenceket, mint kamaszfejjel. :)
Csak provokálsz, ugye? Ez nem a húgodról szól és a kettőtök kapcsolatáról, hanem szimplán be akartál szólni a metal zenére.
A húgod egyébként szokta kritizálni a te zenei ízlésed?
Zakkant p#csa.
Szegény húgod, remélem hamar elhúzol otthonról és békén hagyod a család normális tagjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!