Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tennétek? NEM TÉREK...

Ti mit tennétek? NEM TÉREK MAGAMHOZ!

Figyelt kérdés

sziasztok!

nem térek magamhoz,esküszöm.. kérném a segítségeteket!

17 éves lány vagyok. a hugom 12. 5-es.

egyszerre értünk haza tesómmal. mivel én járok cheerleading-re,így ma volt edzésem. 2-tól 4-ig.de mivel ma hamarabb ért véget az edzés,mert elkellett mennie az edzőnek,3kor lett vége,és negyed 4-re értem haza.. na ez nem lényeg.. a lényeg: ahogy beléptem az ajtón,nyögéseket hallottam. anyunk nincs itthon,mert dolgozik akkor ki a franc lehet?? felmentem az emeletre,és mit láttam? A 12 ÉVES HUGOMAT DUGJA EGY 15 ÉVES KIS BAROM!!!! a meglepődöttségtől és az idegességtől elkezdtem kiabálni,hogy mi a franc folyik itt,a srácot felpofoztam,és kidobtam a házból.. a hugomnak is adtam 1 taslit... hogy hogy képzeli 12 évesen.. utána bocsánatot kértem,és elmondtam neki mindent a védekezésről stb... de ez brutál!! azt mondta ne mondjam el anyunak.. de tartsam magamban? 12 évesen szexeljen?? 18 éves korára égjen ki,és ne legyen majd gyereke? meg ne élvezze a szexet?? vagy mi? jó örüljek h nem bokorban csinálják de 12 évesen? jó 17 vagyok,de én még 12 évesen játszottam,és babáztam nem szexeltem!!!! nem tudom mit tegyek.. elmondjam az anyámnak? vagy tartsam titokban?? mégis mit tennétek? tanács talan vagyok. ne haragudjatok ha nem fogalmaztam helyesen,meg össze vissza de az idegtől széét megyek... a vérnyomásom az egekben van.. én sem vagyok már szűz,de nekem 2 éve h van barátom.. tesómnak még rendesen menzesze sincs!! ÁÁ.. tanácsot kérnék!:( köszönöm.

2013. máj. 31. 18:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/132 anonim ***** válasza:
94%

vegyünk egy szélsőségesebb példát:

ha van egy 10 éves kislány, és van a szomszéd bácsi.

a szomszéd bácsi szépen beszél a kislánnyal, jóban vannak, " barátok", a kislány pedig nagyon szeretni akarja, ezért önszántából belemegy egy szexuális kapcsolatba..nem derül ki, másik ismerőssel is megtörténik... itt is a kislány a hibás?

Hiába egyezett bele a gyerek abba, hogy lefekszik a sráccal, jogilag nincs annyi idős, hogy beleegyezhessen. Befolyásolható, nem tudja, hogy ez rossz, mert talán nem is volt rossz neki.

Egy gyerek nagyon megdumálható...

egy 15 éves srác pedig már nem gyerek, hanem középiskolás, ő tisztában kellene, hogy egyen azzal, hogy ez büntetendő..., nem véletlenül 14 év a beleegyezési korhatár...

2013. jún. 1. 14:10
 72/132 anonim ***** válasza:
92%

70-es: ha egy 15 éves kissrác rohant látleletet vetetni a "sérüléseiről", akkor megtapsolom. Egyrészt az sem biztos, hogy lett volna miről, mert konkrétan 3-4 pofonról nem nagyon lehet...

Egy 12 éves leány meg nem fog hazudni a rendőrségen. Úgy be lesz tojva, hogy jó ha maga alá nem pisikél. Arról nem is beszélve, hogy ha már azért igencsak eldönthető, hogy valaki hazudik-e vagy sem...

2013. jún. 1. 14:11
 73/132 anonim ***** válasza:
32%
gondoltam, hogy lepontozzák a válaszom, mivel a kis hugicát is felelősnek tartom az ügyben. hangsúlyozom, hogy gondlom ő hívta fel a srácot magához, mivel tudta, hogy a kedves nővérnek X idejig programja van, ergó nem a srác vitte fel és erőszakolta meg, főleg úgy, hogy nem is ő volt az első a kis csaj életében. De nyugodtan lehet lepontozni, én lesz@rom, ki hogy b@ssza el az életét, de attól még a tény az tény marad.
2013. jún. 1. 17:32
 74/132 anonim ***** válasza:
21%

"a szomszéd bácsi szépen beszél a kislánnyal, jóban vannak, " barátok", a kislány pedig nagyon szeretni akarja, ezért önszántából belemegy egy szexuális kapcsolatba..nem derül ki, másik ismerőssel is megtörténik... itt is a kislány a hibás? "

A szülő mindenképp hibás lenne, mert a cukros bácsiról már ovis korában is hallania kellene. Mi az, hogy szeretni akarja, egy kislánynak, a szeretett egy pluszi vagy egy ölelés, és nem több. Biztos, nem a fiú tört be a lány lakása, hanem a lány hívta oda. Ne mondja nekem senki, hogy ha egy 13. éves más 3 fiúval lépett nemi kapcsolatba ott ártatlan a lány. Egyszer elhinném de többször több fiúval?

2013. jún. 1. 17:41
 75/132 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező neked sem kellett volna 12 éves hugodat arra tanítani hogyan sminkeljen, meg öltözzön csinibabának. Ahogy te is írtad te ebben a korban még babáztál. Ok öltözzön szép ruhákba, ha van rá anyagi keret. Ezzel nem azt akarom mondani hogy te hibád ne értsd félre, de szerintem ha egy lány ennyire fiatal korban ilyenekkel foglalkozik ott már nagy rá az esély hogy előbb fog ilyen dolgok után is érdeklődni, nem áll le babázni. 12 éves még gyerek. Sétálgasson a barátnőivel stb, de ne fiúzzon egyáltalán, meg cicomázkodjon. Hova jut a világ?
2013. jún. 1. 17:45
 76/132 anonim ***** válasza:
88%
#74 Senki nem állította a kislányt ártatlannak! De a kisfiút sem! És ez a lényeg.
2013. jún. 1. 18:31
 77/132 anonim ***** válasza:
20%

"Senki nem állította a kislányt ártatlannak! De a kisfiút sem! És ez a lényeg."

Csak az a különbség, hogy a fiút nyilvánosan akasztanátok a kis csajt meg popsin csapkodnátok.

2013. jún. 1. 19:28
 78/132 anonim ***** válasza:
0%
70 éves bácsival meg nem tudom mit példálóztok. Itt a kortársáról van szó és csak a törvény miatt van szakadék, amiben lehet kapaszkodni. De ha ebből ügy lesz, nehogy azt higgyétek, hogy anyukát nem veszik elő, amiért boldog, boldogtalan dugja a 11-12 éves lányát.
2013. jún. 1. 19:34
 79/132 anonim ***** válasza:
92%

1. Igen, hibás az anyuka-apuka is, ki mondta, hogy nem? Sőt, talán még a kérdező is (nem rosszindulatból írom), mert egy 12 évesnek valóban nem a sminkeléssel és a hajvasalással kellene foglalkoznia, hanem Barbie legújabb kalandjait néznie a tv-n.

2. Attól, hogy a kislány hívta fel magához a srácot, még a srác az, aki vétkes, ugyanis egy 12 éves GYEREK, azaz nem vonható felelősségre a tetteiért/döntéseiért, míg egy 15 éves FIATALKORÚ, azaz korlátozottan felelős a döntéseiért - kettőjük közül ő az, akinek több eszének kellene lennie. A kislányt sem kell megdicsérni, sőt, de az nem kérdéses, hogy ki az, aki nagyobb részben "hibás".

3. " Itt a kortársáról van szó és csak a törvény miatt van szakadék, amiben lehet kapaszkodni." Nem csak jogilag van szakadék. Egy 12 és egy 15 éves szerinted mióta kortárs? Már említettük párszor, hogy egy 12 éves még biológiailag, szexuálisan éretlen, fejletlen, míg egy 15 éves már nem. 3 év különbség rengeteg. Egy 6 meg egy 9 évesre sem mondod, hogy kortársak.

De komolyan, szerinted ez a kettő kortárs???

[link]

[link]

Az érthetőség kedvéért 2 lányt linkeltem, hogy láthasd a 3 évnyi különbséget...

2013. jún. 1. 19:50
 80/132 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem tudok nálad is "fejlettebb" 12 évesről képet linkelni, ha nagyon keresek, szóval nem tudom ez mire volt most magyarázat. Csak nem ártana belegondolni néha a másik helyzetébe is, mert nem kis dolgot húzna itt a 90% rá. Nehogy egyszer ti álljatok a másik oldalon. És itt nem arról van szó, hogy nem bűnös, hanem a büntetés nagyságáról.
2013. jún. 1. 19:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!