Ti mit tennétek? NEM TÉREK MAGAMHOZ!
sziasztok!
nem térek magamhoz,esküszöm.. kérném a segítségeteket!
17 éves lány vagyok. a hugom 12. 5-es.
egyszerre értünk haza tesómmal. mivel én járok cheerleading-re,így ma volt edzésem. 2-tól 4-ig.de mivel ma hamarabb ért véget az edzés,mert elkellett mennie az edzőnek,3kor lett vége,és negyed 4-re értem haza.. na ez nem lényeg.. a lényeg: ahogy beléptem az ajtón,nyögéseket hallottam. anyunk nincs itthon,mert dolgozik akkor ki a franc lehet?? felmentem az emeletre,és mit láttam? A 12 ÉVES HUGOMAT DUGJA EGY 15 ÉVES KIS BAROM!!!! a meglepődöttségtől és az idegességtől elkezdtem kiabálni,hogy mi a franc folyik itt,a srácot felpofoztam,és kidobtam a házból.. a hugomnak is adtam 1 taslit... hogy hogy képzeli 12 évesen.. utána bocsánatot kértem,és elmondtam neki mindent a védekezésről stb... de ez brutál!! azt mondta ne mondjam el anyunak.. de tartsam magamban? 12 évesen szexeljen?? 18 éves korára égjen ki,és ne legyen majd gyereke? meg ne élvezze a szexet?? vagy mi? jó örüljek h nem bokorban csinálják de 12 évesen? jó 17 vagyok,de én még 12 évesen játszottam,és babáztam nem szexeltem!!!! nem tudom mit tegyek.. elmondjam az anyámnak? vagy tartsam titokban?? mégis mit tennétek? tanács talan vagyok. ne haragudjatok ha nem fogalmaztam helyesen,meg össze vissza de az idegtől széét megyek... a vérnyomásom az egekben van.. én sem vagyok már szűz,de nekem 2 éve h van barátom.. tesómnak még rendesen menzesze sincs!! ÁÁ.. tanácsot kérnék!:( köszönöm.
"osztály társai fele ribanc.. azaz mell ki ( ami nincs még..push-up melltartó) ilyesmi. egy vakolat smink."
Na látod ebből is látszik, hogy nem ítélkezni kell másokon hanem a saját háza táján söprögetni.
Amúgy szerintem teljesen fölösleges a sráccal beszélni vagy a szüleivel. Nem árt, de értelme nem lesz. Mert itt a főgond a húgod. Ugyanis nem vele kezdte és minden jött mentnek szét teszi a lábát.
De gondolom ti is hibáztatok. Azt mondtad jól éltek, biztos sokat dolgozik anyud, senki nem foglalkozott vele, feltalálta magát és szerzett "társaságot". Minden esetre jó lenne, ha mostantól oda figyelnétek rá.
Ráadásul aki azt mondta, hogy 15 éves kis srác pedofil, az gondolkodjon el, hogy az mit is jelent.
ma 12:01 és 12. 02!
Egy 11 éves kislány még nincs tisztában a tette súlyosságával. Például, ha 11 éves gyerek elmegy a boltba lopni, és elkapják, akkor még nem büntethető, mert gyerek, mert nem fogja fel mit tett, stb stb.
29/nő
"Egy 11 éves kislány még nincs tisztában a tette súlyosságával. Például, ha 11 éves gyerek elmegy a boltba lopni, és elkapják, akkor még nem büntethető, mert gyerek, mert nem fogja fel mit tett, stb stb. "
Hogy ne lenne tisztában. Az, hogy a felelősség nem az övé és nincs tisztában az 2 különböző dolog. A legtöbb ember jó néhány évvel 10 alatt is felfogja a dolgok súlyát.
igen hála istennek jól élünk!
és volt vele foglalkozva..
anyu igaz 9-től 6 ig dolgozik,jól élünk ( le is kopogom)
de volt vele foglalkozva! délelőtt suli,délután 2 órára hagytam egyedül max 3. mindig beszélgettünk,leültünk tanulni,mindenbe segítettem neki. volt társasága. barátnőivel találkozhatott,barátaival,fel is jöhettek. ( nem sűrűn de feljöhettek) a hugomat is megdorgáltuk,de a pasit miért ne dorgáljuk meg? KITUDJA HÁNY 12-13 ÉVES LÁNYT RONTOTT MÁR MEG! és amit anyu szólt,leírtam.. olvasd vissza... még alszik,mert erős nyugtatót vett be, ( én is azt tettem volna sztem) és még mindig alszik.. kiütötte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!