Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tennétek? NEM TÉREK...

Ti mit tennétek? NEM TÉREK MAGAMHOZ!

Figyelt kérdés

sziasztok!

nem térek magamhoz,esküszöm.. kérném a segítségeteket!

17 éves lány vagyok. a hugom 12. 5-es.

egyszerre értünk haza tesómmal. mivel én járok cheerleading-re,így ma volt edzésem. 2-tól 4-ig.de mivel ma hamarabb ért véget az edzés,mert elkellett mennie az edzőnek,3kor lett vége,és negyed 4-re értem haza.. na ez nem lényeg.. a lényeg: ahogy beléptem az ajtón,nyögéseket hallottam. anyunk nincs itthon,mert dolgozik akkor ki a franc lehet?? felmentem az emeletre,és mit láttam? A 12 ÉVES HUGOMAT DUGJA EGY 15 ÉVES KIS BAROM!!!! a meglepődöttségtől és az idegességtől elkezdtem kiabálni,hogy mi a franc folyik itt,a srácot felpofoztam,és kidobtam a házból.. a hugomnak is adtam 1 taslit... hogy hogy képzeli 12 évesen.. utána bocsánatot kértem,és elmondtam neki mindent a védekezésről stb... de ez brutál!! azt mondta ne mondjam el anyunak.. de tartsam magamban? 12 évesen szexeljen?? 18 éves korára égjen ki,és ne legyen majd gyereke? meg ne élvezze a szexet?? vagy mi? jó örüljek h nem bokorban csinálják de 12 évesen? jó 17 vagyok,de én még 12 évesen játszottam,és babáztam nem szexeltem!!!! nem tudom mit tegyek.. elmondjam az anyámnak? vagy tartsam titokban?? mégis mit tennétek? tanács talan vagyok. ne haragudjatok ha nem fogalmaztam helyesen,meg össze vissza de az idegtől széét megyek... a vérnyomásom az egekben van.. én sem vagyok már szűz,de nekem 2 éve h van barátom.. tesómnak még rendesen menzesze sincs!! ÁÁ.. tanácsot kérnék!:( köszönöm.

2013. máj. 31. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/132 anonim ***** válasza:
92%
Ha ismered a csávót, akkor mondd meg anyukádnak, hogy igen, a Zoli volt ... Jó, ha ezt is tudja.
2013. máj. 31. 18:28
 12/132 anonim ***** válasza:
71%
Velemenyem szerint nem sokkal hibasabb a srac mint a hugod!!mindenhez 2 ember kell !!es ha a hugod nem tette volna szet a sracnak 12 evesen ,nem hiszem hogy a srac hozza nyult volna!!de ezt mindenkepp mond el anyudnak!!ezt nem lehet ennyibe hagyni!!fel se fogom hogy 12 eves kiscsajrol van szo!!!de a mai vilagba mar semmi nem lep meg ://///durva!
2013. máj. 31. 18:30
 13/132 A kérdező kommentje:
igen ismerem a srácot.. nem teljesen,de ismerem nagyjából.. tudom melyik osztályba,hova jár,stb... de á az ideg szét vet.. anyu 7-re ér haza.. tesóm meg bőg,hogy ne mondjam el... és ha terhes lesz? utána nekem lesz lelki ismeret furdalásom,hogy úristen tudtam,de nem mondtam el..
2013. máj. 31. 18:31
 14/132 anonim ***** válasza:
93%
Mindenféleképp mondd el. Tudnia kell, mert így legalább tudtok lépni valamit, nem az van hogy a tesód 12 évesen 5 hónapos terhes és akkor derül ki. Jobb őszintének lenni, még ha fáj is!! Így járt a hugod..ha van esze 12 évesen lefeküdni valakivel, legyen elég vér a pi*ájába bevallani is!
2013. máj. 31. 18:36
 15/132 anonim ***** válasza:
94%

Nehogy már te érezd magad rosszul,hogy megpofoztad őket! Én minimum kirugdostam volna a fiút a házból! És szerintem is mondd el a szülőknek. 12 évesen még bőven kislány,pedig aztán énis korán kezdtem,de ez aztán nálam is kiveri a biztosítékot!

22L

16/132 anonim ***** válasza:
95%
Mondd el. Sőt, a srác szüleit is megkeresném. Ha esetleg nem együttműködőek, akkor meg lehet említeni, hgoy 14 év alattival beleegyezés esetén is bűncselekménynek minősül. A srác elmúlt 14, így simán bevarrják kiskorú sérelmére elkövetett nemi erőszak miatt. (Jogilag ez erőszak, mivel 14 év alatti a jog szerint még képtelen az átgondolt akaratnyilvánításra.)
 17/132 A kérdező kommentje:

hát amit leírtam az csak 1 pofon volt

igazából: ahogy beléptem az ajtón,kiráncigáltam az ágyból,1-1 pofon mint a kettőnek,a pasit ( a sza*házit) pedig eléggé megrugdostam,ütöttem ahol értem.. ruháit pedig az ablakon dobtam ki,szóval pucéron kereste a ruháit.. ez kicsit vicces is de hát na.. még kap!!!! annyi esze lehetne,hogy egy 12 évest nem rontunk meg! jó hasonlítson rám ( jó értelemben,de én sem 12 évesen veszítettem el hanem 16 úgy hogy akkor 1 éve együtt voltam a barátommal) mert mind a ketten szépek vagyunk,véknyak,csinosak,de nem engedem se én, se anyu hogy kur*ásan öltözködjön. szóval se mell,se segg mutogatás nincs!! max barátnőnél alvás, ( ellenőriztem már h ott van-e jaj csak erre jártam,megnézem minden rendben van-e stb) nem így ismertem meg a hugomat.. mert egy jó tanuló,szép lány. vasalja a haját meg szempilla spirál,szemceruza. szóval nem lett félre nevelve.. és mivel anyu dolgozik,így vmilyen szinten én is nevelem. nem mutattam neki rossz példát,anyu sem. anyu is szépen öltözik,sminkel,stb.. tőlem kérdezett sok mindent tesóm mit hogy. sminkelni is én tanítottam hogy húzza ki a szemét,meg hogy kell használni a szempilla spirált. én megyek vele ruhát venni,ribis ruhákat nem engedtem h vegyen. mély dekoltázsos poló még szóba sem jöhet! szóval a középutat kerestük! hogy neki is jó legyen,nekünk is,de ne legyen ribi! jó én felveszem néha a kivágottam felsőket,de neki még nem kell! ne akarjon ilyen hamar felnőni.. nem tudom.. ez lenne a menőség? mi lesz később? hétfőn a gyerek fa**át letépem.... mert a csók,a kézen fogva járás azért más.. az sem helyes 12 évesen.. de szex????? ideg tép szét! muszáj elmondanom.. még ha fájni is fog neki.. nem hagyhatom! azt mondom inkább itthon mint bokorba,vagy mittom én hol de 12 évesen? szégyen! SZÉGYEN!!!!!!!!! nem ez lett mondva,és nevelve belé.. nem hiszem el... áá. esküszöm..

2013. máj. 31. 18:51
 18/132 anonim ***** válasza:
19%

Ne legyél ennyire a srácra kiakadva a húgod sem különb nála, nem erőszakolta meg.

Ha a szüleid megengedik, hogy a 16-17. éves gyerekükkel ott aludjon a párja akkor ezt is túl fogják élni. Mond el minél előbb, ne halogasd mert a tesód teli beszéli a fejed.

2013. máj. 31. 18:57
 19/132 anonim ***** válasza:
95%

Így 15 évesen,gondoltam,hogy csomó ember korán kezdi. De 5ben?? Az volt a csúcsszenzáció mikor ötödikes voltam,hogy egyik osztálytársam adott egy szájrapuszit a "barátnőjének".

Nem ez...

2013. máj. 31. 18:59
 20/132 anonim ***** válasza:
94%

Ami fontos:

- A 15 éves gyerek bűncselekményt követett el, mindenképp jelentsd fel. Jó úton jár a pedofília felé, mivel egy 12 éves lány még nemileg éretlen. Ez beteges. Azért is fontos, hogy a rendőrség tudtára hozd, mert ki tudja még hány 12 éves kislányt ront meg a húgodon kívül????????

A vád megnevezése konkrétan megrontás (amikor 14-18 év közötti személy 14 év alatti személlyel létesít szexuális kapcsolatot, büntetendő).

- Mindenképp mondd el a szüleidnek! Lehet, hogy a húgod most egy időre, akár 1-2 évre is berág majd, de hidd el, FEL FOG NŐNI és belátja, hogy igazad volt! 14 év a beleegyezési korhatár, a húgod még agyilag és testileg is éretlen erre, ráadásul gondolj csak bele, mi van, ha ráadásul nem ez volt az első alkalom vagy az utolsó, és nem is védekeznek???? Mindenképpen mondd el! A húgodnak súlyos fejmosásra van szüksége itt ahhoz, hogy normális felnőtt lehessen belőle valaha...

Ez nagyon durva!!!!!!!!!

2013. máj. 31. 19:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!