Tudok valahogy segíteni? Vagy hagyjam? Komolyan nem térek magamhoz.
Mindenképpen tegyél valamit. A helyi gyermekvédelmi szolgálatot értesítsd! Tudom, sokan azt mondják, hogy nincs rosszabb, mint ha egy gyerek intézetbe kerül, de egyrészt, lehet, hogy van olyan rokona, aki alkalmas a nevelésére, másrészt intézetbe kerülni is jobb, mint ha valakit egész gyerekkorában vernek, ráadásul ebbél még ennél is nagyobb tragédia lehet.
Szóval én azt mondom, hogy az illetékes szerveket értesítsd, ne kezdj magánakcióba, de ne is hunyj szemet fölötte.
Szerintem is szólja az iskolában!
Ha tudják milyen a családi háttere legalább ott nem fogjál cseszegetni szegényt!:S
az ilyen ostoba embereknek mi a francnak gyerek?:S
mindenképpen szólj az iskolában az ofőjének, és majd ő elmondja hogy ilyenkor mit lehet tenni.
Teljesen naiv vagyok, és inkább csak azt írom, hogy én mit tennék, ha meg lehetne tenni:
A gyereket haza sem engedném, szólnék a gyámhivatalnak és a rendőröknek is (utóbbiaknak azért, ha a szülők jönnének a gyerekért). Amíg le nem tisztázódik, vissza nem engedném a szülőkhöz a gyereket, nehogy még jobban kikapjon szegény a semmiért.... :(
De hogy mennyire gusztustalan az ilyen... :@
Nagyon durva!
Mindenképpen értesítsd a gyámhivatalt..vagy beszélj a helyi védőnőkkel ők is biztos segítenek hogy mi a teendő ilyen esetben.
mark86
ez a legférgebb emberfajta aki a saját gyerekét agyonveri a szülőin meg mintaapa/anya! képmutatás felsőfokon...
leírták előttem mit KELL tenned,kérlek ne hagyd annyiban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!