Én voltam aki írtam hogy együtt alszom a tesómmal még mindig most már komolyan krva égő mit csináljak?
én úgy emlékszek 2 fiú
szerintem menjetek orvoshoz,ez már nem normális
Úgy érted egy ágyban, vagy szobában?
Ha egy ágyban az tényleg fura, és azért nem tudtok elszakadni, mert ezt szoktátok meg.
Ilyenkor első lépcsőben maradjatok egy szobában, de külön ágyban.
Hány éves vagy amúgy?
Én nem olvastam a korábbi kérdésedet.
Ez teljesen normális.
Gondolom, ha táborba mész és ott alszol is az elsö este rosszul alszol.
Szerintem szerezz be egy plüss állatot és aludjál vele szerintem max 1-2 éjszaka lesz ez a rossz érzés, aztán nem lesz baj és csak nevetsz magadon. Amúgy tegyél be valami zenét és aludjál el arra.
én felnöttként úgy hogy gyerekem is van ha pl nyaralni megyünk vagy anyukáméknál alszunk az elsö napon mindig rosszul alszom aztán megszokom a helyet és könnyebb.
Orvoshoz azért még nem kell fordulni, ez tényleg a megszokás kérdése, amire extra érzékeny az ember alvásnál és kellemetlen érzésben nyilvánul meg.
Ez pont olyan ha valaki ágyat cserél vagy máshol alszik akkor a többség nehezen fog az első napokban aludni. A másik ember közelségének megszokása erre még rátesz.
vegyetek erőt magatokon, mert ez a bátyádnak is gáz lesz ha egy barátnője megtudja, akkor vihar gyorsan fog lelépni (később egyre inkább).
Ha a bátyó ez miatt nem is akar tartós kapcsolatba lépni, na az már kóros lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!