Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 16,5 éves korunk óta...

Ha 16,5 éves korunk óta együtt vagyunk, és igenis komolyan gondoljuk stb. akkor mennyi idő után számíthatok arra h eljegyez?

Figyelt kérdés

kb 23-25 évesen végzünk majd a fősulival,egyetem,vagy ami lesz.akkor kéne még szakma. aztán majd állás,ház,kocsi stb.

nem akarok öregen szülni ,én olyan 25-26-ra gondoltam,legkésőbb 27 . 2 babát szeretnénk majd :)

nemrég írta itt a fórumon 1 lány, h 7 éve együtt vannak,de még nem kérték meg a kezét.

vajon velem is ez lesz?

jár/járt vki hasonló cipőben?

2009. jún. 10. 17:14
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
87%

Hány éves vagy? Nem mindegy, hogy 17 évesen vagytok együtt 16,5 éves korotok óta, vagy 25...

Bár, mivel 25 évesen akarsz szülni és addig még felállítani az életetek alapjait, fiatal lehetsz.

Ne hamarkodjátok el.

Most biztos nem hiszel nekem, de hiába gondoljátok most komolyan, ennyi idősen nem szokott holtig tartani a szerelem...

Élvezzétek a szabadságot, tanuljatok, bulizzatok, legyetek boldogok, de ne hamarkodjátok el.

2009. jún. 10. 17:28
 2/31 anonim ***** válasza:
98%

Szia!

Én 16 éves voltam, amikor összejöttem a párommal. 20 évesen, egy éve volt az eljegyzésünk, és most vettünk közös lakást.Én is kb 25-26 évesen szeretnék majd babát.

19 éves voltam, amikor már vártam, hogy "na mikor akar eljegyezni", és a 2. szülinapom előtt szólt, hogy menjünk gyűrűt választani.

Sok sikert, és kitartást Neked, nem kell elsietni. A pasiknak ehhez idő kell, fel kell, hogy nőjenek.

2009. jún. 10. 17:31
 3/31 anonim ***** válasza:
83%

Akarom mondani 20. szülinapomkor.

Egyébként mindenkinek más a reális idő erre.

2009. jún. 10. 17:32
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem írtad hogy most hány éves vagy, de ahogy leírtad biztos együtt lehettek egy ideje. Ha viszont ilyen komolyan gondoljátok és az egész jövőt így előre megtervezitek, akkor az eljegyzést miért nem beszéled meg a pároddal? Ezt mi válaszolók így nem tudhatjuk. Az egyik barátnőmet 10 év járás után vették feleségül és nem sokkal utána tönkre is ment a házassága. Van egy másik aki szinte egyből férjhez ment és azóta is boldogan élnek. Ezt persze nem azért írtam le, de mindenkinek más a kapcsolata, és ezt csak te láthatod hogy ti hogy álltok ezzel a kérdéssel.
2009. jún. 10. 17:33
 5/31 A kérdező kommentje:

amúgy most leszünk majd 1 évesek.csak érdekelt ,hogy mások ,akik ilyen fiatalon jöttek össze a párjukkal,hogy őket mikor jegyezték el.

a másik 2 gond a pénz lenne ,esküvőre meg hát közös lakásra.

+ ehhez társul még azis h távkapcsolatban élünk .(120km kb)

viszont nekik van nyaralójuk tőlünk kb 15 percre ,és ott leszünk a nyáron .1hónapot teljesen lennt leszünk,és együtt is fogunk dolgozni.

én attól félek inkább,hogy nem lesz pénz esküvőre, v házra v vmi.

és azért ,mint írtam , nem akarok öregen szülni (számomra öregen) fiatal anyuka szeretnék majd lenni , és hát azért valljuk fiatal menyasszony is . :)

amúgy sokan lehurrognak minket,hogy ilyen komolyan gondoljuk stb. még a saját apám se hiszi el,hogy kitartunk egymás mellett életünk végéig ,de majd meglátják :)

2009. jún. 10. 17:39
 6/31 A kérdező kommentje:
17,5 évesek vagyunk.
2009. jún. 10. 17:39
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Én 15,5 évesen jöttem össze a párommal most 18,5 éves vagyok (3 év 4 hónapja vagyunk együtt) és nem igazán gondolkodunk még az esküvőn, meg eljegyzésen, mert még felesleges fiatalok vagyunk (ő 22 éves) először legyen közös ház, éljünk együtt egy darabig és ha akkor is úgy gondoljuk utánna esküvő meg a többi.

18/L

2009. jún. 10. 18:03
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha 17 évesek vagytok,akkor ez még diákszerelem,és még 8 év,amire végeztek a sulival.Addig sem összeházasodni,sem babát vállalni nem tudtok.Miből akartok megélni?Vagy a szülőktől várnátok el,hogy eltartsanak benneteket?

( év hosszú idő,lehet.hogy kitart a szerelmetek,lehet,hogy nem,ezt a jövő dönti el.Én nem tartanék a helyetekben eljegyzést,nem csak anyagi okok miatt,hanem azért sem,mert ha csak a gyűrű fog összetartani benneteket,akkor a házasság nem lesz jó.

Maradjatok együtt,szeressétek egymást,építsétek a jövőtöket,és ha kitart a kapcsolatotok akkor sok boldogságot.

2009. jún. 10. 18:06
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, annyira szeretem, amikor végre olvasok, értelmes, reális választ egy fiataltól. Az utolsó válaszolóra gondoltam, több fiatalnak kellene így gondolkodnia. Te meg kedves kérdező, ne aggódj, lesz minden, munka,ház,kocsi, baba. Csak szép sorjában!:)
2009. jún. 10. 18:10
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előttire gondoltam!:)
2009. jún. 10. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!