Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én voltam aki írtam hogy...

Én voltam aki írtam hogy együtt alszom a tesómmal még mindig most már komolyan krva égő mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ugye mondtátok /mondták egy páran hogy már nagyon lekéne szokni erről.Gondoltam jó hát akkor megpróbálok egyedül aludni a pici szobába.Nagyon rossz érzés volt egyedül.Aztán hajnalba valamikor bejött a bátyám hogy menjek át aludni hozzá mert nem érzi jól magát egyedül..Nem gondoltam volna hogy ilyen rossz egyedül aludni.Ez valami betegség vagy mi?Most mit csináljak? Már komolyan kínosnak érzem Hogy lehet hogy ennyire nem tudunk elszakadni egymástól?
2011. szept. 30. 20:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
51%

Idi*óta szülőknek, miért pont a gyerekei lennének normálisak?!!

Arra azért kíváncsi lennék, hogy mit szólna a bátyád barátnője ha megtudná,

hogy alig kelt ki a bátyád alól, már usgyi bent is vagy a helyén, a friss-spermás lepedőn!!

2011. okt. 1. 00:21
 32/32 anonim ***** válasza:
32%

Amúgy mi újság a bátyádnál előforduló "reggeli merevedéssel"??

Pláne, ha oda is bújsz...

Majd nem sokára írod itt az újabb kérdést, hogy mit csináljak, mert terhes lettem...

2011. okt. 1. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!