Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én voltam aki írtam hogy...

Én voltam aki írtam hogy együtt alszom a tesómmal még mindig most már komolyan krva égő mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ugye mondtátok /mondták egy páran hogy már nagyon lekéne szokni erről.Gondoltam jó hát akkor megpróbálok egyedül aludni a pici szobába.Nagyon rossz érzés volt egyedül.Aztán hajnalba valamikor bejött a bátyám hogy menjek át aludni hozzá mert nem érzi jól magát egyedül..Nem gondoltam volna hogy ilyen rossz egyedül aludni.Ez valami betegség vagy mi?Most mit csináljak? Már komolyan kínosnak érzem Hogy lehet hogy ennyire nem tudunk elszakadni egymástól?
2011. szept. 30. 20:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
57%

"...De már kiskorunk óta együtt alszunk mert csak úgy tudtam megnyugodni ha melléfektettek és azóta így maradt..."

Amúgy ezért a szüleid érdemelnének meg egy jó nagy s.ggbe rúgást. Ezt igazából ők szúrták el, mert nem gondolkoztak.

2011. szept. 30. 20:34
 12/32 A kérdező kommentje:
jelenleg is van barátnője,és szokott is nálunk aludni.Olyankor nem zavarja..Mondjuk engem igen dehát nem túrhatom ki a csajt.
2011. szept. 30. 20:34
 13/32 anonim ***** válasza:
48%
tezsvírek vagytok?
2011. szept. 30. 20:36
 14/32 anonim ***** válasza:
47%
Hé, és olyankor hárman alszotok 1 ágyban????
2011. szept. 30. 20:38
 15/32 A kérdező kommentje:
nem..húsosfagyik "-.-
2011. szept. 30. 20:38
 16/32 A kérdező kommentje:
olyankor átmegyek a pici szobába és ott kell aludni,vagy elpaterol otthonról
2011. szept. 30. 20:39
 17/32 anonim ***** válasza:
92%

Basszus ennyi szövegértelmezési zavarral megáldott egyén...

1, Testvérek.

2, Egy ágyban alszanak az a baj (nem szimplán egy szobában külön ágyon).

3, Ha ott van a barátnő akkor nem alszik velük, azaz nem alszanak hárman egy ágyban.

2011. szept. 30. 20:40
 18/32 anonim ***** válasza:
Én (26 már írtam ) 6 éves koromig laktam tesómmal egy szobába utána saját magamtól a szobámba aludtam, majd az egyetem elő 3 évében 2 lánnyal egy szobában (néha a párrommal egy ágyban), utána 1 lánnyal (egyre többet a párommal egy ágyban)a szobában, most 3 éve a párrom és úgy megszoktam hogy ha hétvégén hazamegyek, vagy ha ő nincs itt, nem tudok jót aludni....de én szerintem ez természetes, biztonságosabb csoportban aludni :D meg tényleg szerintem megtudnám szokni egyedül is, csak úgy kell alakulnia....j meg akarni kell....
2011. szept. 30. 20:41
 19/32 anonim ***** válasza:
67%

Mi az, hogy akarni kell? Le kell feküdni és aludni. Ha öntudatlanul fekszel, nem mindegy, hogy van-e melletted valaki?

Szerintem ez csak hiszti. Fogod magad, lefekszel, becsukod a szemed. Előbb-utóbb elalszol.

2011. szept. 30. 20:45
 20/32 A kérdező kommentje:
De nem tudok elaludni...A amikor itt van a csaj akkor alszok? Egész éjjel szinte fennt vagyok.megvárom míg a csajszi reggel elmegy és akkor fekszek le vissza a helyemre.
2011. szept. 30. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!