Én voltam aki írtam hogy együtt alszom a tesómmal még mindig most már komolyan krva égő mit csináljak?
Hát igazából volt egy időszakom (egy betörés vagy inkább besurranás után , a fejem mellől akarta elvinni a telefont)
Amikor ha egyedül voltam hiába vártam nem jött az álom, mindig készenlétben figyeltem minden zajra, két napig voltam ében mire visszajöttek az albiba, és azért erősen akarni kellett hogy sikerüljön "leszoknom" erről....jó ez extrém eset lehet de kis félelem lehet benne az egyedüllét miatt....
"...A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:51..."
Így van ahogy írják.
Vedd úgy mint egy cigiről leszokást, akarat kérdése.
Hát, van hogy én is elalszok a bátyám mellett egy közös DVDzés után vagy valami, de a te eseted más. :)
Nem tehettek róla, így szoktátok meg, hogy van mellettetek valaki, mert gondolom a bátyád akkor nem hiányol, mikor a barátnője alszik mellette.
Örökké nem éltek majd együtt, szóval lassan le kell szoktatnod magad. Lehet, 1-2 hétig szenvedtek majd, de előbb-utóbb sikerülni fog egyedül aludnotok. Szerintem. Sok sikert.
Szüleitek nem furcsállják amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!