Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én voltam aki írtam hogy...

Én voltam aki írtam hogy együtt alszom a tesómmal még mindig most már komolyan krva égő mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ugye mondtátok /mondták egy páran hogy már nagyon lekéne szokni erről.Gondoltam jó hát akkor megpróbálok egyedül aludni a pici szobába.Nagyon rossz érzés volt egyedül.Aztán hajnalba valamikor bejött a bátyám hogy menjek át aludni hozzá mert nem érzi jól magát egyedül..Nem gondoltam volna hogy ilyen rossz egyedül aludni.Ez valami betegség vagy mi?Most mit csináljak? Már komolyan kínosnak érzem Hogy lehet hogy ennyire nem tudunk elszakadni egymástól?
2011. szept. 30. 20:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Hát igazából volt egy időszakom (egy betörés vagy inkább besurranás után , a fejem mellől akarta elvinni a telefont)

Amikor ha egyedül voltam hiába vártam nem jött az álom, mindig készenlétben figyeltem minden zajra, két napig voltam ében mire visszajöttek az albiba, és azért erősen akarni kellett hogy sikerüljön "leszoknom" erről....jó ez extrém eset lehet de kis félelem lehet benne az egyedüllét miatt....

2011. szept. 30. 20:49
 22/32 anonim ***** válasza:
69%
Akkor fenn maradsz egy hétig, és megvárod, míg összeesel a fáradtságtól. Hidd el, akkor nem fog érdekelni, hogy nincs veled a bátyuskád.
2011. szept. 30. 20:51
 23/32 anonim ***** válasza:
89%

"...A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:51..."

Így van ahogy írják.

Vedd úgy mint egy cigiről leszokást, akarat kérdése.

2011. szept. 30. 20:54
 24/32 anonim ***** válasza:
58%
Jó, hogy nem fekszel be közéjük? Szerintem nagyon gáz.
2011. szept. 30. 20:54
 25/32 A kérdező kommentje:
Vagy szerintetek lehet ha nekem is lesz barátom akkor majd leszokok erről?
2011. szept. 30. 20:55
 26/32 anonim ***** válasza:

Hát, van hogy én is elalszok a bátyám mellett egy közös DVDzés után vagy valami, de a te eseted más. :)

Nem tehettek róla, így szoktátok meg, hogy van mellettetek valaki, mert gondolom a bátyád akkor nem hiányol, mikor a barátnője alszik mellette.

Örökké nem éltek majd együtt, szóval lassan le kell szoktatnod magad. Lehet, 1-2 hétig szenvedtek majd, de előbb-utóbb sikerülni fog egyedül aludnotok. Szerintem. Sok sikert.

Szüleitek nem furcsállják amúgy?

2011. szept. 30. 20:55
 27/32 anonim ***** válasza:
40%
Az sem megoldás, ha barátod lesz. Mert itt a fő probléma az, hogy nem tudsz egyedül aludni. Pedig a korodban azért már igencsak illene.
2011. szept. 30. 20:57
 28/32 A kérdező kommentje:
De már akartak nekünk venni külön ágyakat de úgy hogy egy szobába legyünk.Aztán valamiért nem lett megvéve.
2011. szept. 30. 20:58
 29/32 anonim ***** válasza:
67%
Ez egy rossz szokás és kész. De ne edd magad rajta, előbb-utóbb úgyis kénytelen lesztek elszakadni egymástól, ha majd később egyikőtök elkerül otthonról. Akár munka, akár valakivel való összeköltözés miatt.
2011. szept. 30. 21:12
 30/32 anonim ***** válasza:
Ez csak egy szokás. Én ugyan már rég nem élek a szüleimmel, tesóimmal együtt, viszont ha hazamegyek akkor húgommal(21) alszok, vagy a bátyámmal(33). Ők is külön élnek a szülőktől, tudnának biztosítani külön ágyat, de régen is mindig együtt aludtunk és sosem éreztem gáznak. Ez csak alvás, olyasvalakivel aki a családod tagja, akit szeretsz, kötődsz hozzá. Majd ha lesz párod, akkor vele alszol. Majd, ha úgy alakul, hogy egyedül kell aludnod, mert már elköltöztél hozzászoksz. De sose kelljen, mindig legyen valaki akivel együtt alhatsz, akit szeretsz. :) Ne csinálj ebből problémát szerintem. ;)
2011. szept. 30. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!