Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tennétek? NEM TÉREK...

Ti mit tennétek? NEM TÉREK MAGAMHOZ!

Figyelt kérdés

sziasztok!

nem térek magamhoz,esküszöm.. kérném a segítségeteket!

17 éves lány vagyok. a hugom 12. 5-es.

egyszerre értünk haza tesómmal. mivel én járok cheerleading-re,így ma volt edzésem. 2-tól 4-ig.de mivel ma hamarabb ért véget az edzés,mert elkellett mennie az edzőnek,3kor lett vége,és negyed 4-re értem haza.. na ez nem lényeg.. a lényeg: ahogy beléptem az ajtón,nyögéseket hallottam. anyunk nincs itthon,mert dolgozik akkor ki a franc lehet?? felmentem az emeletre,és mit láttam? A 12 ÉVES HUGOMAT DUGJA EGY 15 ÉVES KIS BAROM!!!! a meglepődöttségtől és az idegességtől elkezdtem kiabálni,hogy mi a franc folyik itt,a srácot felpofoztam,és kidobtam a házból.. a hugomnak is adtam 1 taslit... hogy hogy képzeli 12 évesen.. utána bocsánatot kértem,és elmondtam neki mindent a védekezésről stb... de ez brutál!! azt mondta ne mondjam el anyunak.. de tartsam magamban? 12 évesen szexeljen?? 18 éves korára égjen ki,és ne legyen majd gyereke? meg ne élvezze a szexet?? vagy mi? jó örüljek h nem bokorban csinálják de 12 évesen? jó 17 vagyok,de én még 12 évesen játszottam,és babáztam nem szexeltem!!!! nem tudom mit tegyek.. elmondjam az anyámnak? vagy tartsam titokban?? mégis mit tennétek? tanács talan vagyok. ne haragudjatok ha nem fogalmaztam helyesen,meg össze vissza de az idegtől széét megyek... a vérnyomásom az egekben van.. én sem vagyok már szűz,de nekem 2 éve h van barátom.. tesómnak még rendesen menzesze sincs!! ÁÁ.. tanácsot kérnék!:( köszönöm.

2013. máj. 31. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/132 anonim ***** válasza:
77%
Ne a srácot gyepáld, mert maximum őrizetbe kerülsz testi sértésért. A szüleivel beszélj! Illetve anyukádnak kellene felhívnia őket. Ha normálisak, hidd el, hogy komolyabb büntetést fog kapni, mintha egyszer elvered.
2013. máj. 31. 19:14
 22/132 anonim ***** válasza:
90%
ha most belegondolok, hogy az én lányom 11 éves... nálunk nincsenek tabu témák, mindent megbeszéltünk eddig is az ő életkorának megfelelően, így tudja, mi az a menzesz, mi a szex, a védekezés fontosságát, mindent. Bármi problémája, kérdése van, megbeszéljük, akár tőlem, akár az apjától kérdezi meg, őszinte választ kap. Kivel van a húgod őszinte viszonyban? Akinek nem hazudik, nem beszél mellé, akinek a titkait elmeséli? Anyudnak viszont tudnia kell, kiskorú megrontása ez, ezt nem lehet egy gyerekes csínytevésnek betudni! Légy erős, nyugtasd meg a húgodat is, anyudat is, de beszéljétek át mindenképp! A fiúval meg a szüleivel beszélni kell...gondolom már túl vagytok a beszélgetésen, írd majd meg!
2013. máj. 31. 19:24
 23/132 anonim ***** válasza:
90%

Fuhh én esküszöm megöltem volna, a kis nyomorultat!!! Örüljön, hogy nem az én húgommal kezdett ki, mert az lett volna az utolsó alkalom, hogy vkivel is szexelt, mert ott helyben kiheréltem volna!

Én tuti beijeszteném, és a rendőrséggel fenyegetőznék , na meg a szülőket sem hagynám ki a dologból! A testvéremet azután meg éjjel-nappal figyelném, és rengeteget beszélgetnék vele! Egyébként mondd el Édesanyátoknak, tudnia kell!

Istenem, ez most engem is úgy feldühített, hogy szavakkal nem is tudom kifejezni! Van egy szintén 12 éves unokahúgom, aki szinte olyan mintha, ha a édes testvérem lenne, és ha én erre jöttem volna haza...huh... ott aztán lett volna vér fürdő!

2013. máj. 31. 19:56
 24/132 anonim ***** válasza:
92%

Ez még csak hagyján, de jesszus..mi van ha nem is ez volt az első??? Te jó ég..ötödikes!!! Hihetetlen. Remélem nekem sikerül majd úgy nevelnem a gyerekeimet, hogy ilyen eszükbe se jusson.. Bár nyilván ti se számítottatok erre, hiszen mindig jó példát mutattatok neki. Egyáltalán honnan jött neki az ötlet erre?

Kérlek írd meg majd, hogy mi történt. Remélem sikerül tisztázni a helyzetet és elbeszélgettek a kislánnyal.

2013. máj. 31. 20:03
 25/132 anonim ***** válasza:
81%

"asalja a haját meg szempilla spirál,szemceruza. szóval nem lett félre nevelve"

Ok, a szexhez képest mondhatni semmiség ezen fennakadni, de szerintem 12 éves kislánynak, normális esetben nem kell se szempillaspirál, se szemceruza! Általában véve smink! Ezek már nem épp jó jelek egy 12 évesnél...

2013. máj. 31. 20:31
 26/132 anonim ***** válasza:
17%
Egyettértek az előttem szólókkal, anyukádnak tudnia kell róla. De én azon is kiakadtam, hogy Te 16 évesen szexeltél. Végülis te is kiskorú voltál még. Uram Isten hova tart ez a világ!
2013. máj. 31. 20:57
 27/132 anonim ***** válasza:
18%
Beszéltél már anyuddal?
2013. máj. 31. 21:02
 28/132 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

most mégjobban ideges lettem... szerintem kapaszkodjatok mert én lehidaltam...

beszéltem hugommal,mielőtt anyu haza jött volna...

és beszélgettünk. nem most vesztette el.. 11 évesen!!!!!! azt hittem leütöm hugomat. ÁÁ.. nem ez lett nevelve belé,sosem volt ilyen. mi a franc történt???? én vagyok az akivel jobban mindent megbeszél.. de ezt nem gondoltam volna esküszöm.. egy jól nevelt,szép okos lány,erre ez? én szégyellem magamat helyette!... anyunak a szemébe nem merek nézni egyenlőre.. hugom pedig most is azzal a ge**vel beszél.. esküszöm felakasztom mind kettőt!! nem tudom mit tegyek már.. felhívom a nődokimat ( nagyon jó orvos) és elráncigálom hétfőn! vizsgálja meg.. így sincs menzesze rendesen......

2013. máj. 31. 21:04
 29/132 anonim ***** válasza:
88%
Basszus, hány csávóval volt a kishúgod 12 évesen?
2013. máj. 31. 21:07
 30/132 A kérdező kommentje:

anyuval holnap beszélek. ma nagyon idegesen jött haza.. azt mondta holnap beszéljünk.. holnap leírom,annak aki még elolvassa hogy mi volt. de előre félek.. anyu a szemét kiszedi hugomnak,de én is!.. a csávót pedig feljelentem,jelenleg is vele beszél(t) ugyanis kikaptam a telót a kezéből és nagyon csúnyán beszéltem vele... hogy feljelntem liliomtiprásért.. stb..

amúgy azért 16 évesen más szexelni,mint 11 évesen!!!!!!!!

MÉG BARBI VALÓ A KEZÉBE NEM F*SZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! áá.. megbolondulok!... :@

2013. máj. 31. 21:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!