Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tennétek? NEM TÉREK...

Ti mit tennétek? NEM TÉREK MAGAMHOZ!

Figyelt kérdés

sziasztok!

nem térek magamhoz,esküszöm.. kérném a segítségeteket!

17 éves lány vagyok. a hugom 12. 5-es.

egyszerre értünk haza tesómmal. mivel én járok cheerleading-re,így ma volt edzésem. 2-tól 4-ig.de mivel ma hamarabb ért véget az edzés,mert elkellett mennie az edzőnek,3kor lett vége,és negyed 4-re értem haza.. na ez nem lényeg.. a lényeg: ahogy beléptem az ajtón,nyögéseket hallottam. anyunk nincs itthon,mert dolgozik akkor ki a franc lehet?? felmentem az emeletre,és mit láttam? A 12 ÉVES HUGOMAT DUGJA EGY 15 ÉVES KIS BAROM!!!! a meglepődöttségtől és az idegességtől elkezdtem kiabálni,hogy mi a franc folyik itt,a srácot felpofoztam,és kidobtam a házból.. a hugomnak is adtam 1 taslit... hogy hogy képzeli 12 évesen.. utána bocsánatot kértem,és elmondtam neki mindent a védekezésről stb... de ez brutál!! azt mondta ne mondjam el anyunak.. de tartsam magamban? 12 évesen szexeljen?? 18 éves korára égjen ki,és ne legyen majd gyereke? meg ne élvezze a szexet?? vagy mi? jó örüljek h nem bokorban csinálják de 12 évesen? jó 17 vagyok,de én még 12 évesen játszottam,és babáztam nem szexeltem!!!! nem tudom mit tegyek.. elmondjam az anyámnak? vagy tartsam titokban?? mégis mit tennétek? tanács talan vagyok. ne haragudjatok ha nem fogalmaztam helyesen,meg össze vissza de az idegtől széét megyek... a vérnyomásom az egekben van.. én sem vagyok már szűz,de nekem 2 éve h van barátom.. tesómnak még rendesen menzesze sincs!! ÁÁ.. tanácsot kérnék!:( köszönöm.

2013. máj. 31. 18:08
 81/132 anonim ***** válasza:
74%

Figyelj utolsó, mentegetheted a srácot, ahogy akarod, egy 12 éves minden, csak nem fejlett. Igen, vannak extrém esetek, ahol már ilyenkor látszik, hogy majd nőnek mellei egyszer csak, meg ha ráraknak 2 kiló sminket, akkor esetleg 14-nek is elmegy, de ez egy a millióból!

Itt arról van szó, hogy egy 15 éves megrontott egy gyereket. Semmi másról.

2013. jún. 1. 20:05
 82/132 anonim ***** válasza:
11%
Minek mentegetném? Nem vagyok az ügyvédje. Amúgy nem tudom, mit értesz megrontás alatt. Mert az én sótáramban, akit előtte már néhányan megdöntöttek, azt nehezen lehet megrontani. Vagy 14 év alatt visszanő a "szüzesség"?
2013. jún. 1. 20:13
 83/132 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó te tényleg ennyire értelmileg visszamaradott vagy, vagy csak tetteted?

A jogi meghatározása annak, ha egy 14 év fölötti személy egy 12-14 év közötti személlyel szexuális kapcsolatot létesít, megrontás. Teljesen mindegy, hogy ő a 20. vagy az 1., mind a 20 megrontást követ el.

12 év alatti esetén pedig erőszakos közösülésről beszélünk jogilag.

2013. jún. 1. 20:20
 84/132 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, na mik az új fejlemények?
2013. jún. 1. 20:56
 85/132 anonim ***** válasza:
38%

Egy dolgot nem értek, miért támadjátok ennyire a srácot? Meg pedofiloztok? Jó egy hatalmas felelőtlen gyökér, főleg ha tudta a kiscsaj korát. De ma már bőven vannak olyan 11-13 évesek akiket minimum 16-nak nézel. (ifjúsági nőgyógyásznál jártam, ültünk ott vagy öten, valaki anyuval, valaki anyu nélkül. Kinézetre 15-18 év közötti lányok. Bement egy anyalánya páros, majd pár perc múlva kijöttek, a csaj zokog, anyuka nyugtatja. Az első gondolatom,hogy terhes. Erre a következő mondat hagyja el a száját: "De miért én? Még csak 11 vagyok."

az első reakcióm az volt hogy picit ledöbbentem, ahogy a másik rendelőbe váró terhes kismama és a párja is.)

A nemi jellegek nem fejlődtek meg ilyenek...aham hülyeség, ez a példa is mutatja, de nem mindenki fejlődik hasonló ütemben. Van aki szép és nőies de még tizenhat évesen sem menstruál,más meg úgy néz ki mint egy kisgyerek ennyi idősen.

Összefoglalva a srác egy felelőtlen s*ggfej, a csaj pedig egy kis k*rva.

Remélem sikerül majd értelmesebb kölyköket nevelnem.

18/l

2013. jún. 1. 22:30
 86/132 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

azért nem kell össze veszni úristen :D

látom híres lett a kérdésem,sokan látogatják..

Amúgy meg nem arra tanítottam hogy hogyan legyen k**vás,hanem egy ici pici szempilla spirál,és egy ici pici szemceruza ( nem mindennap a szemcerka) a szempilla spirál oké. ruhákat NEM HORD OLYAN RUHÁKAT! szóval semmi jel nem volt arra hogy ezt csinálná..:( amúgy mind a kettő hibás.. anyu és én miért? volt vele foglalkozva.....

amúgy anyu hétfőn cipeli hugomat orvoshoz! ketten beszéltek,nem tudom miről,de volt ott kiabálás is stb.. szóval megkapta a magáét. a fiúval meg nem tudom mi lesz.. amúgy akkor is megrontotta ha azt nézed.. BŰNCSELEKMÉNYT KÖVETETT EL! nem tudom mi lesz a vége:( nagyon félek hogy terhes lett,mert 1 hónapja nincs menzesze ( idáig se volt rendesen neki még 10 évesen jött meg neki,de azóta sincs nek irendesen ezért is menni kell orvoshoz vele).. ha megtudom h valami van,terhes,akármi és KINYÍROM AZT A B*ZI F*SZ FEJET! nem szoktam így beszélni,de nem aludtam túl sokat,mert ideges vagyok rettenetesen.. ne haragudjatok ha esetleg rosszul írok. de áá. amúgy írtátok h engem is fellehetne jelenteni. miért? mert 1 pofont adtam? anyám sosem ütött minket,de ezt most megérdemelte hugom ( tudom nem szép,de akkor is......) itt egyedül a fiút lehetne ne haragudjatok.. de ti sem tenéétek mást nem? ÉS EZ NEM NEVELÉS KÉRDÉSE VOLT! JÓL LETT NEVELVE! ÉN IS HUGOM IS! ÉS MÉGIS EZ LETT BELŐLE! mi a francért?????? nem értem.. mire volt neki jó? majd holnap beszélgetek vele hogy miért volt jó ez.. ilyen korán..

2013. jún. 2. 00:01
 87/132 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom emlékszik-e itt valaki köztetek itt Purger Nórára.Tele volt vele az internet évekkel ezelőtt. Egy video kapcsán, amin 13 évesen szexel 2 fiúval talán? nem is emlékszem már.Valami olyasmi volt, hogy osztálytársai vagy iskolatársai voltak a telefonnal felvett videón. A lány is tudott róla.Azóta felnőtt nő lett belőle.Akkor indult a fiatalok körében ez a veszítsük el a szüzességünk még 7.- 8. osztályban. Emlékszem 10 évvel ezelőtt a mi korosztályunk általában 16-17 éves korukban vesztették el (lányok) Pesrze volt olyan aki 15, de ez ritkaság számba ment még akkoriban. Na most ott tartunk, hogy ciki vagy, ha szüzen mész középiskolába.Cikizik egymást. Ha bemész egy kevésbé színvonalas szórakozó helyre, ahol nem igazán kérnek okmányokat annyi 14-15-16 évest látsz mint a huzat, akik ránézésre simán kinéznek 18-20-nak. Kihívóbban öltözködnek és testileg már teljesen ki vannak fejlődve egy felnőtt nő szintjére. Nincs ám az a kis édes kamaszarc,vagy egy szolidabb smink farmer és megszeppent izgatott fej, hogy óó diiiszkóóbaan vagyunk, mint a "felnőttek", hanem 10 centis magassarkú, miniszoknya vagy szűk tapadás nadrág egy giga mega dekoltázzsal.Póthaj, műköröm és szoli agyba főbe. eleve öregíti a kinézetüket ez is. Nincsnnek megszeppenve, hanem "királynőként" a végzet asszonyaként járnak kelnek magabiztosan.

Szóval ha a lányok ilyenek, a fiúk is , nem foglalkoznak ám azzal 15 évesen, hogy ó még 14-15 sincs, mert ezt hallják , látják, ezt csinálják a többiek. Abszolult nem védeni akarom a srácot mert amit művelt minősíthetetlen, főként annak tükrében hogy a szülők munkatársak is, ezért kizárt, hogy ne tudhatta volna, hogy mennyi idős a lány. ezek a 15-16 éves fiúk is hiába érettek testileg attól "agyuk" még nincs!

Kérdező!

itt inkább az a borzasztóbb, hogy nem ez volt az első alkalom a húgodnak.Sajnáltalak amúgy, bennem is egy világ omlott volna össze.sajnos visszacsinálni már nem tudjátok, de hátha tanult az esetből.Mivel már tudja milyen, nem hinném hogy ez a majd ha szerelmes leszel azzal kell, mert úgy mennyivel jobb az egész rávezetés jó lesz neki.Talán az segíthetne ha mondanátok neki, ha most nem fejezi ezt be, és ilyen korán kezdi mire már ő is vágyna arra hogy szerelemes legyen, valaki szeresse, akkor nem fog kelleni senkinek mert már híre lesz!!! Lehet ő majd bármilyen szép és kedves fullos bomba nő senki sem fogja komolyan venni.

Remélem azért minden oké lesz vele!Szurkolok, hogy valahogy megoldjátok ezt az egészet.

2013. jún. 2. 00:34
 88/132 anonim ***** válasza:
93%

A 87-es válaszra reagálok elsősorban.

Nagyon igazad van, kedves 87-es. Erről eddig nem esett szó, pedig nagyban hibája ez a mai tinédszer korosztálynak. Nem akarják megélni a fitalaság szépségeit, hanem már 11-12 évesen nemi életet élnek, sminkelnek, bandáznak stb. Félreértés ne essék, nem ítélem el ezeket a dolgokat, de elsietik! Ennek jó pár évvel később van itt az ideje, a szexnek meg pláne. 37 éves nő vagyok, és igenis amellett, hogy sokszor elborzadok, ha mai tizenéveseket látok, iszonyúan sajnálom őket, hogy ez a szép korszak kimarasd az életükből. Nincs meg a kamaszkori ismerkedés a másik nemmel (mozi, séta, dumálás a téren), mint a mi időnkben (hangsúlyozom, a hugi esetében ennek sincs még itt az ideje!), meg "úristen, megfogta a kezem", és nincs meg az az érzés, ami kéne, amikor elcsattan az első csók. Hanem olyan természetesen élnek szexuális életet 5-6. osztályos korban, mint ahogy suliba jának.

Kedves kérdező, ha körülnéztek a húgod (egyébként valószínűleg aranyosnak látszó, kedves kiskamasz) barátnői között gyanítom, hasonló történetekkel fogtok találkozni, és még véletlenül sem lesz olyan lány, akinek eszébe jutott volna, hogy lebeszélje a húgodat, mert ne áltassuk egymást, a barátnők mindent tudnak. És hidd el (sajnos így van), hogy emiatt még fel is néznek rá a kis taknyosok, mert ma ez a divat... Szóval valószínűleg van benne felelőssége anyukádnak, meg kicsit neked is, meg a barátnőknek is (nem elítélőleg írom, hidd el, átérzem a helyzeted, tudom és megértem, hogy egy felnőttnek nagyon sokat kell dolgozni, és anyud is biztosan értetlenül áll, hiszen ti megadtatok neki mindent), csak sajnos valami mégis hiányozhat a húgod életéből, ami miatt ettől érzi magát nagylánynak. Nem alakult ki ennyi idős korára a saját életlátása, célja, ami nem is csoda, mert még gyerek. Nagyon sajnálom őt is, és nagyon remélem, nem fog kiégni. Nem vagyok a szex ellen, a smink ellen, a csinos ruhák ellen, de egyszerűen nincs itt az ideje (nem, a sminknek sem, ne is tanítgasd!). Ez épp olyan elsietett dolog, mintha holnaptól munkába küldenétek (vagy küldené a társadalom, nem ellenetek írom) iskola helyett. Biztosan értitek a hasonlatom.

A mi időnkben, úgy 22-25 évvel ezelőtt a cigi volt a "nagylányság" bizonyítéka, hát az is épp elég butaság volt, de nálunk még nem nézték ki azokat a lányokat, akik nem csinálták. Ma már kinézik azokat, akik nem sminkelnek, szexelnek és nincs push-up melltartójuk. és tudjuk sajnos, hány gyereket hajszolt már öngyilkosságba a többiek cikizése... Ez egy ilyen világ. És csak a család tehet ellene valamit.

Nekem is volt osztálytársam, aki középiskolában három abortuszon esett át, de általánosban, vagyis 14 éves korunkig nem is igen jártunk fiúkkal, aki meg mégis, ott szóba sem jött a szex.

Bocsi, nem akartam ilyen bő lére ereszteni, nyugodjatok meg, sajnos visszacsinálni már nem lehet. Csak beszélgetéssel, szép szóval, őszinteséggel lehet változtatni a húgod további életén szerintem. Azt ne is gondoljátok, hogy fenyítéssel, tiltással igen. Baromi nehéz, tudom, de nagy levegőt kell venni, és kedvesen, őszintén kibeszéltetni, mi a baja, miért csinálta, mit remélt ettől. A probléma gyökere mélyebben van.

Sok sikert, és én is várom a fejleményeket!

2013. jún. 2. 08:50
 89/132 anonim ***** válasza:
69%
Na mizu?
2013. jún. 2. 09:56
 90/132 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!:)

holnap megyünk orvoshoz,meglátjuk h mi van..

amúgy nem tanítottam sminkelni. ezt megbeszéltük anyuval... részletesen. mivel mindenki sminkel ( sajnos) megkérdete hugom h megtanítom-e kihúzni a szemét,meg szempilla spirál NE TÖBB!! anyu nehezen beadta a derekát. mert én is sminkelek,sokan mások is,akkor ne érezze magát kirekesztve.. így csak szempilla spirál.. az is egy lehelletnyi.. csak hogy ne érezze hogy ő különc.. de semmi más ami egy nagylánynak lehetne. ( magassarkú,kivágott dolgok stb nuku!!)még mindig enm mondta el hogy mire volt jó. csak annyit hogy ő is nagy lánynak akarta érezni magát.. :/ de még olyan kicsit! ha ránézek,magamat látom,mert rettenetesen hasonlítunk.. mint ha ikrek lennénk. és látom magamat hogy én még ilyenkor játszottam,stb... jó érdekel a szex téma is,de kit nem? érdeklődés.... semmi több.. neki még csak most kéne kérdezgetnie h mit hogy kell... nem tanítottunk ilyet neki... :( nem értem szegény gyereket.. a kortársai.. vannak még aranyos kislányok,de 60%-uk ribi.. sajnos... mennyit fejlődik a világ. jó nem vagyok régi gyerek,mert nem rég még én is gyerek voltam,de úristen.. 5 év alatt ennyit feljődni?? ( vagy inkább vissza esni?!) én még játszottam a játszón,hinta,csúzda,labda,lent az udvaron,anyu kiabált h gyere fel,vagy mondta h ekkora és akkorra legyek itthon,max megkérdeztem h maradhatok még?.. nem hogy telefon,meg iphone,meg apple,meg a franc tudja:( csak az a baj,ha neked nincs okos telód,meg szép ruháid,ki néznek.. de akkor sem lett ez tanítva neki,max elnézte másoktól.. :(

2013. jún. 2. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!