Ti mit tennétek? NEM TÉREK MAGAMHOZ!
sziasztok!
nem térek magamhoz,esküszöm.. kérném a segítségeteket!
17 éves lány vagyok. a hugom 12. 5-es.
egyszerre értünk haza tesómmal. mivel én járok cheerleading-re,így ma volt edzésem. 2-tól 4-ig.de mivel ma hamarabb ért véget az edzés,mert elkellett mennie az edzőnek,3kor lett vége,és negyed 4-re értem haza.. na ez nem lényeg.. a lényeg: ahogy beléptem az ajtón,nyögéseket hallottam. anyunk nincs itthon,mert dolgozik akkor ki a franc lehet?? felmentem az emeletre,és mit láttam? A 12 ÉVES HUGOMAT DUGJA EGY 15 ÉVES KIS BAROM!!!! a meglepődöttségtől és az idegességtől elkezdtem kiabálni,hogy mi a franc folyik itt,a srácot felpofoztam,és kidobtam a házból.. a hugomnak is adtam 1 taslit... hogy hogy képzeli 12 évesen.. utána bocsánatot kértem,és elmondtam neki mindent a védekezésről stb... de ez brutál!! azt mondta ne mondjam el anyunak.. de tartsam magamban? 12 évesen szexeljen?? 18 éves korára égjen ki,és ne legyen majd gyereke? meg ne élvezze a szexet?? vagy mi? jó örüljek h nem bokorban csinálják de 12 évesen? jó 17 vagyok,de én még 12 évesen játszottam,és babáztam nem szexeltem!!!! nem tudom mit tegyek.. elmondjam az anyámnak? vagy tartsam titokban?? mégis mit tennétek? tanács talan vagyok. ne haragudjatok ha nem fogalmaztam helyesen,meg össze vissza de az idegtől széét megyek... a vérnyomásom az egekben van.. én sem vagyok már szűz,de nekem 2 éve h van barátom.. tesómnak még rendesen menzesze sincs!! ÁÁ.. tanácsot kérnék!:( köszönöm.
Igen vett kenetet,vért,rák ellen megnézte,sérüléseket megnézte ultra hang,kb 100 vizsgálat. SEMMI GOND NINCS HÁLA A JÓ ISTENNEK!
mivel nagyon jó orvosunk és kb 20 éve hogy anyu orvosa,így nem.. pedig tényleg meghetetné. de nem teszi,csak azért mert ismer minket.. :) Anyu hozzá jár régóta,nála is születtünk,stb.
Az orvos mit mondott?
őszintén? kb ilyesmi: hogy lehetsz ennyire hülye kis pisis vagy még,hogy merted? és ha bele halsz? stb stb stb. a többit ha leírnám akkor kitiltanának. csak azért beszélt így,mert nagyon jó családi barát is... :) na mind1. a lényeg hogy semmi baj nincs,azon kívül hogy ugye már nem szűz:/ Köszönöm a válaszokat!:)
"Csak szólok, hogy a vérvételnek és a rákszűrésnek MÉG NINCS MEG az eredménye!!! Tehát AIDS és rák még nincs kizárva..."
Majd biztos az olyan kis hugyosoktól lesz AIDS-es, akik örülnek, ha puncit látnak a tv-ben.
Osztom az előttem szóló véleményét..na meg a rákot sem ettől fogja összeszedni. De ezeket inkább ne is, mert nem jó dolog.
Egyébként pedig az orvos nyilván tudja a dolgát és minden létező dolgot megvizsgált, meg a vért is komplex elemzésre küldte, szóval hülyeség megkérdezni, hogy mi minent csinált.
Mert már láttam egy pár ugyanilyen kérdést, és nem kevés válasz érkezett oda sem.
Legjobb figyelemfelkeltő mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!