Ti mit tennétek? NEM TÉREK MAGAMHOZ!
sziasztok!
nem térek magamhoz,esküszöm.. kérném a segítségeteket!
17 éves lány vagyok. a hugom 12. 5-es.
egyszerre értünk haza tesómmal. mivel én járok cheerleading-re,így ma volt edzésem. 2-tól 4-ig.de mivel ma hamarabb ért véget az edzés,mert elkellett mennie az edzőnek,3kor lett vége,és negyed 4-re értem haza.. na ez nem lényeg.. a lényeg: ahogy beléptem az ajtón,nyögéseket hallottam. anyunk nincs itthon,mert dolgozik akkor ki a franc lehet?? felmentem az emeletre,és mit láttam? A 12 ÉVES HUGOMAT DUGJA EGY 15 ÉVES KIS BAROM!!!! a meglepődöttségtől és az idegességtől elkezdtem kiabálni,hogy mi a franc folyik itt,a srácot felpofoztam,és kidobtam a házból.. a hugomnak is adtam 1 taslit... hogy hogy képzeli 12 évesen.. utána bocsánatot kértem,és elmondtam neki mindent a védekezésről stb... de ez brutál!! azt mondta ne mondjam el anyunak.. de tartsam magamban? 12 évesen szexeljen?? 18 éves korára égjen ki,és ne legyen majd gyereke? meg ne élvezze a szexet?? vagy mi? jó örüljek h nem bokorban csinálják de 12 évesen? jó 17 vagyok,de én még 12 évesen játszottam,és babáztam nem szexeltem!!!! nem tudom mit tegyek.. elmondjam az anyámnak? vagy tartsam titokban?? mégis mit tennétek? tanács talan vagyok. ne haragudjatok ha nem fogalmaztam helyesen,meg össze vissza de az idegtől széét megyek... a vérnyomásom az egekben van.. én sem vagyok már szűz,de nekem 2 éve h van barátom.. tesómnak még rendesen menzesze sincs!! ÁÁ.. tanácsot kérnék!:( köszönöm.
nem akarjuk bántani. de anyutól kap 1-2 sallert tuti!
amúgy azért nem mondtam ma már neki mert: -nagyon ideges volt,felidegesítették őt is...
-nagyon fáradt volt.
-nekem is felkell erre készülni
-tesómmal még beszéltem
nem bírok aludni,hogy hogyan adjam be holnap anyunak..
amúgy a többiek? osztály társai fele ribanc.. azaz mell ki ( ami nincs még..push-up melltartó) ilyesmi. egy vakolat smink. de itthon nem ezt látja. lázadni meg minek lázadna.. jól élünk nagyon is ( nem dicsekvés!) szóval nem szenved ő sem hiányt.. nem tudom miért tette nem mondta el..
Jah, bocsi, láttam hogy a kérdések tegnap voltak, nem jutott eszembe, hogy 7 perce volt tegnap :)
Holnap írd meg, mi volt!
Na sziasztok!
elmondtam anyunak...
miközben kávéztunk anyuval,elmondtam mindent.. hogy tegnap láttam meg,és hogy 3 pasi volt idáig..
sosem voltunk megütve ( a 17 évem alatt tán 1x akkor is nagy baromságot csináltam... más tészta..) de anyu felrohant az emeletre,kikapta az ágyból,és megtépte,felpofozta... nem durván,de kapott... nem szoktunk veszekedni,meg semmi ilyesmi,de ez nagyon durva volt most... én azt mondom hogy megérdemelte a hugom, ( valamilyen szinten) anyu hétfőn viszi orvoshoz,megvizsgáltatni stb. leültünk megbeszélni,stb...
anyu pedig rosszul lett,és vennie kellett be egy nyugtatót . most éppen alszik,tesóm pedig a szobájába van,és sír. össze vesztem vele nagyon,hogy miért mondtam el,stb. nagyon lecseszett hugom,de inkább csesszen le,és 1 hétig haragudjon vagy 1 hónapig minthogy terhes legyen ne adj isten,elvetéljen,vagy ( lekopogom) belehaljon.. fájt elmondani,de muszály volt... és még mindig nem térek észhez.. anyu pedig ismeri a szüleit ( anyu és a srác apja 1 helyen dolgoznak) hétfőn beszélni fog vele.. kitudja misül ki belőle. köszönöm a válaszokat! ha még történik valami,és esetleg olvassátok még,majd írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!