Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tennétek? NEM TÉREK...

Ti mit tennétek? NEM TÉREK MAGAMHOZ!

Figyelt kérdés

sziasztok!

nem térek magamhoz,esküszöm.. kérném a segítségeteket!

17 éves lány vagyok. a hugom 12. 5-es.

egyszerre értünk haza tesómmal. mivel én járok cheerleading-re,így ma volt edzésem. 2-tól 4-ig.de mivel ma hamarabb ért véget az edzés,mert elkellett mennie az edzőnek,3kor lett vége,és negyed 4-re értem haza.. na ez nem lényeg.. a lényeg: ahogy beléptem az ajtón,nyögéseket hallottam. anyunk nincs itthon,mert dolgozik akkor ki a franc lehet?? felmentem az emeletre,és mit láttam? A 12 ÉVES HUGOMAT DUGJA EGY 15 ÉVES KIS BAROM!!!! a meglepődöttségtől és az idegességtől elkezdtem kiabálni,hogy mi a franc folyik itt,a srácot felpofoztam,és kidobtam a házból.. a hugomnak is adtam 1 taslit... hogy hogy képzeli 12 évesen.. utána bocsánatot kértem,és elmondtam neki mindent a védekezésről stb... de ez brutál!! azt mondta ne mondjam el anyunak.. de tartsam magamban? 12 évesen szexeljen?? 18 éves korára égjen ki,és ne legyen majd gyereke? meg ne élvezze a szexet?? vagy mi? jó örüljek h nem bokorban csinálják de 12 évesen? jó 17 vagyok,de én még 12 évesen játszottam,és babáztam nem szexeltem!!!! nem tudom mit tegyek.. elmondjam az anyámnak? vagy tartsam titokban?? mégis mit tennétek? tanács talan vagyok. ne haragudjatok ha nem fogalmaztam helyesen,meg össze vissza de az idegtől széét megyek... a vérnyomásom az egekben van.. én sem vagyok már szűz,de nekem 2 éve h van barátom.. tesómnak még rendesen menzesze sincs!! ÁÁ.. tanácsot kérnék!:( köszönöm.

2013. máj. 31. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/132 anonim ***** válasza:
89%

11 évesen?

o.O ugye ez most vicc?

2013. máj. 31. 21:11
 32/132 anonim ***** válasza:
66%
16 éves nem kiskorú, hanem fiatalkorú. Nem ugyanaz.
2013. máj. 31. 21:12
 33/132 A kérdező kommentje:
állítása szerint ez volt a harmadik.. HARMADIK!!!!!!!! ÉRTITEK?HARMADIK!! ÉS MÉG MENNYI LESSZ?!?!?!?!?! nekem 17 éves léttemre 1 volt. mert a barátommal 2 éve vagyok együtt,és még sokáig együtt is leszünk ( remélem) azért az más.. de 11 évesen elkezdeni? és idáig 3 volt? az is többször? kitudja mennyiszer volt,amíg én meg anyu nem voltunk itthon. ugyan is szinte mindennap elmegyek itthonról ( edzés,úszás,stb) nem mutatta semmi jelét sem semminek sem.. áldott jó kislányként ismertem.. mert normális volt,tanult,sportol,stb stb stb. így félre ismerni egy családtagot? így félre vezetni??? amikor nem így neveltük!! nem ezt mutattuk neki. anyu se,tőlem se lát ilyet.. jó sminkelek,adok magamra stb... ő is. de őt mint írtam nem engedjük ku*vásan öltözi. én sem öltözök úgy.. néha 1-1 kivágott felső,meg szoknya.. de akkor is.. ÁÁ.....
2013. máj. 31. 21:12
 34/132 anonim ***** válasza:
54%
Kíváncsi vagyok hány fiúval volt eddig...
2013. máj. 31. 21:13
 35/132 anonim ***** válasza:
83%

Úristen...!!! Erre nem is lehet mit írni!

Ez ugye vicc? 11 évesen? Én akkor még babáztam :'(

2013. máj. 31. 21:14
 36/132 anonim ***** válasza:
18%
az, hogy "felakasztod" a húgodat, ugye tudod, hogy nem megoldás..ha te vagy a bizalmasa, akkor többet kellett volna ezekről a dolgokról tudnod. Igazából még kislány, nem tudja mit tett, ( a következményeit) ne csak őt bántsátok, van neki így is épp elég baja. Persze, éreztessétek vele, hogy ez nem marad ennyiben, de azért mégis egy 16 éves fiúnak lehetne már több esze, hogy mit tesz!! Elhiszem .hogy anyud fáradt, ideges, de ezt a dolgot minél hamarabb meg kéne vele beszélni, a gyerekéről, a kislányáról van szó! Ilyenkor nem lehet az ember ahhoz fáradt, hogy egy ilyen problémát holnapig halaszt..bár inkább higgadtan beszéljétek meg, mint hogy mindenki összemegy a másikkal..
2013. máj. 31. 21:17
 37/132 anonim ***** válasza:
91%

Nem akarlak megbántani, de a kishúgod nagyon...de nagyon jó úton halad afelé, hogy 16 évesen már egy kiélt ***** legyen. Bocsánat, de szebben nem tudok fogalmazni. 18 éves vagyok és most van az első barátom, vele feküdtem le . Érzem, hogy elég érett vagyok a szexuális élethez mint testileg és lelkileg is. De egy 11 éves KISlány hogy éli meg mindezt? Egyáltalán szerelmes volt? Épp ésszel fel nem fogom! Biztos, hogy akarta -e? Nem kényszerítették rá? És mi motiválta, hogy meg tegye?

Áhh,csak beszélgess és beszélgess vele nagyon sokat. És mondd el, hogy rosszul cselekszik.

2013. máj. 31. 21:24
 38/132 anonim ***** válasza:
88%

Jézusom! 12 évesen? Jó, én is 16 voltam, amikor elvesztettem,de ez szörnyű.. Nekem is van egy 13 éves húgom, ha megtudnám, hogy valami nyomorék kúrogatja, a farkánál fogva akasztanám fel valahova!

Holnap mondd el anyudnak, mi volt. Én a helyetekben ezentúl nem engedném sehova, se barátnőhöz, se máshova.

Egyébként szerintem sem a nevelésetekkel volt gond, engem is így neveltek, mégsem lettem r.banc, a húgod viszont, bocsi, hogy ezt mondom, de jó úton van afelé.

2013. máj. 31. 21:39
 39/132 anonim ***** válasza:
79%
kíváncsi leszek mit szól anyukád
2013. máj. 31. 21:41
 40/132 A kérdező kommentje:

anyu lefeküdt aludni. nagyon hosszú napja volt,jobb nyugodtan megbeszélni mint idegesen...

nem kényszerítették rá! azt mondja hogy önszántából ment bele.. de 3?????? áá.. nem térek magamhoz. mindig mindent megbeszéltünk. fel volt világosítva mindenről.. szex,tampon,menzesz stb stb stb. ezentúl wc-re nem mehet egyedül.. anyunak félek pedig elmondani. de holnap tiszta fejjel leülünk! holnap megírom h mi volt! köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 31. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!