Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tennétek? NEM TÉREK...

Ti mit tennétek? NEM TÉREK MAGAMHOZ!

Figyelt kérdés

sziasztok!

nem térek magamhoz,esküszöm.. kérném a segítségeteket!

17 éves lány vagyok. a hugom 12. 5-es.

egyszerre értünk haza tesómmal. mivel én járok cheerleading-re,így ma volt edzésem. 2-tól 4-ig.de mivel ma hamarabb ért véget az edzés,mert elkellett mennie az edzőnek,3kor lett vége,és negyed 4-re értem haza.. na ez nem lényeg.. a lényeg: ahogy beléptem az ajtón,nyögéseket hallottam. anyunk nincs itthon,mert dolgozik akkor ki a franc lehet?? felmentem az emeletre,és mit láttam? A 12 ÉVES HUGOMAT DUGJA EGY 15 ÉVES KIS BAROM!!!! a meglepődöttségtől és az idegességtől elkezdtem kiabálni,hogy mi a franc folyik itt,a srácot felpofoztam,és kidobtam a házból.. a hugomnak is adtam 1 taslit... hogy hogy képzeli 12 évesen.. utána bocsánatot kértem,és elmondtam neki mindent a védekezésről stb... de ez brutál!! azt mondta ne mondjam el anyunak.. de tartsam magamban? 12 évesen szexeljen?? 18 éves korára égjen ki,és ne legyen majd gyereke? meg ne élvezze a szexet?? vagy mi? jó örüljek h nem bokorban csinálják de 12 évesen? jó 17 vagyok,de én még 12 évesen játszottam,és babáztam nem szexeltem!!!! nem tudom mit tegyek.. elmondjam az anyámnak? vagy tartsam titokban?? mégis mit tennétek? tanács talan vagyok. ne haragudjatok ha nem fogalmaztam helyesen,meg össze vissza de az idegtől széét megyek... a vérnyomásom az egekben van.. én sem vagyok már szűz,de nekem 2 éve h van barátom.. tesómnak még rendesen menzesze sincs!! ÁÁ.. tanácsot kérnék!:( köszönöm.

2013. máj. 31. 18:08
 91/132 anonim ***** válasza:
0%
MAjd írd, hogy mi volt:)
2013. jún. 2. 14:41
 92/132 A kérdező kommentje:
Megírom hogy mivolt a holnapi nappal kacsolatos:)
2013. jún. 2. 14:59
 93/132 anonim ***** válasza:
0%
Na?
2013. jún. 2. 20:28
 94/132 A kérdező kommentje:

mi na?:)

nem történt mint semmi. de még1x leírom :DD

HOLNAP bemegyek a sulijába hugumnak beszélni az osztályfőnökével,és 1-2 tanárral hogy hogyan viselkedik stílusa ilyenek.és még holnap orvoshoz is megyünk hugommal szóval holnap tudok írni hogy mi volt és hogy lesz...

szerencsére én is abba a suliba jártam,így ismernek engem,és anyut is. ha már ott járok megkérdem hogy vannak a volt tanáraim,meg hugom h viselkedik ( nem mondom el hogy nem szűz isten ments! ) csak hogy mégis mi hogy,és megkérem ha úgy van jobban figyeljenek rá.

2013. jún. 2. 21:24
 95/132 anonim ***** válasza:
88%
Ez nagyon durva.. :S Én 12 évesen még babáztam... Egyre gázabb ez a generáció
2013. jún. 2. 21:28
 96/132 anonim ***** válasza:
7%
Az egyik előző kommentedben azt írtad, hogy HÉTFŐN (vagyis MA) mentek orvoshoz.
2013. jún. 3. 13:17
 97/132 A kérdező kommentje:

Igen MA voltunk orvosnál.. :)

Noss: nincs semmi baj hál istennek,minden rendben van hugommal.. nem történt semmi,nem terhes és semmi ilyesmi.

A suliban pedig beszéltem a tanárokkal:

A hugom nem mutatott nagyon semmi olyat ami rossz lenne.

a lányokkal sogkat sugdolóznak,stb. és ugyaolyan mint a többi azaz normális. semm olyat nem mutatott. megnyugodtam. de akkor mégis mi a franc lehetett hugommal??? na mind1. A lényeg h minden rnedben van.

2013. jún. 3. 16:26
 98/132 anonim ***** válasza:
100%
Mihez képest van rendben, szűz már nem lesz... Meg aligha hiszem, hogy felhagyna a szexszel, míg érett nem lesz rá, ha már egyszer elkezdte.
2013. jún. 3. 16:30
 99/132 anonim ***** válasza:
85%
És ezek után, hogyan tovább? Anyud mit fog csinálni vele?
2013. jún. 3. 17:34
 100/132 anonim ***** válasza:
32%

Ugyanolyan, mint a többi, és minden rendben van??

Hát érdekes, mert előző kommentetben azt írtad, hogy a legtöbb oszt.társa ribancos.. nekem nem úgy tűnik, hogy minden rendben van!

Orvos mit mondott? Fogamzásgátlót kapott?

2013. jún. 3. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!