Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tennétek? NEM TÉREK...

Ti mit tennétek? NEM TÉREK MAGAMHOZ!

Figyelt kérdés

sziasztok!

nem térek magamhoz,esküszöm.. kérném a segítségeteket!

17 éves lány vagyok. a hugom 12. 5-es.

egyszerre értünk haza tesómmal. mivel én járok cheerleading-re,így ma volt edzésem. 2-tól 4-ig.de mivel ma hamarabb ért véget az edzés,mert elkellett mennie az edzőnek,3kor lett vége,és negyed 4-re értem haza.. na ez nem lényeg.. a lényeg: ahogy beléptem az ajtón,nyögéseket hallottam. anyunk nincs itthon,mert dolgozik akkor ki a franc lehet?? felmentem az emeletre,és mit láttam? A 12 ÉVES HUGOMAT DUGJA EGY 15 ÉVES KIS BAROM!!!! a meglepődöttségtől és az idegességtől elkezdtem kiabálni,hogy mi a franc folyik itt,a srácot felpofoztam,és kidobtam a házból.. a hugomnak is adtam 1 taslit... hogy hogy képzeli 12 évesen.. utána bocsánatot kértem,és elmondtam neki mindent a védekezésről stb... de ez brutál!! azt mondta ne mondjam el anyunak.. de tartsam magamban? 12 évesen szexeljen?? 18 éves korára égjen ki,és ne legyen majd gyereke? meg ne élvezze a szexet?? vagy mi? jó örüljek h nem bokorban csinálják de 12 évesen? jó 17 vagyok,de én még 12 évesen játszottam,és babáztam nem szexeltem!!!! nem tudom mit tegyek.. elmondjam az anyámnak? vagy tartsam titokban?? mégis mit tennétek? tanács talan vagyok. ne haragudjatok ha nem fogalmaztam helyesen,meg össze vissza de az idegtől széét megyek... a vérnyomásom az egekben van.. én sem vagyok már szűz,de nekem 2 éve h van barátom.. tesómnak még rendesen menzesze sincs!! ÁÁ.. tanácsot kérnék!:( köszönöm.

2013. máj. 31. 18:08
 121/132 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem mindenképpen mond el.

A hugod zgyis megbékél- testvériszeretet

Anyukád meg legalább nem hazugságban él.:)

2013. jún. 14. 23:13
 122/132 anonim ***** válasza:
0%

még mindig nem mondtad el? ne helyezd már a testvéri szeretetet anyukád elé. ha nem mondod el, majd azt hiszi bármit megtehet. az ilyen gyerekeket valahogy kordában kell tartani. de ha még segítesz is neki titkolózni, akkor ne lepődj meg, ha terhesen jön haza. aztán meg majd bánhatod.

egy 12 éves gyereknek egyszerűen nem való a szex!!!

döbbenet, hogy mik vannak.

2013. jún. 14. 23:33
 123/132 anonim ***** válasza:
100%

"döbbenet, hogy mik vannak."

Igen döbbenet, hogy el sem olvassátok és beledumáltok.

2013. jún. 15. 00:44
 124/132 A kérdező kommentje:

1. nem kamu. nem jó kedvemből írtam ki ne haragudj meg..

2. már rég elmondtam ha elolvastátok volna az válaszokat :)

mind1. köszi a válaszokat. hál istennek megoldódott.

2013. jún. 17. 00:49
 125/132 anonim ***** válasza:
19%
Mi lett végül?
2013. jún. 17. 08:07
 126/132 anonim válasza:
100%

Engem az érdekel, hogy mi történt mostanába.

Kicsit durva, hogy a társadalom mennyire elromlott a mai világba. 12 évesen 3 csávóval? Azért ennyire még ne romoljon már meg a mai fiatalság. Tudom, hogy vannak kivételek, meg minden de akkor is... kíváncsi vagyok, hogy a lánnyal mi lett, a családdal, és a sráccal egyaránt! Ha ide benézel, még leírhatnád, mert érdekel! :)

2014. jan. 15. 21:24
 127/132 anonim ***** válasza:
13%
azóta gondolom éjjel nappal reszelik a finom kis hugod finom nunikáját amit jól tesznek végtére is :))
2015. okt. 10. 19:50
 128/132 anonim válasza:
79%
Mostanra már megvolt 30 srácnak is, aki ribi, az az is marad.
2016. aug. 24. 00:51
 129/132 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%
Eltelt 7 év. Mi a helyzet?
2020. júl. 31. 21:41
 130/132 anonim válasza:
51%
9 éve volt ez? hogy van a húgod?
2022. máj. 6. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!