Megdöbbentett a látvány! Még most sem térek magamhoz! Szerintetek ez normális?
Egy nagyvárosban lakok. Van itt egy kórház, ami szülészet, és nőgyógyászati rendelőintézet egyben.
Éppen sétálok be, és látom ám, hogy az udavron, a dohányzóhelyen nagypocakos, köntösös kismamák cseverésznek, kezükben ott a cigaretta, és pöfékelnek.
Elképedtem! Létezik, hogy a dohányzás akkora függőséget okoz, ami erősebb az anyai féltésnél? Hogy lehet egy kismama ennyire önző?
(Most nagyon finom voltam é nőies, mert ha leírnám szó szerint, amit gondolok, akkor a moderátorok kivágnának innen...)
játszótéren ülünk,tök nagy hasa van a terhes nőnek..és rágyújt..
van pofája..
uhh,gondoltam ez durva..
Sok ilyen anyukát ismerek,de mindegyiknek egészséges a gyereke. Nagyon eltúlozzák a dohányzás ártalmait a médiában.
Igaz,én sem tartom helyesnek a dohányzást terhesen vagy gyerek mellett. De nem mondanám,hogy rossz az az anya,aki dohányzik.
Sokkal rosszabb,aki nem gondozza rendesen vagy esetleg veri is a picijét.
Kedves 22:36
Persze, nem minden dohányos kismamának lesz beteg a babája, de tény, hogy a dohányzás növeli az esélyét a különböző betegségek kialakulásának, a testi, vagy szellemi visszamaradottságnak.
Így is annyi minden van, amit nem lehet kivédeni, akkor miért kell még növelni is az esélyét annak, hogy valami baja lesz a babának?
Igaz, hogy a legtöbb bagós kismamának egészséges babája születik, de ez nem rajtuk múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!