Megdöbbentett a látvány! Még most sem térek magamhoz! Szerintetek ez normális?
Egy nagyvárosban lakok. Van itt egy kórház, ami szülészet, és nőgyógyászati rendelőintézet egyben.
Éppen sétálok be, és látom ám, hogy az udavron, a dohányzóhelyen nagypocakos, köntösös kismamák cseverésznek, kezükben ott a cigaretta, és pöfékelnek.
Elképedtem! Létezik, hogy a dohányzás akkora függőséget okoz, ami erősebb az anyai féltésnél? Hogy lehet egy kismama ennyire önző?
(Most nagyon finom voltam é nőies, mert ha leírnám szó szerint, amit gondolok, akkor a moderátorok kivágnának innen...)
Kedves Haramia!
Remélem utána rendbe jöttél, és nincs semmi bajod, ami abból származna!
"Kedves" kérdező!
Mielőtt ítélkezel, győződj meg az igazadban...
Nem, nem én voltam a 7 órási... sőt, mint láthattad a véleményem, nagyon gázosnak találom, ha valaki dohányzik terhesen.
Csak megjegyeztem, megkérdeztem, hogy ha valakinek más a véleménye, mért kell nekiugrani? Lehet más véleménye.
Vagy a kérdésednek az a célja, hogy közösen utálkozhass? Mert az is elég gáz.. És ha ebben valaki nem partner, akkor jajj neki?
És még valami "Kedves kérdező".
Nézd meg a kezecske előtti kérdést még egyszer.
Nem az a kérdés, hogy egyet értesz-e, hanem az, hogy hasznos-e a válasz.
Például ha értelmes kérdést tennél fel, aminek a válaszából tanulhatunk, akkor arra lehet hasznos, és nem hasznos választ adni.
Másrészt az én édesanyám is dohányzott. Sajnálttal kell közölnöm, egyikünknek (testvéremnek) sincs semmi baja. Nem vagyunk allergiásak, sem asztmásak. És ha valaki ezért elítélheti az anyámat, az én vagyok. DE NEM TE!
7 órási! Nem, nem dohányzom, írtam is, hogy gáznak tartom, ha valaki megteszi...
Még mindig nem gondolom, hogy bárkinek joga lenne az én anyámat elítélni.
És azt sem, hogy a közös szapulásoktól bárki egy szállal is kevesebbet szívna...
Azt viszont gondolom, hogy a kórháznak el kéne érnie, hogy ne legyen lehetősége kimenni a kismamának rágyújtania.
sőt, például többször olvastam olyat itt, hogy egy nődoki olyat mondd, hogy nem végez terhesgondozást, ha x kilónál többet szed fel a kismama. a dohányzásra viszont semmi ilyet nem hallottam. azzal talán lehetne azt befolyásolni, akinek nincs magától annyi esze, hogy ne gyújtson rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!