Miért van az, hogy mikor este lefekszek aludni akkor ugye gondolkozok egy dolgon és hirtelen mintha kikapcsolna az agyam de nem alszom el, és mikor magamhoz térek azt hiszem egy perc telt el, holott ránézek az órára és több óra az eltérés?
Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 21:55
1/5 miért.én? válasza:
És miből gondolod, hogy olyankor valóban nem alszol?
2/5 A kérdező kommentje:
Most tudom ez hülyeségnek tűnő de ugy tudom elmondani inkàbb, hogy elkezdek gondolkodni és akkor ugye tőrténik ez a valami majd mikor ujra a gondolatnàl tartok màr sokkal tőbb òra az eltèrés !
2013. márc. 17. 09:32
3/5 miért.én? válasza:
A helyedben letöltenék egy videókészítő alkalmazást, és felvételt készítenék az "alvásról". Ha ez velem történne, biztosan kíváncsi volnék rá, fizikailag mi is történik valójában.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet köszönöm válaszod! Ki is fogom próbálni :D
2013. márc. 25. 19:46
5/5 anonim válasza:
reméljük semmilyen ijesztő dolgot nem vesz fel az a kamera....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!