Ti mit tennétek? NEM TÉREK MAGAMHOZ!
sziasztok!
nem térek magamhoz,esküszöm.. kérném a segítségeteket!
17 éves lány vagyok. a hugom 12. 5-es.
egyszerre értünk haza tesómmal. mivel én járok cheerleading-re,így ma volt edzésem. 2-tól 4-ig.de mivel ma hamarabb ért véget az edzés,mert elkellett mennie az edzőnek,3kor lett vége,és negyed 4-re értem haza.. na ez nem lényeg.. a lényeg: ahogy beléptem az ajtón,nyögéseket hallottam. anyunk nincs itthon,mert dolgozik akkor ki a franc lehet?? felmentem az emeletre,és mit láttam? A 12 ÉVES HUGOMAT DUGJA EGY 15 ÉVES KIS BAROM!!!! a meglepődöttségtől és az idegességtől elkezdtem kiabálni,hogy mi a franc folyik itt,a srácot felpofoztam,és kidobtam a házból.. a hugomnak is adtam 1 taslit... hogy hogy képzeli 12 évesen.. utána bocsánatot kértem,és elmondtam neki mindent a védekezésről stb... de ez brutál!! azt mondta ne mondjam el anyunak.. de tartsam magamban? 12 évesen szexeljen?? 18 éves korára égjen ki,és ne legyen majd gyereke? meg ne élvezze a szexet?? vagy mi? jó örüljek h nem bokorban csinálják de 12 évesen? jó 17 vagyok,de én még 12 évesen játszottam,és babáztam nem szexeltem!!!! nem tudom mit tegyek.. elmondjam az anyámnak? vagy tartsam titokban?? mégis mit tennétek? tanács talan vagyok. ne haragudjatok ha nem fogalmaztam helyesen,meg össze vissza de az idegtől széét megyek... a vérnyomásom az egekben van.. én sem vagyok már szűz,de nekem 2 éve h van barátom.. tesómnak még rendesen menzesze sincs!! ÁÁ.. tanácsot kérnék!:( köszönöm.
Mindenképp vesd fel a szüleidnek, hogy menjetek a rendőrségre is!
Az egy dolog, hogy a sráccal beszélnek a szülei, de 15 évesen gyerektestű, kiskorú lányokat megrontani jogilag is BŰNCSELEKMÉNY, és az ilyenekből lesznek a pedofilok! Sajnos nem vicc!!!!!!!!!!!
Jó én azt nem gondolnám, hogy pedofil lesz belőle emiatt, de azért kíváncsi lennék azok véleményére, akik ennyire védik a kiskölyköt. Nyilván a lány is hibás, de nehogy már ártatlan legyen a gyerek. 15 évesen neki is tisztában kéne lennie azzal, hogy ez bűncselekmény, hát viselje is a következményeit függetlenül attól, hogy a lány is megkapja a magáét otthon. Egyébként mit érnek el azzal, hogy beszélnek a srác szüleivel? Talán azt, hogy szülők jobban odafigyelnek majd a gyerekre, leülnek vele beszélgetni és neki is elmondja valaki otthon, hogy ez helytelen.
Na meg ne a kérdezőt bántsuk már csak mert legszívesebben agyonverné a srácot. Szerintem az emberek többsége így érezne az adott esetben, mégha mondjuk kicsit túlzásba is esik ezzel. Ettől még normális, hogy így érez a kérdező.
Na meg persze én sem hagynám, hogy a srác megússza szárazon a dolgot.
"Jó én azt nem gondolnám, hogy pedofil lesz belőle emiatt"
PEdig a pedofília meghatározása az, amikor egy szexuálisan érett egyed egy szexuálisan éretlen, gyerektestű egyedhez vonzódik.
Egy 12-15 éves esetében pontosan ez áll fenn: egy 12 évesnél még a másodlagos nemi jegyek nem igazán jelentkeztek, nincs rendszeres menzesze. Egy 15 éves viszont már szexuálisan érésnek indult, van is arra belső késztetése.
Jogilag azért 14/18 év a pedofília korhatára, mert valahol meg kell húzni, azt nem mondhatják, hogy ha a 13 éves lánynak már van melle, akkor nem pedofília, ha nincs, akkor meg igen.
Sajnos a srácnak reális esélye van arra, hogy pedofillá váljon.
Itt nem a srác védéséről van szó, hanem az aránytalan büntetésről.
"Nyilván a lány is hibás, de nehogy már ártatlan legyen a gyerek. 15 évesen neki is tisztában kéne lennie azzal, hogy ez bűncselekmény, hát viselje is a következményeit függetlenül attól, hogy a lány is megkapja a magáét otthon. "
Nem a lány is, hanem elsősorban a lány. Senki nem kényszerítette, hogy mindenkinek terpesszen. És egy feljelentés nem egyenlő egy anyai pofonnal.
Én biztos, hogy feljelenteném a fiút!!
A hugodat mindeképp vigyétek el orvoshoz!
Nem egyenlő. És? Ez van, a szabályokkal mindenki tisztában vam, élj aszerint. Ha nem tetszik, akkor próbáld meg elérni, hogy megváltoztassák. Igazságtalan vagy sem, attól még joguk van feljelenti, a srácnak pedig ha már nemi életet él, akkor legyen tisztában a különböző következményekkel. Legyen az terhesség, vagy törvény.
És hiába nem igazságos, attól még meg van rá minden joguk.
"Akkor pedig a kis kölyök és a hugi feljelentheti a nővért bántalmazásért pluszba a hugi még az anyukát is. Mivel meg van hozzá a JOGA"
Feljelentheti, de mivel nincs látlelet, nem fognak vele foglalkozni, értsd: ha nincs maradandó nyoma a sérülésnek, akkor csak akkor foglalkozik vele a rendőrség, ha éppen a bántalmazás közben hívják ki őket és szemtanúi, vagy ha látleletet vesznek róla.
A megrontás viszont egy más kérdés, azt elég komolyan ki szokták vizsgálni.
Honnan tudod, hogy nincs látlelet?
És azt kibizonyítja, hogy megrontotta? A lány tagad, az őrjöngő nővér vagy a soha nem otthon levő anyuka szava meg nem elég.
És ez első sorban akkor is a kislány és az anyuka hibája, aki nem foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!