Ti mit tennétek? NEM TÉREK MAGAMHOZ!
sziasztok!
nem térek magamhoz,esküszöm.. kérném a segítségeteket!
17 éves lány vagyok. a hugom 12. 5-es.
egyszerre értünk haza tesómmal. mivel én járok cheerleading-re,így ma volt edzésem. 2-tól 4-ig.de mivel ma hamarabb ért véget az edzés,mert elkellett mennie az edzőnek,3kor lett vége,és negyed 4-re értem haza.. na ez nem lényeg.. a lényeg: ahogy beléptem az ajtón,nyögéseket hallottam. anyunk nincs itthon,mert dolgozik akkor ki a franc lehet?? felmentem az emeletre,és mit láttam? A 12 ÉVES HUGOMAT DUGJA EGY 15 ÉVES KIS BAROM!!!! a meglepődöttségtől és az idegességtől elkezdtem kiabálni,hogy mi a franc folyik itt,a srácot felpofoztam,és kidobtam a házból.. a hugomnak is adtam 1 taslit... hogy hogy képzeli 12 évesen.. utána bocsánatot kértem,és elmondtam neki mindent a védekezésről stb... de ez brutál!! azt mondta ne mondjam el anyunak.. de tartsam magamban? 12 évesen szexeljen?? 18 éves korára égjen ki,és ne legyen majd gyereke? meg ne élvezze a szexet?? vagy mi? jó örüljek h nem bokorban csinálják de 12 évesen? jó 17 vagyok,de én még 12 évesen játszottam,és babáztam nem szexeltem!!!! nem tudom mit tegyek.. elmondjam az anyámnak? vagy tartsam titokban?? mégis mit tennétek? tanács talan vagyok. ne haragudjatok ha nem fogalmaztam helyesen,meg össze vissza de az idegtől széét megyek... a vérnyomásom az egekben van.. én sem vagyok már szűz,de nekem 2 éve h van barátom.. tesómnak még rendesen menzesze sincs!! ÁÁ.. tanácsot kérnék!:( köszönöm.
Én se értek egyet azzal, hogy ennyi idősen lefekszik fiúkkal, és igazad van abban, hogy nem kéne fogamzásgátlót szednie, viszont még mindig jobb, mintha terhes lenne 13 évesen!
Ilyenkor szokot az lenni, hogy csinálják gumival, egy darabig, aztán kipróbálják nélküle, megy a megszakítás, aztán hoppá, becsúszott egy nem várt baba!
Az már úgy látom esélytelen, hogy ne a szexen járjon az esze! Bár a kérdés jogos! A doki nem mondta neki, hogy hagyjon fel ezzel az életvitellel mondjuk még egy 5 éévig??
Ha az én tesóm ilyet csinál, úgy agyon ütöttem volna, hogy vért pisált volna, nem hogy még bocsánatot kérjek. Mindenképpen mondd el anyukátoknak!
Megáll az eszem ezektől a kis takonypócoktól.
Pontozzatok le, nem érdekel. De az ilyen gyerekeket csak veréssel, fenyegetéssel lehet megállítani, a saját húgomról tudom.
Szerintem büntetéssel, fenyítéssel, veréssel nem érdemes próbálkozni. Borzasztó gyerekkorom volt, hidd el, tudom, miről beszélek. A gyereket csak szeretettel, bizalommal, őszintséggel lehet hasonlóra nevelni. Persze veréssel is el lehet érni sok mindent, de épp ezek mellé egy önbizalomhiányos / kisebbségi komplexusokkal küzdő / bizonytalan / neurotikus / emberi kapcsolatot kialakítani képtelen felnőttet is kapunk pár év múlva.
És még valami: ha a gyerek valamit akar, meg fogja tenni, akár hazugságok árán is. Nem jó erre úgymond rákényszeríteni... A kezét meg nem foghatod 24 órában.
Szia
Engem is az érdekelne, hogy a húgod mit lát ebből..
Még mindig utál?
Látja, hogy miért vagytok kiakadva?
Vgy csak a ti " idegesítéseteket, piszkálásotokat" érzékeli az egszből?
Vajon felfogta a dolgok súlyát?
Az orvosnak mit mondtatok?
Az mit mondott neki?
A fiú szüleinek jeleztétek, hogy a fiúk ha így folytatja akkor böribe kerül?
Mi szóltak ha igen?
Köszönöm, ha válaszolsz..
Sziasztok!
Azért írtam hogy rendben van,mert tesóm nem terhes. osztályban nagy a szája,de mégis visszahúzódó.. erre értettem.Foggáttlót nem kapott,isten ments! de a nődokitól kapott...
És válasz a nem tudom hánya számú kérdésre:
Még mindig utál?
Látja, hogy miért vagytok kiakadva?
Vgy csak a ti " idegesítéseteket, piszkálásotokat" érzékeli az egszből?
Vajon felfogta a dolgok súlyát?
Az orvosnak mit mondtatok?
Az mit mondott neki?
A fiú szüleinek jeleztétek, hogy a fiúk ha így folytatja akkor böribe kerül?
Mi szóltak ha igen?
Nem utál,és utált,csak mérges volt rám.
Igen tudja,és látja,nem hülye gyerek. rájött hogy nem kellett volna így elb*sznia a életét.
Valamilyen szinten fogfogja a dolgokat,de nem annyira még... de tudja hogy nem kellett volna,és ezzel nekünk is fájdalmat okozott.
Az orvosnak? csak röviden tömören: A hugom már nem szűz,most tudtuk meg,így hoztuk vizsgálatra. az orvos kiakadt,és elkezdett ordítani is, ( jól tette szerintem,ennyi rá fért bőven)és amikor kijöttünk az orvostól akkor úgy mélyen magába nézett hogy "úristen mit tettem??"... szóval jót tett neki egy kis kiabálás.
A fiú szülei? Elmondtuk a szülőknek,és a fiú nem tette zsebre amit kapott. mert ők is azt mondták ha lenne a lány is 15 mondjuk... akkor abban nincs semmi sem. mert úgy lehet ( a torvény úgyszól).. szóval kapott a fiú is,nem kicsit.. szóval megoldódni látszik a dolog:)
Köszönöm...
Az utálatot így ertettem (a gyerekek így szokták mondani, ha mérgesek, ha haragszanak, hogy úúútáállak:))
Tényleg megoldődni látszik a dolog, remélem tényleg hatással voltak rá az orvos szavai, általában a ygerekek, és tán a felnőttek is jobban hisznek, jobban megfogadnak egy orvosi tanácsot. Nagyon helyes, hogy a fiú szüleit is bevontátok. 15 évesen is korai még a nemi élet, de az mg elfogadható, mert a fiú esetében tényleg az volt a gond, hogy ennyira kislánnyal kezdett.
Talán mind2ejüknek helyrerázódnak a dolgok idővel.
Annak meg különösen örülök, hogy kézzel fogható következményei nem lettek a dolgoknak.
Az orvos ugye nem mondott semmi olyat, hogy jelenti az esetet akárhova is? (gyámhatóság stb,) mert ezt megtehetné.
Én úgy érzem ezek után felesleges lenne feljebb vinni a dolgokat, hiszen egészen jól kezelitek a helyzetet.
A lényeg,hogy nagyon oda kell figyelni a húgodra, mert azért egy ekkora "dráma" az életében sok érzelmi hatással jár...
Az orvos vett tőle vért?? AIDS-re, HPV-re, hepatitisre stb??? Vagy terhességi tesztet csinált csak? Vagy bekukucskált, kenetet vett?
És mit kiabált? Elmondta, milyen veszélyeknek teszi ki magát?
Egy ilyen kislánynak a hüvelye is kicsi, meg is sérülhetett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!