Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy hogy látjátok vagy mit csinalnatok a helyemben? Egy nagyon kényes számomra fájó téma. Lent folytatom.
Egy program, két program, összes program.
Most csak a ruháját hozta át kimosni, mert összebalhézott az anyjával.
Legközelebb megkér, hadd aludjon ott, mert összeveszett az anyjával.
Aztán egyszercsak már haza se akar menni többet.
Te nem látod, a férjed pontosan látja. Ezért volt a ruhamosatás az utolsó csepp, amin kiakadt.
Az én lányom is 16 éves, de abszolút csak a saját koroszalyaval jár programokra.
Havonta egyszer vigyétek el és azt fizesd te, ne a ferjed. Sztem ez belefér.
A férjed helyében alaposan átgondolnám ezt a házasságot, ahol számodra pl tök evidens, hogy gyerek húgod jönne velünk kb mindenhová bulikázni meg programozni.
Nem, nem jön! A férjed nem a gyereket akarja rendezgetni, hanem kettesben akar veled lenni, és nagyon türelmes.
Én már elváltam volna, ha azt látom, hárman vagyunk a kapcsolatban. A nejem én meg egy kamasz, aki nem a saját lányom.
"eléggé falhoz vagyok állítva"
Az édesanyjával kell erről beszélned - úgy értem, az anyagiakról.
"Itt egyszerűen az a sikk, hogy tojj le magadon kívül mindenkit."
Ez olyan demagóg, már ne haragudj. Az, hogy házaspárként nem visznek magukkal minden hétvégén egy rokont programozni, nem azt jelenti, hogy letojják, nem csak ez a két véglet van, hanem létezik egy egészséges átmenet.
Köszi, hogy ennyien írtatok. Most volt időm elolvasni.
Néhányat reagálva, kap alkoholt a vodkanarancs a kedvence :) szerintem nem bűn. Hogy kerül mindig hozzánk? Találkozik a barátnőivel? Legutóbbinal például a barátnőivel ment ki (pünkösd) és általában onnan csapódik hozzánk. Csak felhív vagy rám ír, hogy mi is kint vagyunk e vagy merre vagyok. Kisvárosban élünk. Viszont volt arra példa, hogy a barátnőivel ment és ők ettek viszont a húgom nem tudott mert egy vasa se volt. És ez tényleg így volt ahogy írom... Nekem elmondta, hogy milyen kellemetlen ez. Hát.. egy telefont elengedtem apánk felé. Ő azt mondta egyen otthon ne egy fesztiválon ahol kétszer annyi. Engem anyukám nevelt fel, sose így nem jártam. Tökéletes édesanyám van. Neki nincs, teng leng mindkettő szülő alberletrol alberletre.
Egyébként apám fizet neki gyerektartást, igaz csak 15 ezret (nevetséges) amit az anyjának ad.
A tanulásról meg hiába jártattam a számat, kozmetikus lesz. Nyelvvizsga szoba se jön.
Én is úgy látom, hogy nem fogom tudni elkerülni azt, hogy szóljak mind az apjának mind az anyjának. Most a szünetben meg szépen felhozom hugomnak a nyári melót. Pont ráér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!