A nővérem egyre jobban elhanyagolja magát. Ápolatlan, konkrétan izzadság szaga van, és zsíros a haja, piszkos ruhában jár. Régen nem volt ilyen, anyu is arra nevelt minket, hogy tisztálkodjunk rendesen. Hallottam már olyat, hogy a házasságban elkényelmesedik az egyik fél, de ennyire? Ja és a gyerekeket sem járatja különben az iskolába. Annyiszor gondoltam már, hogy na most beszélek vele, de nem tudom, hogyan. Ő amúgy is elég "magának való", és könnyen megharagszik, ha mondunk neki valamit.
Ha nem járatja őket iskolába akkor megbüntetik, amit leülhet. A börtönben meg kötelező a tisztálkodás. Ha ez nem rettenti el, akkor semmi.
2013. szept. 27. 17:55
3/13 Frigg válasza:
Kellemetlen téma. Mennyi idősek vagytok? Szerintem meg lehet ezt beszélni felnőtt módjára is. Úgy szűrtem le, hogy te is lány vagy (ha nem, ez esetben elnézést). Üljetek le egyszer, kérdezgesd az otthoni hangulatról, mennyi ideje jut saját magára. Hasonló kérdésnél már olvastam, hogy opció lehet a közös program (szépségszalon, fodrász, stb). A gyerekek mennyi idősek? Csak mert tankötelezettség van, ergó kötelező iskolába járniuk 16 év alatt (ha jól tudom?).
23/N
2013. szept. 27. 17:58
4/13 harmincharom válasza:
"Büdös vagy"
Ennyi, és kész:)
2013. szept. 27. 18:00
5/13 anonim válasza:
#2 ezt hol olvastad, hogy nem járatja őket iskolába? :)
Őket sem járatja különben (!) iskolába, vagyis ugyanolyan igénytelenül járnak, mint az anyjuk, és nem különben. :)
2013. szept. 27. 18:00
6/13 A kérdező kommentje:
5-ös igen erre gondoltam, hogy piszkos az ő ruhájuk is és úgy mennek iskolába, mondjuk ők azért többet fürdenek, mint ő. Ő 35 én 30 és mindketten nők vagyunk. Az a baj, hogy nem tudom, hogyan mondjam neki, elég nehezen lehet vele beszélgetni alapból. Régebben jártunk együtt kozmetikushoz, de gyorsan megunta. Valami olyan tanács kellene ahol az egész szitut leírjátok, hol, hogyan, milyen szavakat használjak, mert ötletem sincs, hogyan kerüljem ki, hogy megbántom. Amúgy ideje lenne rá mert főállású családanya, de nincsenek otthon a gyerekek nap közben és a pénz se lenne probléma.
2013. szept. 27. 18:14
7/13 anonim válasza:
Ha előtte nem volt ilyen, akkor ennek most komoly okai vannak hogy ilyenné vált... Lehet hogy depresszió áll a háttérben. Beszélgetnetek kéne... pl hogy telik a napja, milyen érzések kavarognak benne, hogy érezi magát, finoman elmondani neki a meglátásaidat.. biztosítani őt abban, hogy bármi problémája is van te mellette állsz, neked elmondhatja. Sokszor elég egy fűszál, hogy az ember nehézsége idején bele tudjon kapaszkodni.
2013. szept. 27. 18:15
8/13 anonim válasza:
Ja igen..félreértettem! 2-es vagyok.
Szóval járatja, csak piszkosan. Hát az sem szép.
2013. szept. 27. 18:18
9/13 anonim válasza:
Az lenne igazán kellemetlen, ha az osztályfőnök hívatá be a tesódat, hogy ne így járassa őket iskolába.
2013. szept. 27. 18:22
10/13 anonim válasza:
Szép szó úgysem használ.
Mond meg, hogy igénytelen és majd nézhet, ha a férje megcsalja! Csak észbe kap! Otthon ül, gyerekek iskolában, férje dolgozik. Mi a tökömet csinál egész nap???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!