Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy lehet egy ilyen kényes...

Hogy lehet egy ilyen kényes témáról beszélni?

Figyelt kérdés
A nővérem egyre jobban elhanyagolja magát. Ápolatlan, konkrétan izzadság szaga van, és zsíros a haja, piszkos ruhában jár. Régen nem volt ilyen, anyu is arra nevelt minket, hogy tisztálkodjunk rendesen. Hallottam már olyat, hogy a házasságban elkényelmesedik az egyik fél, de ennyire? Ja és a gyerekeket sem járatja különben az iskolába. Annyiszor gondoltam már, hogy na most beszélek vele, de nem tudom, hogyan. Ő amúgy is elég "magának való", és könnyen megharagszik, ha mondunk neki valamit.
2013. szept. 27. 17:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igazából azt, hogy, hogy van mindig kérdezgetem és sokat is beszélgetünk. Ez a dolog nem egyik napról a másikra alakult ki, az én meglátásom szerint szó szerint szép lassan belekényelmesedett a kapcsolatba. Viszont nem személyesen beszélgetünk sokszor, hanem telefonon, de nemrég találkoztunk és akkor már ledöbbentem, hogy mennyire ápolatlan. Nem tűnik depressziósnak, de ő mindig is hangulatingadozós típus volt, ez nem változott.
2013. szept. 27. 18:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Mit csinál egész nap állítólag takarít, de mégis ottjártamkor halmokban állt a mosatlan, és a mosogatni való. Szóval igazából nem tudom mit csinál egész nap, de telefonálás közben sokat, hallom, hogy pötyög a számítógépen. A gyerekek részéről, lehet hogy jó is lenne, ha az osztályfőnök szólna, hátha észbe kapna.
2013. szept. 27. 18:28
 13/13 Frigg ***** válasza:
Ó, ezt a részét én is félreértettem, elnézést. (iskolába járást)
2013. szept. 27. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!