Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy hogy látjátok vagy mit csinalnatok a helyemben? Egy nagyon kényes számomra fájó téma. Lent folytatom.
98-as köszönöm a segítségedet. Én leírtam valamit az életünkből, de olyan szinten elment a téma, hogy meg se közelíti a valódit. Én nem akarok senkit megbántani, de a húgom anyját apját se védeni. Apánk elég sokat pial, segítséget nem kaptunk tőle sokat. A húgom anyja had ne mondjam a lánynak sosincs semmi a kezében de az anyuka eltűnik a sötétben a szolis borevel, a fekete hajával és a mukormevel. Engem ez bosszant. De ez már megint nem ide való ..
Próbáljuk megoldani, mert szeretem a férjemet és nem akarok elválni.
Mindenkinek köszönöm
Egy szaros 16 éves amúgy mit keres FELNŐTTEK buliján, ráadásul minden héten? Mit szokott ott csinálni, megbeszéli a haverjaitokkal, hogy fú igen, rettenetesen nehéz ez a tizedik osztály, a matek tz meg képzeld, az Annusék is lebuktak az ofő előtt, hogy cigiztek a mosdóban?
Menjen a saját korosztályával házibuliba, a piát majd szépen megoldják, pénzt meg kerít rá, ahonnan akar. Nem, egy szülőnek baromira nem kötelessége egy 16 éves bulikázását fizetnie, még alkohol nélkül sem. Húgodnak van hol laknia, van tiszta ruhája, kap enni-inni, nem kell aggódnia a holnap miatt, elmehet az osztálykirándulásra, be van fizetve az osztálypénz, gondolom van okostelefonja, tv/laptop/tabletje, sminkelős biszbaszai, saját szobája szép bútorokkal stb-je is. Ez hol sanyarú sors? Nem, a saját szórakozását szépen állja maga, ha már ilyen baromira felnőtt hozzá. Érdekes, nem mozira, színházra, múzeumra, komolyzenei koncertre kell a pénz, ezek nem olyan mencik, mint a vodkanari, de az is tesó pénzéből…
Ja a csp, gyerektartás meg az anyjának jár, neki kell megvenni ezekből a gyerek alapvető felszereléseit, nem a kölöknek, hogy partikázza csak el nyugodtan. Szép is lenne.
"De szerintem menjen az anyja mukormot csináltatni én meg majd fizetem a lány lakkjat"..
De ne fizesd, bmeg, ezt fogd már fel, hogy neked nem kell fizetned semmit, pláne nem ilyen extra dolgokat. Majd a húgod lemeccseli az anyjával, ha sz*rul nőtt fel, de ez nem a te dolgod, neked senkit nincs jogod számon kérni, ne mártírkodjál már, mintha bárki rád kényszerítené, hogy finanszírozd a testvéred. Ezért dolgozik a férjed szerinted, hogy a 16 húgod piájàt meg körömlakkját fizesse?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!