Ciki lenne a nővérem segítségét kérni ebben a kényes dologban?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy felnőttem. 22 éves vagyok, szeptemberben szeretnék a fővárosba költözni. A nővérem már régen elköltözött szüleimtől, tudja mivel jár. Csak a szüleim nagyon féltenek engem és nem igazán akarnak elengedni a szülői fészekből. Szeretném nővérem segítségét kérni, hogy megértsék, már felnőttem. Köszönök mindent, de ideje kirepülni.2014. ápr. 21. 17:01
1/4 anonim válasza:
Hát ez nem egyszerű de majd megérti hogy elmész meg elfogadja csak ne hozd fel neki ezt a témát minden nap hanem mikor látod hogy olyan beszélgetős kedve van , akkor mond neki hogy nemsoká te is elmész és beszéljétek meg hogy már felnőttél. Biztos sírni fog meg ilyenek de hát ez ezzel jár. Mást nem tudsz tenni
2/4 anonim válasza:
Nem ciki segítséget kérni a nővéredtől. Sokkal elfogadhatatlanabb szüleid viselkedése, hogy felnőtt létedre irányítani akarnak, meg akarják akadályozni, hogy a saját életed éld. Állj a sarkadra. Indulj neki a saját életednek.
3/4 anonim válasza:
lehet én vagyok helikopter, de: miről szól a kérdés?
1.)
miért lenne ciki a nővéred segítésgét kérni, ha tanácsot kérdsz? ugyanmár.... normális testvérek kommunikálnak és segítik egymást.
2.)
vagy anyagi segítséget kérsz a nővéredtől, és azt szeretnéd, h kb ő tartson el? ebben az esetben úgy érzem nem a testvér feladata lenne ez.
4/4 anonim válasza:
"Szeretném nővérem segítségét kérni, hogy megértsék, már felnőttem." Kérdező kérdésed 100%-an érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!