Az öcsém (14) idegbeteg, agresszív és kezelhetetlen. Anyanem akar segítséget kérni pedig napról napra rosszabb a helyzet. Mit lehet csinálni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ezt is én írtam ki régebben a helyzet azóta csak mégrosszab...
minden reggel veszekedéssel kezdődik miatta.elhordja anyát mindennek ilyenkor.nekem jön,iszonyat csúnyán beszél,részeg is volt már többször isznak a haverjaival az iskolába is sorozatosan gondok vannak vele.és napokig sorolhatnám de anyám mindent megenged neki ennek ellenére is.pszichológushoz nem megy el anyám meg nem tudja rávenni mert annyira elszaladt vele a ló.az van amit ő akar.mondtam anyának valamelyik nap hogy ezt nem lehet már bírni amit ez csinál bemegyek a családsegítőhöz de azt mondja mivel anya óvodába dolgozik és az óvoda kapcsolatba áll a gyermekvédelmisekkel, értesítenék őket is és veszélybe kerülne a munkahelye/kellemetlen lenne neki ha értesítenék őket.tényleg értesítenék anyám munkahelyét?
Az egész addig mehet, amíg nem csinál olyat amiért elviszik intézetbe, akkor majd Anyukád átgondolja még egyszer hogy nem-e kellett volna egy isteni pofonnal elejét venni a dolgoknak még akkor amikor elkezdődött. Nyugodtan összefoghatnátok anyukáddal, és szépen megszorítani a kis pucáját..
Elfog még jobban romlani, és később majd verekedni fog, alig jár majd haza stb.
Bár aki ennyire nem bír magával otthon, annak jobb is lenne fiatalkorúakhoz kerülnie
21F
Anyukád álomvilágban él.
Gondolja az nem jut el a munkahelyére, ha majd a rendőrök viszik el a kicsi kisfiát, vagy nevelőintézetbe kerül?
Mert ez az út arra visz.
A GYV nem kotyoghat ki ilyet egyébként, ha kiderül, akkor ki kell rúgatni, akinek eljárt a szája.
Megmondom őszintén, én elkapatnám a kisöcsédet a helyedben (lehet lepontozni, de van az a szint, ahol a szép szó már mit sem ér)
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de itt már semmit nem tudsz tenni. Anyád egy álomvilágban élő idióta (már bocsi). Ha meg kezedbe veszed a dolgot, és lekeversz neki egy nagy maflást, akkor gondolom anyukád egyből veled veszekedne. Ez a nevelés csődje, édesanyád ezt rendesen eltolta.
Amit tehetsz, hogy az első adandó alkalommal elköltözöl, vagy tényleg szólsz a családsegítőnek. Ez nem óvoda, hogy értesítést küldenek anyudnak, hogy baj van. Komolyan azért nem tesz semmit, mert "mit mondanak a munkahelyén"?
Most szólj a családsegítőnek, mielőtt komolyabb probléma nem lesz. Anyád sztem azért nem akarja a családsegítőt, mert azok szembesítenék őt azzal, hogy milyen szörnyeteget "nevelt" a testvéredből.
Az intézetesre: intézetbe akkor raknak ilyen problémás gyereket, ha az anya beleegyezik. Ha nem, akkor csinálhat akármit, nem tehetik be intézetbe.
Egyébként ha anyud a munkahelyét félti, akkor attól nem fél, hogy a tesód olyat csinál (mivel kiskorú), amivel a rendőrség fogja anyudat (lehet a munkahelyén) megkeresni? Melyik jobb? A családsegítő, vagy a rendőrség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!