Az öcsém (14) idegbeteg, agresszív és kezelhetetlen. Anyanem akar segítséget kérni pedig napról napra rosszabb a helyzet. Mit lehet csinálni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ezt is én írtam ki régebben a helyzet azóta csak mégrosszab...
minden reggel veszekedéssel kezdődik miatta.elhordja anyát mindennek ilyenkor.nekem jön,iszonyat csúnyán beszél,részeg is volt már többször isznak a haverjaival az iskolába is sorozatosan gondok vannak vele.és napokig sorolhatnám de anyám mindent megenged neki ennek ellenére is.pszichológushoz nem megy el anyám meg nem tudja rávenni mert annyira elszaladt vele a ló.az van amit ő akar.mondtam anyának valamelyik nap hogy ezt nem lehet már bírni amit ez csinál bemegyek a családsegítőhöz de azt mondja mivel anya óvodába dolgozik és az óvoda kapcsolatba áll a gyermekvédelmisekkel, értesítenék őket is és veszélybe kerülne a munkahelye/kellemetlen lenne neki ha értesítenék őket.tényleg értesítenék anyám munkahelyét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!