Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért haragszik ezért a párom? Nem fogadtam el egy ismerős segítségét munkaügyben.
Közös ismerős mondta, hogy tudna segíteni munkaügyben. Mondtam, hogy az remek lenne...
A nő aztán kikezdett a párommal, a párom lepattintotta. Beolvastam neki, hogy nem kell tőle semmilyen segítség, ha egy könnyűvérű nő.
Megszakítottam vele minden kapcsolatot, majd pár napra rá üzent a páromon keresztül, hogy májustól lenne munka, érdekel e.
Én meg írtam neki, hogy köszi de tőle nem kell segítség...
Inkább maradok a mostani m.helyemen.
Kikezdett a pároddal? És utána még rajta keresztül üzen neked? Fura :S A párodnak ez nem fura?
Meg miért akar még mindig segíteni neked a nő? :S
Párom is megharagudott rá, hiszen a nő megpróbált kavarni közöttünk...
Azt hiszi/hitte, hogyha segít, akkor majd megint jóba leszünk.
Parod nem nagyon pattinthatta le, ha meg rajta keresztul uzen, hogy van munka, es parod megsertodik mert nem fogadod el.
Kerdezd meg a parodtol, mire haragszik? Azert mert nem dolgozol vagy mert az ismeros segitseget nem fogadtad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!