Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy hogy látjátok vagy mit csinalnatok a helyemben? Egy nagyon kényes számomra fájó téma. Lent folytatom.
"amikor elváltak a bíróság ezt állapította meg, azóta is ezt fizeti se többet se kevesebbet."
Az elég régen lehetett. Az édesanya kérhet felülvizsgálatot és új összeg megállapítását.
"Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy hogy látjátok vagy mit csinalnatok a helyemben?"
Megbeszélném a férjemmel. Valami kompromisszumot kötnénk.
Megértem, hogy szeretnél a tesódnak segíteni, de a férjednek igaza van, ez egyszerűen nem jó így.
Mire jutottál kérdező? Ki tudtok valamit találni a férjeddel, mi legyen? Jöttek szerintem hasznos valaszok, valamit tudsz hasznosítani?
Én itt adtam fel. Segítő szándékkal írtuk, hogy menjen diákmelózni, így megtanulja a pénz értékét… erre azt írod, hogy nem vagyunk normálisak? xD Nincs annyi lehetősége? Miért? Mert az anyukája nem ad neki, kiskorúnak, alkoholra meg bulira? Kész röhej…
Tudod mit kiscsillag?
Vedd magadhoz nyugodtan, vállad felelőséget azért, mert apukátok nem húzott 16 évvel ezelőtt kotont. A férjed imádni fogja a döntésedet ;)
De 30 éves létedre mi a francot nem értesz azon, hogy neked semmi jogod számon kérni más szüleit annak kapcsán, mit finanszíroznak? És mit gondolsz, ha szólsz nekik, hogy fizessenek már X összeget neki havonta, majd fizetni fognak, mikor láthatóan nem tudnak/akarnak?
Megmondják majd, hogy ne szólj bele, aztán puszi, semmi nem változik. Abszurd elkéozeléseid vannak.
A kérdéstől pedig valóban elkanyarodtunk, de megírtuk: egyszerűen szüntesd be azt, hogy minden hétvégén viszitek magatokkal a testvéred és a férjed pénzéből is programoztatod, ha ő ezt nem támogatja. Valaki kérdezre, mit szólnál hozzá, ha az ő anyja/rokona akarna minden héten veletek menni és a férje fizetne minden héten, azt is figyelmen kívül hagytad.
Fogadtasd el a testvéreddel, hogy az élet ilyen igazságtalan, mert ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!