Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy hogy látjátok vagy mit csinalnatok a helyemben? Egy nagyon kényes számomra fájó téma. Lent folytatom.
Kötelező olvasmány kölcsönözhető a könyvtárból. Kár megvenni arra az egy olvasásra.
Az a gond, hogy te nem tudsz sokat változtatni a dolgon sokat.
"Kozmetikus lesz, szóval semmi ertelmeset nem tanul. Még az is kérdőjel hogy ebből a szakmából megtud e élni majd."
2 kozmetikus ismerősöm van, hidd el egyikük sem csóró kategória....
Off
A gyerekem már kinőtt az iskolás korbol, így én magam is. Soha, de soha egyetlen kötelező olvasmányt nem vettem meg sem én neki, sem anyám nekem. Tökéletes erre a könyvtár. 99,99%-ban xarsag a kötelező olvasmány, legalábbis abban az életkorban amikor kötelező, abszolút penzkidobas megvenni.
Meg mindig mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Ha fizetés napján kiáll az út mellé és elosztogatja, az is a magánügye. Ha az én gyerekem lennél, akkor látnál utoljára, amikor megprobalod elmagyarazni hogy én hogyan neveltem az én gyerekemet és mire költsem az én pénzemet.n
Mindezt úgy, hogy én nem iszom, nem dohányzom és a gyerekem mindig mindent megkapott, amire szüksége volt.
Kozmetikus képzésre jár arra is jár ösztöndíj.
Minden szakiskola vagy szakgimnázium(technikum) tanulójának jár ösztöndíj,aminek összegét a tanulmányi eredmény növelheti. Gyakorlati helyen fizetést is kell kapnia
Érdekes, erről a kistesóról sehol sem volt szó, csak mikor a saját szoba szóba került meg most. Kicsit sem fura…
De valóban attól van szörnyű gyerekkora a hugikádnak, hogy közös szobája van a kistesójával. Nem mellesleg rá is kell költeni, tehát pláne pont semmi felesleges pénz nincs a kisasszony bulikáira.
Az is érdekes, hogy az anyjának egy felnőtt nőnek “felesleges ivászat” van, de a szaros 16 évesnek bezzeg alanyi jogon kéne, hogy járjon, miközben még meg se tudja venni magának hivatalosan.
Értem, mit akarsz mondani kérdező ezzel a kötelező olvasmány dologgal, ez egy példa akart lenni, elvi kérdés.
De ott a könyvtár, meg az internet, írták már többen.
Próbáld a tesód probléma megoldásra tanítani, illetve dolgozni, küzdeni, ami egész életében hasznos lesz. Legyél példa a húgod előtt, mást sajnos nem tehetsz. Például nem vesznek neki új ruhát a szülei. Te se vegyél/adj neki, hanem menjen el 16 évesen diákmunkázni. Legalább megtanulja a pénz értékét.
Sajnálom a tesód, de sajnos ezt dobta a gép. Ha úgy dönt, hogy majd lelép, elköltözik, és utána nem áll szóba a szüleivel, szíve joga.
Akik azt mondják fizesse saját maga a dolgait 16 évesen nem normális komolyan
Mert az normális hogy a férjed fizesse egy neki qvázi idegen kiscsaj dolgait, Ééértem...
Kérdező, mit szólnál, ha a férjed benyögné hogy oké akkor mostantól visszük anyámat is magunkkal mindenhova, ás fizetjük neki a bulit, piát, hamburgert. Gondolom boldogan mosolyognál hogy jajj de jó ötlet igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!