Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szeretnék tanácsot kérni...

Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy hogy látjátok vagy mit csinalnatok a helyemben? Egy nagyon kényes számomra fájó téma. Lent folytatom.

Figyelt kérdés
Szóval van egy 16 éves húgom. Kamasz, iskolába jár. Köztünk nagyon sok a korkülönbség 12 év. Féltestvérem egyébként apáról, nagyon jóban vagyunk mindent megtudunk beszélni, viszont ő rosszabb körülmények között él az anyukájával (apánk tőlük is elment) mint jelenleg most én. Én férjnél vagyok, külön lakásban élünk, járunk szórakozni, ide oda, jól megvagyunk. Viszont... A húgom nyilván mindenhová jönne velünk ha bulizni megyünk, ha csak egy városi programra mindenhová ami nem is lenne baj. Legalábbis nekem tuti nem. Mivel tanul nincs jövedelme,amit a férjem már szóvá tett hogy tök jó hogy jön mindenhova, de kezd sok lenni hogy több ezer azért megy állandóan el mert ha magamnak veszek kaját akkor a testvéremnek is fogok. Ha én iszok egy buliban akkor ő is. A férjemmel közös kasszan vagyunk. Legutolsó alkalommal athozta a ruháit a húgom, hogy mossam ki mert összeveszett az anyjával. (Itt bukott ki a férjem) Nekem ez nagyon fájt, de tudom hogy valahol igaza van. Ti hogy oldanatok meg ezt a helyzetet? Mindkettőjüket szeretem. Szolnatok a tesotok anyjanak, hogy adjon már pénzt a lánynak és ne tőlünk várja, hogy minden hétvégén fizessünk? Kérlek titeket csak normális válasz jöjjön, normális stílusban. Köszi

máj. 24. 22:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/149 A kérdező kommentje:
Utolsó kértem a normális kommunikációt. Ne a végére menjünk át vállalhatatlan stílusba. Nem azt akarom kérni, hogy ők finanszírozzák. Az én anyám is egyedül volt ugyan ennyi gyerektartással még se szenvedtem semmiben hiányt és sikeres embert nevelt belőlem. Nehogy már a szülőnek se legyen semmi dolga csak megcsinálni a gyereket azt majd felnol.. hagyjuk ezt. Mai világban minden tini kap zsebpénzt. Ez nem nagy kérés.
máj. 25. 15:52
 82/149 anonim ***** válasza:
81%

"Mai világban minden tini kap zsebpénzt."

Téged is a férjecskéd tart el, azért nem vagy ennyire képben a világgal?

máj. 25. 15:54
 83/149 A kérdező kommentje:
Mielőtt bele kotnel, a zsebpénz nem feltétlen csak a bulik finanszírozása..
máj. 25. 15:54
 84/149 A kérdező kommentje:
Nem, hanem én is kaptam anyámtól valamit a zsebembe.
máj. 25. 15:55
 85/149 A kérdező kommentje:
Én se azért fogok gyereket szülni, hogy majd "valahogy" felnol. A hugom az én atnott ruháimat hordja, amit kidobalok vagy rendelek a netről.. a legtöbb ebből van. Szülinapjára is ruhát kér. Mi ez ha nem szomorú? Akkor kérdem én nem szólhatok?
máj. 25. 15:58
 86/149 anonim ***** válasza:
91%

1. Nem minden tini kap zsebpénzt.

2. 12 év a korkulonbseg közted és a tesód között, tehát 28 éves vagy. Utoljára 10 évvel ezelőtt fizethető apád tartásdíjat. Akkoriban 15e jóval többet ért, mint most.

3. Nem turkálunk más zsebében, majd a kislány anyja eldonti, mire ad és mire nem ad pénzt.

máj. 25. 15:59
 87/149 A kérdező kommentje:
Döntse el... De meg lesz az eredménye ha egy ilyen háttérrel rendelkező lány kitör. Nem egy ilyet láttam már. Sosincs jó vége.
máj. 25. 16:03
 88/149 A kérdező kommentje:
De elkanyarodtunk az eredeti kérdéstol.
máj. 25. 16:03
 89/149 anonim ***** válasza:
96%

"De meg lesz az eredménye ha egy ilyen háttérrel rendelkező lány kitör. Nem egy ilyet láttam már. Sosincs jó vége."

Mert mi lesz, ha kitör? Elmegy dolgozni és majd beosztja azt a pénzt, amit megkeres? Vagy oda költözik hozzátok és majd ti eltartjatok?

máj. 25. 16:15
 90/149 anonim ***** válasza:
97%
A ferjed nem azert dolgozik, hogy folyamatosan a hugod bulikait meg piazgatasait fizesse. Egyszer egyszer semmi baj nincs vele, de huzamosabb ideig nem fenntarthato. A vege az lesz, hogy a ferjed lelep, keres valakit aki csaladtagjat nem kell penzelnie, te meg megoldhatod a testvered folyamatos szorakoztatasat.
máj. 25. 16:50
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!