Kényes téma, de az tényleg árthat ha egy kamasz fiú meztelenül látja a kishúgát?
Szerintem rohadtul nem ettől lesz valaki pedofil. És jó lenne tudni a pedofília szó jelentését:
12 vagy annál fiatalabb, kislányokhoz és kisfiúkhoz való szexuális vonzódást jelenti. Aki pedofil, az nem csak kislányokra megy! Fogjátok már fel. Már unalmas.
Amúgy nem mindegy, hogy mennyire kicsi a húga.
Normálisan nevelt fiú nem fog szexuális értelembe a húgára nézni. Hiába tiltott, meg bla-bla bla szövegek :)
#3 Nem mindegy a kérdés szempontjából, hogy honnan tudom? Tudom és kész.
10 év van köztük, most lényegtelen, hogy a húg most 12, vagy 6, egyszer volt kisgyerek, amikor a báty már kamasz.
A pszichológus ismerősöd nekem kontárnak tűnik vagy te emlékszel marhaságra.
Egy 1-11-21 éves humanoid hím nem amiatt lesz pedofil, mert az 1-2-akárhány éves kishúgát/öccsét meztelenül látta. Most nem találom a cikket, de 2-3 éve azt olvastam, hogy a pedofil zaklatók 80%-át és zaklatták gyerekkorában.
#5 Nem úgy gondolta ő sem, hogy mindenkiből pedofil lesz, csak annyi, hogy ez is lehet egy ok a kialakulásának.
#6 Én is úgy gondolom, hogy a kialakulás okát egészen a gyerekkorig kell keresni.
#7 Sajnos tényleg ezt mondta.
Huh, egy ilyen idiota ember praktizal?
A szexuális érdeklődés veleszületett adottság. Pedofil, homoszexuális, biszex, hetero: ez mind a szuletesnel dől el, nem számít, mit mutogatni neki.
#9 06:41
Egyetértek
De ezt mondd meg légyszíves a kormánynak is.... 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!