Kamaszlányok! Fiú testvéretek láthat titeket meztelenül?
Figyelt kérdés
ha teljesen meztelenül nem is, akkor mennyi ruhadarabban nem zavar, ha meglát? volt olyan, hogy nagyon megbámult fiú tesótok meztelenül?2016. ápr. 1. 20:51
1/28 anonim válasza:
Nem!
Max fehérneműben, az olyan mint a bikini amiben bárki más is lát. Nem vettem észre hogy bámult volna
2/28 anonim válasza:
Nem, nem láthat. Utoljára talán 4-5 évesen mutatkoztunk egymás előtt ruha nélkül.
4/28 anonim válasza:
Nem hinném hogy bárki kiváncsi a testvérére meztelenül.
5/28 anonim válasza:
Nekem 1 hugom és 2 nővérem van de sosem látom őket meztelenül.És szerintem ez ígyis van jól.Max.fehérnemüben mert az olyanmintha bikiniben lennének.
21/F
7/28 anonim válasza:
Így kifejezetten nem zavarna (könyörgöm, együtt fürödtünk majdnem hat éves korunkig), de az az igazság, hogy nincs olyan helyzet, hogy láthatna. Nyilván nem flangálok pucéran a házban, meg amúgy is külön fürdőnk van, szóval konkrétan nincs esélye, hogy lásson.
8/28 anonim válasza:
Nem. Szégyellős vagyok. Viszont hosszú, leérő felső, és alatta bugyi a legkevesebb.
Illetve tekintettel arra, hogy kerülöm a helyzetet, hogy meztelenül lássanak, így nem tud megbámulni, de nem is akarna, nem valami aberrált állat.
9/28 anonim válasza:
Melltartóban, bugyiban szoktam rohangálni néha a lakásban átöltözés közben. Szóval úgy láthat bárki. Nem igen zavar, mert szerintem ez nem sokban más mint a bikini, ugyanis nem extrás fehérneműt hordok. Bámulni nem szokott. 18l és 15f
10/28 anonim válasza:
Nincs fiútesóm, de nem vagyok szégyellős, szóval ha lenne is bátyám/öcsém, nem hinném, hogy zavarna, ha meglátna ruha nélkül, de nyilván direkt nem mászkálnék így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!