Kamaszlányok vagy 15-20 év körüliek, felettiek van még aki hallgatja az alábbi műfajok közül valamelyiket: régi rock zenék, blues, esetleg, jazz? Vagy olvassa az alábbi szerzők műveket J. D. Salinger, F. Scott Fitzgerald, Sylvia Plath?
Régi rock zenét hallgatok. Illetve Salinger Zabhegyezőjét olvastam, a többi egyelőre csak tervben van.
Nem tudom, hogy a kérdésnek mi a célja, de biztos, hogy vannak ilyen korúak, akiknek hasonló az ízlése. :)
Nem hallgatok se regi eockot, se jazzt, se blues-t, altalaban modern alternativ egyutteseket hallgatok.
Salingert, Fitzgeraldot olvastam mar, Sylvia Plath-ot a netem sajnos sehol sem talaltam, pedig nagyon kivancsi lennek a muveire. :(
És ismét egy "fújmaigeneráció" típusú kérdés. Aki nem hallgat rockot és nem szeret olvasni, az már lenézendő? Akkor én nagyon elfajzott lehetek, ha a szerzők közül többnek most látom először a nevét :(( Sőt, nem szeretem a rockzenét (pár kivétellel) :((
Máglyára mindenkivel, aki azt hallgat, amit szeret, ha éppenséggel az a valami nem a fent említettek közé tartozik, hanem állítólag "mainstream" (na nem mintha nem lettek volna ezek is régen "mainstream"-ek)
19/F
Most látom, hogy lányoknak szól a kérdés. De a lényeg ugyanaz
(5. vagyok)
Nincs itt semmilyen háborgás (én csupán nevetek rajta), csak mostanság divatba jött, hogy egyesek szeretik elhitetni másokkal, hogy ők többek, amiért régebbi zenét hallgatnak, és lenézően beszélnek az ő szerintük igénytelennek tartott zenéket hallgatókról ;)
Lehet, hogy a kérdezőre vagy rád ez nem jellemző, de azért a 2. hsz-ben is van bőven irónia ;)
(egyébként ugyanez elmondható azokra is, akik többnek hiszik magukat, mert szeretnek olvasni)
Szeretem ezeket a műfajokat, bár nem hallgatom olyan sokszor őket, és az előadókat se nagyon ismerem. Én inkább a modernebb rock zenét és a komoly zenét preferálom. A szépirodalomért pedig odavagyok. :)
15/l
Hát én hallgatok régebbi, és újabb zenéket is, de a szobám, meg a haverjaim is olyanok, mintha a 70-es években lennénk:D (A teljesség igénye nélkül persze.)
Bakeliten ezek pörögnek: AC/DC, Deep Purple, Rolling Stones, Bob Marley, The Beatles, John Lennon, Oasis, Black Sabbath, Iron Maiden, Michael Jackson, Queen... Szóval a nagyon nagyok.
Aztán hallgatok még Kafkazt, 30Y, Ivan & The Parazol, Kaukázus, Akkezdet, Punnany (főleg az első számok közül), Elefánt, Quimby, HS7...
Salingertől csak a Zabhegyezőt olvastam. Fitzgeraldtól meg A Nagy Gatsbyt. (milyen jók a filmadaptációk, ilyen könyvek akadnak az ember kezébe.)
De könyvek terén inkább 1984, Állatfarm, ilyesmiket olvasok... Dosztojevszkij...
Aztán úgy ennyi, én igazából leszarom ki mit hallgat eszik piál minden, minden közegben elvagyok:)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!