Kamaszok! Hány testvéretek van?
Figyelt kérdés
Nekem 1.:DD Én 13/L vagyok ő meg 19/F (Ti is írjatok kort és nemet is légyszíí.:3)2011. dec. 15. 17:45
1/22 anonim válasza:
én 16/l vagyok és egy tesóm van 20/l.. de azt kívánom bár lenne egy fiú tesóm is.. :/ :)
3/22 anonim válasza:
Nekem 2 testvérem van.:) Van egy 15 éves nővérem,és egy 8 éves öcsém.:) Én pedig 13L vagyok.
5/22 anonim válasza:
Két nővérem. Az egyik 23, a másik 25 éves.
13/L
6/22 anonim válasza:
Egy bátyám, ő 21 éves. Én 19 vagyok és lány. Régen mindig szomorkodtam, hogy nincs lány testvérem, de most már tudom, hogy így a lehető legjobb, hogy van egy bátyám, aki mindig vigyáz rám :)
7/22 anonim válasza:
Van egy 14 éves öcsém, egy 19 éves bátyám, én 17 éves lány vagyok. Én sosem akartam, hogy legyen lány testvérem is, bár most nagyon örülnék egy kistesónak. :)
8/22 anonim válasza:
Nekem van egy bátyám, ő 21 éves és egy öcsém ő pedig most lett 14. Én meg 16 vagyok és hál'istenek az egyetlen lány a családban:D
9/22 anonim válasza:
14l vagyok és van egy fiú tesóm ő most 19.
10/22 anonim válasza:
van egy nővérem ő 22L,egy bátyó 19F, egy húgom 13L,és egy öcsém 4F, én 15 L vagyok,nekem van mindenféle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!