Kamaszok! Hány testvéretek van?
Figyelt kérdés
Nekem 1.:DD Én 13/L vagyok ő meg 19/F (Ti is írjatok kort és nemet is légyszíí.:3)2011. dec. 15. 17:45
13/22 anonim válasza:
14/L vagyok (hamarosan 15), és nincs tesóm.
14/22 anonim válasza:
3 féltestvérem van..mind 3 lány...mindig is szerettem volna egy fiú tesót :( :)
14/L
15/22 anonim válasza:
Hát nekem az átlagnál több tesóm van :)
Van egy 10 éves lány,és három fiú(2,5,7 évesek)
Én pedig 14/L vagyok
16/22 anonim válasza:
Két testvérem van. Régen mindig is egy öcsit szerettem volna, ám a huginak is nagyon örülök :)
Húgom 8/L és a féltestvérem akit teljes testvérként szoktam emlegetni és persze úgy is szeretem 18/L. Az érdekes az hogy mindhármunk között 5 év van. A Három lánytesó ...
13/L
17/22 anonim válasza:
van egy húgom 12 éves
én pedig 16 éves lány vagyok
18/22 anonim válasza:
én 14/L vagyok.van egy 12 éves öcsém,és egy 23 éves bátyám :)
19/22 anonim válasza:
15 éves lány vagyok,három fiú tesóm van,ők 18,9,illetve 1 évesek.Nagyon jó lenne ha lenne egy lánytesóm,főleg ha nővérem,de ugyebár az lehetetlen.:D A picinél nagyon szerettem volna hogy lány legyen,de "sajnos" ő is fiú lett,de imádom.:))
20/22 anonim válasza:
Mindenem van,csak húgom nincs, bár azt szerettem volna a legjobban. Bátyám 29, nővérem 23, én 14/l, öcsém 10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!