Kamaszok! Nektek mi a véleményetek az éjszakai tanulásról?
Figyelt kérdés
És ti mikor tanultok.:D? Én délután fele szoktam de ma kénytelen vagyok este mert annyit kell tanulni. :| Szerintetek ugyanúgy fog menni mint délután.:o?2011. dec. 14. 18:33
1/18 anonim válasza:
én utálok este meg éjszaka tanulni, olyankor már nem is tudok rá odafigyelni, meg lefekvés előtt se, arra amit tanulni kell
2/18 anonim válasza:
Gimiben én is mindig délután meg reggel a buszon tanultam,a fősulin viszont a vizsgákra mindig éjszaka tanultam,igaz részben muszáj volt,mert dolgoztam is,nekem jól ment.
3/18 anonim válasza:
Én nem tudok éjszaka tanulni,sőt már ilyen 9 felé sem. Ilyenkor inkább a házikat írom meg. Este már kivagyok fáradva nem fog agyam illetve mindenfélén gondolkozok nem tudok koncentrálni. Szóval délután meg reggel buszon tanulok.
4/18 anonim válasza:
mivel átlagban fél7-7 időnként fél8 körül végzek a suliban, kénytelen vagyok éjszaka tanulni, ami koliban külön öröm, de meg lehet szokni. kávékávéval. :)
5/18 anonim válasza:
Azt se tudom mikor tanultam már úgy igazán.
6/18 anonim válasza:
én suli után aludni szoktam 3-ra érek haza szóval 3-5 alszok
6-éjfélig tanulok tanulgatok
aztán reggel felkelek 4:30 kor vagy 5 kor és átolvasok mindent mert reggel jobban fog az agyam és szinte minden megmarad
7/18 anonim válasza:
nekem annyi bőven elég, ha figyelek és jegyzetelek órán. a mi sulinkban nagyon alacsony a követelmény. deha van egy nehezebb dolgozat, pl témazáró, akkor van, hogy reggel tanulok(suliba menet, vagy előbb kelek fel)...
8/18 anonim válasza:
Bár nekem az még nem igazán éjszaka, de én mindig 20:30-22:00 között kezdek el tanulni. Pl most nem sokára tanulni fogok :)
9/18 anonim válasza:
Én este/éjjel sokkal jobban tudok tanulni. hazaérek kb. fél 4, alszom 8-9ig, gépezek, akármit csinálok, amit mindenki délután :D, aztán 1-2 fele lefekszem aludni, és 6kor kelek. 16/l
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:D! Tegnap végig tanultam az éjszakát,azt hiszem ma is ezt kéne.:|
2011. dec. 15. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!