Mikor jön el az az idő, amikor legalább egy éjszakai szopit elhagy a babám?!
Lassan öt hónapos kisfiam a mai napig éjjel is 3óránként cicizik. Próbáltam azt, hogy nem adom neki oda, hanem vissza altatom, de akkor óránként kelt fel, így legalább csak három óránként kelünk.
Félreértés ne essék, nem az a bajom, hogy nem alszik végéig egy éjszakát, csak jó lenne ha legalább 4-5 órát aludnánk egyhuzamban, mert olyan rossz minden reggel úgy kelni mint akit agyonvertek :-)
Hát rossz hírem van....nekem a lányom addig ébredt 3 óránként amíg le nem szokott a szopiról (ez egy évesen volt) de még utána is 2x ébredt éjszakánként hol ezért hol azért...21 hónaposan aludta át először az éjjelt...:(
Most a kisfiam 4 hónapos 2.5-3 óránként ébred enni éjjel és van hogy vissza se akar aludni hulla vagyok, de elképzelésem sincs HOGYAN lehetne leszoktatni erről vagy egyáltalán kell e??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!