Hogyan kell leszoktatni a babát az éjszakai kelésről és mennyi idős korban?
Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem, mert le akarom szoktatni, csak kíváncsi vagyok.2011. dec. 12. 22:35
1/3 anonim válasza:
Általában akkor szokás, amikor már mást is eszik nem csak tejet. Ez változó, hogy mikor. 4-7hó között. Van aki hamarabb, de van aki később szoktatja le. És persze vannak olyanok is, akik azt vallják, majd leszokik magától.
Hogyan? Hát nehezen. Ha kel éjszaka, akkor cumi vissza vagy ha nem cumizik akkor simi, nem kap enni, egyszercsak megunja és elalszik. Kb. az első hét ami húzós, mert sokat kel és sokat sír, de utána megszokja és nem kel fel.
2/3 anonim válasza:
Nalunk mindket lanyom 2 hetes kora ota atalussza az ejszakat,es azota is. A kicsi most lesz 2 eves a nagy pedig 3.5 eves.En nem szoptattam igeny szerint,hanem rendszeresseggel,es igy kitoltam az esti szopi idejt,majd elhagyta az ejszakai szopit magatol,es vegig aludt.Szoval szerintem hamar el lehet kezdeni,persz aki igeny szerint szoptat,annal mas a helyzet,azt nem tudom.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!