Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukám mért nem enged el...

Anyukám mért nem enged el éjszakai lovastúrára?

Figyelt kérdés
Minden meg van tervezve, az útvonalat tökéletesen ismerjük szinte minden alkalommal arra lovagolunk.Fényvisszaverő mellény lesz rajtunk, a csuklónkon is lesz fényvisszaverő pánt, a lovak lábára is rakunk, a homlokszíjra is, hogy jól láthatóak lehessünk.De ezeket nem tudtam elmondani anyunak, mert amikor mondtam, hogy lesz táborban(nem ottalvós) éjszakai túra elkezdett velem ordibálni, hogy én semmilyen éjszakai túrára nem mehetek el, mert veszélyes.Tudom, hogy a ló megijedhet bármitől a sötétben.Telefont természetesen viszünk hogy ha valami baj lesz akkor tudjunk segítséget hívni.Nem egyedül mennék ki, hanem barátnőmmel vagy az edzőmmel. 14/L
2010. júl. 4. 20:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni, hogy már 6 éve lovagolok.A mostani lovardában csak 1 éve vagyok.
2010. júl. 4. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
mert félt. ha edzővel mennél én elengednélek.
2010. júl. 4. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
én is félteném a gyerekem ebben a helyzetben. egy esetben nem, ha csoporttal mennének és legalább 2 edzővel - csoport előtt egy és csoport után egy- . és igen veszélyes az éjszakai lovaglás. ja és a két edzőt ismernem kellene ahhoz h elengedjelek. sajnálom, de a mai szülök ilyen aggodosak, de szerintem érthető.
2010. júl. 4. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha az edző meg a barátnőd is menne,én is kiengednélek,persze az edzőt is ismernem kell ehhez:D
2010. júl. 5. 01:10
 5/6 anonim ***** válasza:
De lovastúra legyen az a lovastúra...:D
2010. júl. 5. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
mert az eddző leszúrja a lovad téged megerőszakol lenyúzza a bőröd de eszébejut hogy a lovadbőrét akarta lenyúzni szóval készít a lóbőréből egy lóbőrcipőt, téged pedig a földközi-tengerbe dob egy zsákban a lenyúzott bőröd társaságában sosem kerülsz elő csak 2030ban és a régészek 3300 ezer éves múmiaként azonosítanak és elneveznek atlantiszi panninak.
2010. júl. 7. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!